⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med AG Vinduespudsning. De er nogle super søde og professionelle drenge, som virkelig går op i deres arbejde. De var punktlige, gr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig rigtig god oplevelse jeg havde med A/G vinduespudsning de kom og 1 time senere var mine vinduer helt som ny🙌 Jeg fik påpeget en lille mærke men det fik de ordnet med det samme👍 God anbefa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er to drenge, Gustav og Andreas, som står stolt bag virksomheden siden 2023. Med 3 års erfaring tilbyder vi traditionel professionel vinduespudsning i hele Silkeborg og omegn. Vi går op i kvalitet og kundetilfredshed – derfor banker vi altid på, når vi kommer og går, og giver altid besked 1-3 dage før besøget. Vi kommer, når kunden ønsker det, og tager os tid til at levere et resultat, der er helt i top. Vi bruger svanemærkede produkter og bæredygtige fiberklude, og vi cykler mellem kunderne for at skåne klimaet. Hos os får du rene, stribefri vinduer og en 100% tilfredshedsgaranti – til en fair pris, der passer til ethvert budget.
Información de contacto
8600, Silkeborg, Dinamarca
- info@ag-vinduespudsning.dk
- ag-vinduespudsning.dk
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, skønne drenge! Kæmpe anbefaling
Hurtig kundeservice
Hurtig kundeservice, rigtig søde drenge og imødekommende, og levere et rigtig godt og professionelt arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra
Alt var perfekt!!
Rigtig god service, ingen striber eller problemer👍
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service!
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med AG Vinduespudsning. De er nogle super søde og professionelle drenge, som virkelig går op i deres arbejde. De var punktlige, grundige og efterlod mine vinduer helt skinnende rene.
Man kan mærke, at de tager deres kunder seriøst og gør sig umage for at levere et godt resultat. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre og kommer selv til at bruge dem igen!
Rigtig god service…
Jeg fik påpeget en lille mærke men det fik de ordnet med det samme👍
God anbefaling herfra.
Bedste oplevelse WOW!
Tusinde tak for rene vinduer - ser allerede frem til næste besøg. Tusinde tak til Gustav for også og tage skuret med inde og ude GRATIS kæmpe tak!!
Fantastisk service
Drengene var super flinke og mødte til tiden. Kvaliteten af pudsningen var også helt i top🙌
Kan varmt anbefales
niche/ gode fyre med god energi og er…
niche/ gode fyre med god energi og er godt produkt
Mega godt arbejde.
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til det flotte arbejde. Vinduerne blev skinnende rene, og servicen var både professionel, venlig og punktlig. Det er tydeligt, at der bliver lagt omhu i arbejdet, og resultatet var virkelig imponerende. Jeg kan varmt anbefale dig til andre, der ønsker flotte og rene vinduer.
Kommer til tiden og gør deres arbejde…
Kommer til tiden og gør deres arbejde til perfektion.
Kan 100% anbefales✅
Overall fin oplevelse
Overall fin oplevelse, drengene var søde og rare, de var meget høflige og har god kundeservice. Selve pudsningen kunne godt være en smule bedre, men der er ik så meget at komme efter. Igen overall fint, kan klart anebefale de søde drenge, mvh Lone - 65 år
fantastisk arbejde
Drengene var mega søde, mødte til aftalt tid og leverede et solidt stykke arbejde. Vil helt sikkert anbefale!
Til tiden med resultatet i top.
Jeg har brugt Andreas & Gustav i lidt over et år nu, og der har aldrig været nogen problemer. De kommer som aftalt, giver besked, og resultatet er altid i top. Man kan virkelig mærke, at de går op i deres arbejde og ikke bare skal hurtigt videre.
Da de var inde og pudse hos mig, tog de endda spejlene med uden ekstra beregning, hvilket jeg synes siger meget om deres service. Det er små ting, der gør en stor forskel.
Alt i alt en super god og personlig oplevelse – jeg fortsætter helt sikkert.
Bedste vinduespudsere jeg har haft!
Mega rart med nogen der bare gør det de lover. Kom til tiden, gjorde arbejdet ordentligt og var super flinke.
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! De giver besked både før og efter, og resultatet var helt perfekt – ingen striber overhovedet. Kan klart anbefales!
Fantastisk
I er alt for seje, jeg fik besøg af de to virkelig imødekomende gutter, og jeg er hundrede procent tilfreds, det skinner som helt nyt nu. Virkelig gode til deres arbejde med en perfekt pris,

Respuesta de A/G VINDUESPUDSNING
Virkelig flinke gutter
Virkelig flinke gutter, med erfaring og god arbejdsindsats. Hurtigt, skarpt arbejde og rene vinduer.

Respuesta de A/G VINDUESPUDSNING
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.