1,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Oplichting

Nemen het gesprek op, knippen en plakken vervolgens in het gesprek. Zit je zo vast aan een "verlenging" waar geen toestemming voor is gegeven. Wel een rekening sturen van 650 euro.

4 de abril de 2024

Oplichters

Oplichters. proberen je iets af te laten sluiten waar je niet akkoord op heb gegeven. Om vervolgens je rekeningen te sturen van 650 euro. En dan nog een dreigen met incassobureau`s.

Niet betalen en melden bij fraudehelpdesk en aangifte doen bij de politie

24 de abril de 2024

oplichters

oplichters, beweren een contract van €650 te verlengen, maar je hebt er helemaal geen contract!

16 de abril de 2024

Hier zo veel mogelijk meldingen maken:

Hier zo veel mogelijk meldingen maken:

Bij acm consumenten wijzer

En bij

Helpdesk fraude

Hoe meer meldingen hoe sneller dit stopt vaak helpt het ook om de brief retour te sturen

9 de abril de 2024

Opgelicht door adresindex

Ik heb precies het zelfde meegemaakt, ben 1 jaar later gebeld met de vraag of ik wil verlengen en daar heb ik nee op gezegd, maar omdat te bevestigen willen ze opname maken dat je akkoord geeft, en daar word je misleid.
Pure oplichting, ben nu juridisch bezig met hun.

5 de abril de 2024

Hier nog 1

Hier nog 1. Geen akkoord gegeven zomaar sturen ze factuur van 665 euro. Stelletje oplichters. Mensen niet betalen, en gewoon aangifte doen!

22 de marzo de 2024

Oplichter

K ben vorige week gebeld en heb met me domme hoofd ja gezegd op die band telt die incasso dan alsnog of kan ik het laten zitten? want ik begrijp nu wel dat het een oplichtster is.
En ze heeft nog al me gegevens ook.

27 de febrero de 2024

Oplichters.

Oplichters.
Gelijk ophangen.
En aangifte doen.
Proberen je erin te luizen door een opname te maken en hopen dat je telefonisch akkoord geeft.

13 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf zijn oplichters!!!!!

Dit bedrijf zijn oplichters!!!!!
Ze zeggen dat je vorig jaar gebruikt heb gemaakt van hun dienst.en dat je te laat bent met opzeggen. Dus dat je dit jaar moet betalen en je niet kan annuleren.
Dan moet je op bandje ja zeggen enzo.
Daarna krijg je rekening van 786 euro.
Maar daar klopt helemaal niks van dat ik ,diens van hun heb afgenomen vorig jaar.
Dan gaan ze dreigen met deurwaarders.
Telefonisch ze zijn niet bereikbaar. Alleen via de mail.als je vraag van laat maar zien dat ik vorig jaar gebruikt heb gemaakt van je dienst kunnen ze het je niet leveren. Want heb dat nu meer dan 4
x gevraagd. Kvk gebeld .blijkt dat adres van facturen niet klopt zoals ze in de kvk zijn ingeschreven. Kvk zegt ook dat dit niet zuiver is.Heb bij de politie aangifte gedaan.ze adviezeren niks te betalen als je niks heb afgenomen. Tevens heb ik het voorgesprek opgenomen waar ze dat duidelijk vertelen dat ik vorig jaar al gebruikt heb gemaakt van hun diensten. als je vraag om bewijs te leveren dan hoor je hun niet.lijk me toch niet zo moeilijk voor bedrijf om bij de administratie na te gaan. En te kunnen aan te tonen met een afschrift en handtekening van contract van vorig jaar . Maar dat kunnen ze niet tonen.Mensen nog meer ervaring met dit bedrijf ????

5 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit zijn oplichters die bellen en…

Dit zijn oplichters die bellen en bandjes opnemen en daarna jouw als ondernemer een factuur van 650 excl btw versturen. Ze werken onder meerdere namen het hoofdbedrijf is Uniek Advertising B.V. ze staan bij de KVK ook onder naam van vind-u-adres.nl, onlinehandelsbedrijven.net en Adres-index.nl..

De brief komt van een zogenaamde V. Van Soest en de vrouw die belde heette victoria.

Nergens op social media is diegene te vinden

Als ze bellen niet met ze in gesprek ze beweren iets door te willen laten lopen en als je op dat moment geen beëindiging doet van de opdracht via een geluidsopname dan gaat het zogenaamd 1 jaar verder weer door! Nummers worden gebruikt uit andere gemeentes om contact met je te zoeken en direct daar achteraan krijg je een brief thuis en een mail dat je 14 dagen de tijd hebt met bewijs dat er een opname band van is. Dit heet acquisitiefraude en als je het hebt gedaan niet betalen en aangifte doen bij de politie!

Ze dreigen met deurwaarders maar die deurwaarderskantoren zijn zelf ook van die oplichters.

Deze bedrijven stammen af van XYTO MEDIA in Heerhugowaard en ze doen het al jaren

18 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.