La empresa ha respondido
Min bestilte vin gik tabt hos PostNord, uden vi kender årsagen. AEvin fremsendte uden at tøve 12 nye flasker afsted, som jeg modtog den følgende dag. Tak for god service. Håber de andre 12 flasker fin... Ver más
La empresa ha respondido
Sjældent har jeg oplevet noget lignende, Man Når lige at trykke på knappen køb😀så står der at den er til afhentning på den nærmeste pakkeshop, nemt og hurtig levering, kan kun anbefales herfra. Det e... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til AEvin.DK Vi er en Vinhandel med stort udvalg af vin og premium spiritus. Det er muligt at handle med os via vores hjemmesiden www.aevin.dk eller i vores 200 m2 fysiske butik, som vi selvfølgelig altid mener, er et besøg værd. 😃 Hos os finder du et stort udvalg af vine fra hele verden. Hertil kan du gå på opdagelse i mere end 700 forskellige whisky'er, 200 forskellige rom, 100 forskellige gin samt et stort udvalg af portvin, som også efterhånden har bevæget sig over 100 forskellige slags. Butikken repræsenterer både AEvin.DK og Skjold Burne kæden.
Jernbanegade 23, 6580, Vamdrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig, let at snakke med, og virkelig god indpakning, til glas og flasker. Meget imponeret.

Respuesta de AEvin.DK
Fin service og levering er nok ikke sidste gang jeg handler ved aevin

Respuesta de AEvin.DK
Jeg bestilte en portvins smagekasse en eftermiddag og modtog den mindre end 24 timer efter. En af portvinene var ved en fejl leveret i dublet. Efter at have kontaktet AE vin, blev den korrekte portvin leveret - endnu engang mindre end 24 timer efter at have snakket med AE vin. Meget hurtig leveringsservice og super kundeservice. Kan ikke gøres bedre.

Respuesta de AEvin.DK
Hurtig service, men forsendelsen af 2 kasser vin der er pakket ind i 2 kasser, som igen er pakket ind i kasse slår alt, dertil flamingo fnuller osv. BRAVO!, men desværre også nødvendigt, når man bruger enten PostNord eller GLS, som til tider udsætter pakkerne for ekstrem hårhændet behandling og ikke normalt er i stand til at udregne, hvad teksten "Fragile" betyder :-)

Respuesta de AEvin.DK
Altid flinke når man kommer i butikken.

Respuesta de AEvin.DK
Dagen for forventet ankomst af min pakke ringede de fra firmaet og sagde at pakken var kommet retur til dem pga smadret flaske. De ville sende en ny med det samme og allerede næste dag ved middagstid fik jeg besked om at pakken var klar til afhentning. Det er god service. Vil klart handle her igen.

Respuesta de AEvin.DK
Hurtig levering af de bestilte varer. Hvad mere kan man forlange? Eneste lille anke er, at der godt kunne være flere afhentningssteder at vælge imellem (nogle med nogle længere åbningstider, typisk tankstationer)

Respuesta de AEvin.DK
Meget imødekommende og fin service i butikken.

Respuesta de AEvin.DK
Meget nem hjemme side at finde rundt i og mege hurtig forsendelse kan varmt anbefale AEvin,dk