AE-trading Opiniones 907

2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Mayorista de bicicletas

Acerca de AE-trading

Over AE-trading

AE-trading is specialist in elektrische mobiliteit. Vanuit onze webshop en showroom leveren wij e-bikes, fatbikes, bakfietsen en accessoires aan particulieren en zakelijke klanten. We staan voor zorgeloos fietsen: rijklaar levering, helder advies en service waarop je kunt bouwen. Dankzij onze productkennis en een netwerk van betrouwbare merken helpen we je de juiste fiets te kiezen voor dagelijks woon-werkverkeer, gezinsritten, stadslogistiek of recreatie.

Kwaliteit en veiligheid staan centraal. Iedere fiets wordt in onze werkplaats gecontroleerd en afgesteld, zodat je direct comfortabel kunt vertrekken. Je kunt rekenen op 2 jaar garantie, onderhouds- en servicepakketten en ondersteuning bij verzekering. Wil je eerst ervaren hoe een model rijdt? Plan eenvoudig een proefrit in onze showroom. Voor zakelijke inzet denken we mee over total cost of ownership, cargobike-configuraties en passende accessoires.

Waarom kiezen voor AE-trading?

• Breed assortiment: e-bikes, fatbikes, (elektrische) bakfietsen en longtails
  • Rijklaar geleverd met deskundige montage en veiligheidscheck
  • 2 jaar garantie en snelle service in onze eigen werkplaats
  • Persoonlijk advies, proefritten en zakelijke oplossingen
  • Gratis verzending vanaf €150 en duidelijke levertijden

Ons doel is eenvoudig: jou onbezorgd laten fietsen. Of je nu kiest voor een lichte stads-e-bike, een robuuste fatbike of een ruime elektrische bakfiets, we helpen je met de beste match en blijven beschikbaar voor vragen, onderhoud en upgrades. Zo haal je het maximale uit elke rit.

Klanttevredenheid is onze drijfveer

Specialist in e-bikes, fatbikes & bakfietsen
AE-trading is al meer dan 5 jaar dé betrouwbare partner voor elektrische mobiliteit. Met twee fysieke locaties, een eigen werkplaats en een hoge klanttevredenheidsscore van op Trustpilot, staan wij garant voor kwaliteit, service en snelle levering. Of je nu online bestelt of langskomt in onze showroom: bij AE-trading ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundig advies en minimaal 2 jaar garantie op al onze e-bikes.

Altijd minimaal 2 jaar garantie op e-bikes

Minimaal 2 jaar garantie

Bij AE-trading ben je verzekerd van kwaliteit én gemoedsrust. Op al onze e-bikes geldt minimaal 2 jaar garantie, zowel op het frame als op de elektrische onderdelen. Zo geniet je zorgeloos van elke rit, met de zekerheid van betrouwbare service achteraf.

4,4

Suele responder en menos de 1 semana

Seriedad y cumplimiento

La mejor tienda..

Seriedad y cumplimiento, recomiendo bastante está tienda, accesorios buenos y baratos..

30 de mayo de 2025
Logotipo de AE-trading

Respuesta de AE-trading

Hola Cris! 🌟

Mil gracias por tu comentario tan positivo! Nos alegra muchísimo saber que nos consideras la mejor tienda, ¡eso nos hace el día! 🙌😁

La seriedad, el cumplimiento y ofrecer buenos accesorios a precios justos es justo lo que queremos brindar a todos nuestros clientes. ¡Y saber que tú lo recomiendas nos llena de orgullo!

¡Siempre bienvenida en AE-trading, donde la calidad no cuesta más y el servicio viene con una sonrisa! 😄🛒

Un saludo enorme,
Equipo AE-trading 💙

10/10

Buen servicio

2 de abril de 2025
Logotipo de AE-trading

Respuesta de AE-trading

Hola Jefferson,

¡Muchas gracias por tu reseña positiva! Nos alegra saber que estás satisfecho con nuestro servicio.
Saludos cordiales,

Servicio al cliente AE-trading

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (907 opiniones)