3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eine totale Enttäuschung

Eine totale Enttäuschung. Die Zeiteinstellungen funktionieren nicht und das Gerät stellt sich von allein ständig aus. Es hängt sich dann auch auf und lässt sich per App nicht mehr ansteuern. NIE WIEDER

5 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet helemaal tevreden

De diffuser/kunststof is al helemaal aangetast door de geurolie. Ook komt er olie na verspreiding op de vloer terecht (wat vlekken geeft)

24 de octubre de 2025

Haevn charge

Ik heb een prachtige diffuser gekocht de Haevn charge
Snel geleverd
Goede en vriendelijke communicatie
Je kan altijd met je vragen terecht pakken ze niet op dan bellen ze je terug
Ze hebben goede service en kijken altijd voor een oplossing
Ik vind het een top bedrijf !!!!

23 de mayo de 2025

Kwalitatief hoogwaardige product

Kwalitatief hoogwaardige producten. De diffuser Havn doet wat het zegt en heeft inderdaad een goed bereik van 150m3. Goede communicatie en bereikbaarheid: vragen worden door Aemster zeer snel en adequaat beantwoord en zo nodig gezocht naar een oplossing. Kortom super servicegericht en betrouwbaar.

2 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Haevn diffuser van Aemster…

Wij hebben de Haevn diffuser nu drie jaar in huis en 3 jaar een heerlijke geur in de woning. Hebben wel wat pech gehad met het apparaat maar dat heeft AEMSTER subliem en klantgericht opgelost. We zijn blij met de diffuser en met de klantenservice. Hoop lang plezier te hebben van deze geweldige luchtverspreider, heerlijk AEMSTER

23 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle waar naar z'n geld!

Na een gedegen "onderzoek" de Aemster Haevn aangeschaft.
Wat mede de reden is dat ik de keuze heb gemaakt voor deze aroma diffusor is dat hij zuinig is in gebruik.

Andere machines zijn misschien goedkoper in aanschaf, maar door kritisch naar het verbruik te kijken zal je merken dat hij bij de aanschaf van 1 vulling (aanschaf diffusor en aanschaf geurolie a 120 ml.) goedkoper is dan menig andere aroma diffusors die via internet worden aangeboden.

Verbluffend hoe goed deze diffusor werkt. Mijn huiskamer ruikt na 3 pufjes op de hoogte stand heerlijk en langdurig naar Ubud Oud.

Heel blij met de Haevn!

15 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dramatische klantenservice

Het apparaat is prima en doet zijn ding, echt stil is het overigens niet. Maar klantenservice is dramatisch ze reageren gewoon überhaupt niet, zowel telefonisch als mail geen reactie… verkopen is niet zo moeilijk maar service leveren daar kunnen ze echt niks van.

11 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aemster: top producten en top klantenservice

Aemster Heaven: Deze geurverspreider is zijn geld echt waard. Wij hebben een ruime begane grond van 90m2. Het werkt echt zo goed, zelfs in een lage stand een constante aangename geur. De geuren van Aemster zijn ook prijzig maar deze zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Jarenlang geld uitgegeven aan slechte diffusers en slechte geuren. Daarnaast ook echt een hele goede klantenservice. Toen ik een probleem had met een verstopping, ben ik meteen heel goed geholpen. Er is een nieuw slangetje gemonteerd en hij doet het weer heel goed. Tevens gratis een tweetal slangetjes gekregen. Mocht het ooit weer gaan verstoppen, is het slangetje heel gemakkelijk te vervangen. Vanwege het ongemak kreeg ik allemaal geurmonsters cadeau en werd ik nagebeld of alles weer goed doet.
Superblij mee!
Ideaal als je honden hebt en toch wilt dat het huis voor anderen lekker ruikt!

22 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.