La empresa ha respondido
Wat een bij elkaar geraapte onkundige, zeer onprofessionele mensen bij elkaar Leugens, bedrog en onkundig handelen oa zeer in strijd met wet op privacy!! Niet klein beetje, maar klein beetje boel!... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een fantastisch team professionals bij ADHD Centraal te Breda. Vanaf het eerste telefoongesprek tot en met de afsluiting, alles was top, iedereen was top. De Diagnostiek-dag was intensief maar te... Ver más
La empresa ha respondido
ADHDcentraal is het kennis- en behandelcentrum voor ADHD bij volwassenen. Wij bieden een uniek programma van diagnostiek en behandeling. Heeft u last van chaotisch gedrag, concentratieproblemen, hyperactiviteit en impulsiviteit? Bereikt u daarom vaak niet wat u zou willen? Dan heeft u misschien ADHD. ADHDcentraal kan u helpen.
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Geweldige mensen die heel goed zijn in hun vak.

Respuesta de ADHDcentraal
Adhd centraal duwt in 1 ochtend een stempel op je kind en de enige behandeling die ze doordrammen is medicatie. Wil je geen medicatie gaan ze ruzie zoeken en maar blijven drammen als je al herhaaldelijk hebt gezegd dat je het niet wilt. Ik raad deze instantie af en zou een instantie kiezen die meer tijd neemt ipv 1 ochtendje en het liefst direct na de diagnose met zware pillen start. Gun je kind of jezelf wat beters dan dit.

Respuesta de ADHDcentraal
27 januari ben ik in Utrecht geweest.
Ik wil wel even aangeven dat ik iedereen vriendelijk vond.
Tijdens het eerste gesprek ging het al snel over dat ik onbekende groepen vermijd. Dat is omdat ik snel overprikkeld raak, maar ik voelde al meteen aan dat het gesprek de verkeerde kant opging.
Of ik tics heb, of ik meer van dieren dan van mensen hou, ik kreeg een gekke test met een wiebelende telefoon die hij op de rand van de tafel hield.
Ik dacht wat doe je stom, wat is je telefoon vies. Hij vroeg wat dacht je?
Ik ben kampioen maskeren en zei dat ik het lang vond duren.
Ik denk dat hij verwachtte dat ik dat spannend vond of zo.
Ik denk altijd 20 dingen en kies dan maar een optie, ik vertoon mijn hele leven al gewenst gedrag, dus zo ook in dit gesprek. Veel vragen zonder context en zonder doorvragen. Ik heb goede antennes, dus ik wist dat het daar misging, ik kreeg dat alleen niet meer gedraaid. Het waren geen ADHD vragen, maar stuurden allemaal richting ASS. En ik zei maar netjes ja en nee.
Toen de QBTest gedaan.
Gesprek met de psycholoog was leuk. Leuke meid en met mijn zus erbij, veel kunnen vertellen over vroeger en mijn dagelijks leven. Ik voelde me bij haar op mijn gemak.
Na de lunch het “psychiatrisch onderzoek”.
Ik ben denk ik 5 minuten binnen geweest.
Hij vroeg me wat ik eigenlijk wilde. Maar ik reageerde niet best op hem, ik stamelde maar wat. Hij legde de uitslag van de Qbtest voor me en wees even.
De gemiste klikjes waren er wel veel, ik vond het heel lastig om naar het scherm te blijven kijken en heb een beetje meegeneuried op de maat van de plaatjes.
Ik had maar 1 keer impulsief geklikt. Verder geen uitleg.
Hij zegt we denken aan autisme, want alle mensen met ADHD zijn impulsief en alle mensen met ADHD praten graag met iedereen. Ik zei dat ik tijdens mijn werk heel graag met iedereen praat, maar dat was een rol zei hij.
Accute brainfreeze. Ik heb niet veel meer gezegd.
Achteraf besef ik dat ik in een totale shutdown zat door de overprikkeling van de dag en het constante maskeren. Mijn hoofd zat vol mist en ik kon letterlijk niet meer bij mijn woorden, waardoor ik alleen nog maar kon stamelen . Het is jammer dat dit bevriezen is geïnterpreteerd als een gebrek aan sociale vaardigheid, in plaats van een overbelast ADHD-brein.
En toen mocht ik naar huis. De dag was eigenlijk nog niet klaar.
Later las ik in de brief aan de huisarts dat ze ook nog een comorbide angststoornis zagen. Dat is niet besproken.
Ze zagen niet mijn chaos, mijn huishoudelijke ellende, mijn overvolle hoofd, mijn hyperfocus op tijdelijke hobby’s, mijn kameleon gedrag.
Ik begrijp dat ik door mijn maskeren lastig te lezen ben, maar dit had ik niet verwacht van een gespecialiseerde instelling.
De huisarts schoot in de lach toen ik haar vertelde van die gekke telefoontest.
Ik mag van haar op zoek naar iets passends (wat ik dacht dat ik had), want zij herkent mij helemaal niet in de uitslag die ik nu meekreeg.
Ik loop aardig vast, dus nu maar weer zoeken naar een andere oplossing voor hulp.
Na een jaar wachten was het eindelijk zover dat ik een diagnose dag had , helaas moest dat online vanwege de weersomstandigheden .
De diagnose dag kon "bleek achteraf" toch niet door te kunnen gaan omdat ADHD centraal niet in mijn dossier had gekeken, en gezien ik hartpatiënt ben en er een verklaring nodig was van mijn Cardioloog .
Na de verklaring te hebben gekregen is er een afspraak gemaakt voor de 2e test ter plaatse en de proefmedicatie 7,5 mg Dexamfetamine ingenomen .
Hier hadden ze voor de medicatie mijn bloeddruk moeten meten , dat is echter niet gebeurt.
ik heb zelf gevraagd om mijn bloeddruk te meten na de test . Die bleek heel erg hoog .
de reactie was oh die is hoog en dat was het dan , het recept werd uitgeschreven en ik kon mijn doos Dex halen bij de aphotheek.
Tijdens het intakegesprek werd er een vragenlijst afgewerkt , ik heb daar duidelijk aangegeven dat ik een burnout heb gehad en problemen van depressie ondervind. ook op de vraag of ik wel eens suïcidale gedachtes heb was mijn antwoord ja , Daarna volgde het gesprek met de psychiater. dit gesprek was per telefoon en daar stond 45 minuten voor . na 35 minuten vond ze het wel duidelijk genoeg en beeindigde het gesprek . over mijn depressie en suïcidale gedachtes is geen woord gesproken .
Ik heb mij op hun verzoek aangemeld bij het portaal om zo te kunnen chatten met mijn begeleider, ik ondervond problemen door de Dex en wilde ondersteuning, omdat er niet werd gereageerd heb ik gebeld en bleek dat deze persoon er helemaal niet meer werkt.
Concusie : ik wil niets meer met deze prutsers te maken hebben, gelukkig ben ik 63 en heb een gezond verstand en goede mensen om mij heen dat ik niet in de problemen ben gekomen
Mijn advies : Kijk uit met ADHD Centraal !!! zelf doen ze dat niet.

Respuesta de ADHDcentraal
Ik heb echt een hele fijne dag gehad in Nieuwegein. De twee dames bij ontvangst waren vriendelijk, zorgen goed voor je en denken met je mee.
Behandelaar Isabel is een fijne vrouw en neemt alle tijd voor je!
Ik ben hier terecht gekomen via vrienden/ familie, zij zijn ook zeer te spreken over hen.

Respuesta de ADHDcentraal
Het is 5 januari, best wel snel geen ruimte meer.al 3 x doorverwezen, maar weer onderstaande reactie.
Ik geef het op.
Beste Ton,
Wij hebben jouw verwijsbrief ontvangen. Hierin staat onder andere dat je verzekerd bent bij VGZ of een van de labels die hieronder vallen.
Helaas is de budgetruimte die overeengekomen is tussen VGZ en ADHDcentraal niet toereikend om iedereen op korte termijn in te plannen. VGZ heeft ons verzocht om voor nieuwe patiënten een aanmeldstop te hanteren. Dit betekent dat we je helaas niet op onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Wij verzoeken je om contact op te nemen met de afdeling wachtlijstbemiddeling van VGZ. Hieronder vind je de links per zorgverzekeraar:
VGZ
UMC
United Consumers
Zekur
Zorgzaam
Zodra wij, in overleg met VGZ, patiënten weer op de wachtlijst kunnen plaatsen, zullen wij dit via onze website communiceren.
Lukt het onverhoopt niet om alternatieve zorg via de wachtlijstbemiddeling van VGZ te vinden en je wilt in de toekomst op onze wachtlijst geplaatst worden, neem dan per mail contact met ons op nadat de aanmeldstop is opgeheven. Graag verzoeken wij je om zelf actief onze website in de gaten te houden.
Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op je begrip voor deze situatie.
ADHDcentraal

Respuesta de ADHDcentraal
Ik heb niet lang hoeven wachten voor ik aan de beurt was.
Ik ben in de periode waarin ik wachtte voor ik aan de beurt was goed op de hoogte gehouden. Ik heb tussentijds een keer gebeld waarbij ik zeer vriendelijk en behulpzaam te woord ben gestaan.
Eenmaal aan de beurt ben ik zeer gastvrij ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat de gesprekken met de verschillende disciplines die dag ook prettig waren. Ik heb een erg positieve ervaring met ADHD centraal en ik wil hierbij dan ook graag een positieve review achterlaten.

Respuesta de ADHDcentraal
Een jaar geleden ben ik doorverwezen naar ADHD Centraal. Zij waren vanaf het begin op de hoogte dat ik al een officiële ADHD-diagnose had. Dit staat immer in de verwijsbrief en dat mijn hulpvraag anders lag dan de standaardbegeleiding. Toch hebben ze mij een jaar lang op de wachtlijst gezet en vervolgens door hun volledige traject laten gaan.
De afspraak duurde een hele dag, ik moest om 10.00 uur aanwezig zijn, maar werd pas om 10.30 geholpen. Daarna moest ik tot twee keer toe dezelfde vragenlijst invullen bij verschillende medewerkers. Dit werd gepresenteerd als een soort interview, maar het was duidelijk niets meer dan een vragenlijst die afgevinkt werd. Dit had geen toegevoegde waarde, zeker niet omdat ze allang wisten dat ik ADHD had en al een diagnose had gekregen.
De uitkomst van deze hele dag was uiteindelijk enkel de bevestiging: ja, je hebt ADHD. De daadwerkelijke hulpvraag waarvoor ik verwezen was, konden ze niet oppakken. Dat hadden ze echter al aan de voorkant kunnen en moeten aangeven met een enkel telefoontje. In plaats daarvan ben ik een jaar op de wachtlijst kwijtgeraakt, plus een hele dag op locatie, voor niets.
Het geeft sterk de indruk dat deze organisatie vooral als verdienmodel functioneert: mensen een dag laten komen, standaardprocedures afdraaien en dan de rekening doorsturen, terwijl men vooraf al weet dat de hulpvraag niet passend is.
Ik kan ADHD Centraal daarom niet aanbevelen. Als je met ADHD-gerelateerde problemen zit, zoek vooral een andere organisatie die daadwerkelijk meedenkt en gericht hulp biedt.
Goede ontvangst op de locatie Breda
Fijne begripvolle behandelaren

Respuesta de ADHDcentraal
Ik ben heel goed geholpen door John.
Hij denkt goed mee en het contact verloopt heel soepel.
Samen hebben we een aantal dingen uitgeprobeerd en zijn nu op de goede weg.
Heb weer wat meer rust in mijn hoofd.

Respuesta de ADHDcentraal
Heb een half jaar op de wachtlijst gestaan. Toen ik kon starten werd de dag van te voren afgebeld ivm ziekte in nijmegen en ben toen naar Zwolle gegaan. De diagnose dag zelf verliep prima, alles werd snel gediagnosticeerd, de geschiedenis werd meegenomen en de medische aandoeningen. Ook het feit dat ik op andere medicatie niet goed reageerde werd serieus genomen en er werd rekenynee gehouden. De behandeling van adhd probleem was wat minder effectief. Dit heb ik vaker met deze therapie gehad, maar er werd vooral op planning gekeken en niet naar waar je doelen op had gezet. Er werd bij bij gezegd we zitten al boven gemiddelde behandelduur en de problemen die je ervaart komen waarschijnlijk vanuit andere diagnoses die wij niet behandelen. Terwijl er amper voldoende aandacht voor is geweest. Verder waren de behandelaren en iedereen wel aardig en professioneel, ook heel fijn dat er lunch, drinken en snacks vrijblijvend aanwezig waren en dat de wachtruimte een relaxte niet klinische indeling had met voldoende prikkels waar je niet overprikkeld van raakt
Na heel lang wachten was ik eindelijk aan de beurt. Intake gehad QB test te goed gemaakt. Veel vragen over vroeger maar als je bijna 60 bent valt dat niet mee, ze vroegen om iemand mee te nemen, ze zou online aanwezig kunnen zijn maar werd niet naar gevraagd.
Conclusie geen ADHD advies coaches die je portemonnee leeg plukken, die vaak geen opleidingen hebben maar denken dat ze mensen kunnen helpen.
Ik blijf met mijn onrust etc zitten.
Ik heb ervaren dat alles heel goed in de gate word gehouden en besproken word tot dat ze zeker weten dat de therapie en medicatie helemaal werkt zoals het hoort.

Respuesta de ADHDcentraal
Wat een top organisatie! Ik ben enorm goed geholpen en persoonlijk begeleid. Het was voor mij wat verder rijden, maar ze hebben mij de mogelijkheid gegeven om alle afspraken digitaal bij te kunnen wonen, ideaal! Er werd echt gekeken naar wat er voor mij nodig was en hier werd de behandeling op aangepast.
Er werkt super fijn en kundig personeel. Gewoon in één woord TOP!

Respuesta de ADHDcentraal
Ik ben absoluut zeer tevreden over ADHD centraal. Zeer betrokken, begripvol en deskundig personeel. Top arts AJ, veel van oa hem geleerd,veel inzichten en goede adviezen. Het hele project afgerond, ik mis het zelfs stiekem 🫣😊👌🏼

Respuesta de ADHDcentraal
Stuur je jonge kind niet alleen naar hen toe, ze zullen je afzetten. Ze zullen je niet op de hoogte brengen dat de diagnose voor ADHD €1600 kost, of misschien zelfs meer. Misschien vergoedt je verzekering die ene dag van hun werk, misschien ook niet. Schrijf ze ook daarna een e-mail als jij of je kind geen therapie meer bij hen wilt volgen, want als je dat niet doet, zullen er plotseling kosten opduiken, zoals telefonische consulten, enzovoort. Deze telefonische consulten hoeven niet eens plaats te vinden, maar je zult toch worden gefactureerd. Ik weet niet waarom ze ervoor hebben gekozen om mijn kind op te lichten, maar ik zal ze dat nooit vergeven. In plaats van als een normale organisatie te werken, stelen ze letterlijk je geld.

Respuesta de ADHDcentraal
Verkeerd gediagnosticeerd en drie maal daags dexa voorgeschreven gekregen. Bleek geen ADHD te hebben na zorgvuldig en gedegen onderzoek.
Adhd centraal is denk ik voor mensen met geduld die goed zijn in financiën.
Helaas heb ik een hulpvraag. Ik vind paperassen maar lastig. Dus ik word in de schulden gestoken dankzij adhd centraal.
Ik heb rekeningen gekregen van duizenden euro's die ik allemaal 1 voor 1 van Infomedics moet downloaden, door moet sturen naar de verzekering en daar een antwoord moet afwachten. Dan moet ik het doorsturen naar adhd centraal en dan krijg ik geld van die 2 op mijn rekening ofzo en moet dat betaald worden?
Ingewikkeld verhaal. Zeker voor een adhd'er. Ik heb nu incassobureaus achter me aan.
Update: ik heb natuurlijk allang adhd vergoedingen gebeld en gemaild. Ze kunnen niks aan de situatie veranderen.
Jullie hebben me trouwens ook al gedagvaard. Ik heb mijn reactie hierop doorgestuurd naar adhd vergoedingen. Omdat ik mijn kop in het zand steek ben ik namelijk maar 2 facturen van 30 per maand gaan betalen voor het komende half jaar. Daarom betaal ik 60 euro per maand. Omdat jullie niet kunnen verrekenen hebben jullie me dus gedagvaard.
Ik ben volledig in gelijk gesteld door de rechter.

Respuesta de ADHDcentraal
Opmerking over adhd centraal .
Mensen echt ik heb nog nooit zo een onverschillige org.mee gemaakt als deze adhd centraal .
Ik stond tot vorige week vrijdag al 14 maanden ingeschreven tot dat ik die vrijdag een telefoontje kreeg van een voor mij onbekend gebleven medewerkster die mij in 6 minuten uitlegde dat ik niet in aanmerking zal komen voor de adhd diagnose ,
En dan denk je al die tijd ik ben op de wachtlijst mooi niet ,ze laten je dus heel kort weten met de woorden u komt niet in aanmerking voor de adhd diagnose ,en daar hebt je dan 14 maanden voor nodig omdat mede te delen.
Ik kon het niet geloven en heb hun daarna nog een paar keren gebeld met de woorden waar zijn jullie mee bezig etc , er werd mij toen koeltjes gezegd dat doen wij wel vaker op die wijze en verder werd mij verteld ,we zijn heel serieus en hebben het hart op de goede plaats ten aanzien van onze klanten .
Ik heb toen een klacht ingediend bij de klachten commissie maar die commissie is een onderdeel van adhd centraal dus dan weet je het wel de Slager keurt zijn eigen vlees .
Sinds juli 2023 in geschreven op de wachtlijst voor adhd diagnose bij deze organisatie .
Gisteren 5 september 2024 kreeg ik een 5 minuten durend telefoongesprek met een medewerkster van adhd centraal waarin mij werd verteld dat ik niet in aanmerking zal komen voor de diagnose adhd .
Hoe diep kan je zinken als organisatie om daar mee na bijna 14 maanden aan te komen na dat ik dus al die tijd in afwachting was van ik krijg de diagnose adhd .
Er werd mij tevens verteld aan de telefoon dat ze wel vaker na velen maanden individuen afwijzen na dat ook deze maanden in afwachting waren , onverschilligheid al om dus !
En wat krijg je dan als je een review hebt geschreven in hier ,
Hun charme offensief reactie hier onder om allen zeilen bij te zetten om hun onverschillig zijn enigzins proberen te redden .
Tis maar goed dat we een kennelijk corrupt zorg systeem hebben in dit land .

Respuesta de ADHDcentraal
Ik ben zelf bij ADHD centraal Eindhoven geweest.
Hier een erg fijne behandeling gekregen van mijn ADHD, de behandelaren(met name verpleegkundig specialist en psychiater) luisteren echt naar je, er is oprechte aandacht en tijd voor je en er wordt met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen rekening gehouden in het behandelplan.
Ook de diagnostiek dag, alles op één dag, was super fijn! Het is even een volle dag, maar daarna weet je wel waar je aan toe bent, en dat is juist fijn vind ik.
Het voelde als een vertrouwde en veilige omgeving om hier te zijn met ADHD, heel erg prettig.

Respuesta de ADHDcentraal
Más información sobre otros tipos de reseñas.