Affinia Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooie zomerpakken, kleur blijft mooi,snelle bezorging en erg netjes geholpen. Ben nu al benieuwd naar de najaarscollectie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist mijn bestelling binnen gekregen voor mij en mijn zoontje. Ben super te spreken over de kwaliteit en de bezorging. Alles ging super vlot en mijn bestelling was de volgende dag binnen. Top kwali... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer verrast met de kwaliteit, site werkt goed en levering was keurig optijd. Heb 2 kleuren besteld voor mij en me zoontje, zal in de toekomst zeker opnieuw halen👍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn man heeft jullie ooo bericht. Het pak is wel mooi maar er is een maat L trui in het kinderpak gedaan ipv 9-10 jaar. Maar jullie pakken vallen erg groot dus graag zou ik ipv die L trui in ma... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Affinia – Kleding die generaties verbindt Affinia is een Nederlands kledingmerk dat zich specialiseert in stijlvolle en comfortabele vader-en-zoon outfits. Ons merk is ontstaan vanuit één simpel idee: kleding die niet alleen mooi is, maar ook een emotionele verbinding creëert tussen ouder en kind. Wij ontwerpen hoogwaardige tracksuits en accessoires die perfect op elkaar afgestemd zijn, met oog voor detail, pasvorm en kwaliteit. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de geldende Europese normen voor kinderkleding. Bij Affinia staat familie centraal. Wij geloven dat speciale momenten samen nog waardevoller worden wanneer ze gedeeld worden – zelfs in wat je draagt. Wat klanten van ons mogen verwachten: Hoogwaardige materialen en afwerking Snelle en betrouwbare levering vanuit Nederland Persoonlijke klantenservice Eerlijke en transparante retourprocedure Honderden families hebben inmiddels gekozen voor Affinia. Wij werken elke dag aan het verder verbeteren van onze producten en service, zodat elke bestelling een positieve ervaring is.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er zat een maat L in een kinderpak.

Mijn man heeft jullie ooo bericht.
Maar jullie pakken vallen erg groot dus graag zou ik ipv die L trui in maat 7-8 jaar willen.
Ik hoop dat dat wel mogelijkheid is.

Mvg , Manon van Beek

18 de mayo de 2026
Logotipo de Affinia

Respuesta de Affinia

Beste Manon,

Wat vervelend om te zien dat er direct een 1-sterrenreview is geplaatst, terwijl wij helaas geen bericht of verzoek van jullie hebben ontvangen. Natuurlijk helpen wij graag met het omruilen van de trui naar maat 7-8 jaar.

Zouden jullie ons een WhatsApp-bericht kunnen sturen op +31 6 49 20 33 67? Dan lossen we het direct samen op.

Omdat dit eenvoudig opgelost kan worden, zouden we het erg waarderen als deze review verwijderd of aangepast kan worden zodra we contact hebben gehad. 😊

Affinia Fashion

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie stof en leuke pakken/kleuren

Het was een cadeau voor mijn broer en zijn zoontjes..
Ik heb de bestelling gedaan en het was de volgende dag al in huis.
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.
En heb alweer een volgende bestelling gedaan, en die is ook goed verlopen.

25 de marzo de 2026

aanrader

Na bestellen (in het weekend) binnen 48 uur geleverd! Mooi pak voor het sporten en naar mijn inzicht goede prijs kwaliteit verhouding!

20 de enero de 2026

Wat een geweldig merk

Wat een geweldig merk! Matchen in kleding met mijn zoontje. Ik heb zelfs al aanspraak gekregen van iemand die vroeg waar het vandaan kwam. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

24 de enero de 2026

2 pakken besteld

2 pakken besteld , en die kwamen netjes aan . Kleding is van goede kwaliteit en word netjes verzonden met kaartje en al!

Ik kom hier zeker terug!!

18 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer verrast met de kwaliteit

26 de enero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.