Har gemmen mange måneder handlet hos…
Har gemmen mange måneder handlet hos Agroland i Vamdrup. Købte bl.a. kattefoder, hvor hver 7. sæk er gratis, nu efter 4 poser er kvitteringerne i deres mappe, pludselig væk, og vi kan ikke få vores rabat. Vi fik at vide det var beklageligt, men at vi kunne starte forfra. Dårlig service og behandling af faste kunder.
Som tidligere dyrepasser kan jeg sige…
Som tidligere dyrepasser kan jeg sige at har absolut ikke styr på dyr i vamdrup. Jeg gjorde dem opmærksom på at deres skildpadde ikke havde noget vand, hun svare ved at hun skal til at fodre, derefter svare hun at den heller ikke drikker vand men får vand igennem kost.. Nu har jeg sjovt nok også selv arbejdet med sporeskildpadder og de drikker altså vand. Ifølge dyreværnsloven skal dyr have adgang til vand døgnet rundt. Udover det står hun og siger at afrikanske sporeskildpadder lægger æg på stranden... De lever ikke tæt på strande i naturen, og de graver altså deres æg ned... Absolut skuffende.
Intet at pege fingre af.
Gode varer, gode priser og super hurtig levering. Her handler jeg gerne igen og anbefaler gerne andre at gøre det samme.
Super 👍🏻
20/8-16
Modtog min vare dagen efter jeg bestilte. God service, fin pris og hurtig levering. Der vil jeg gerne handle igen
Har pt. ventet 20 dage på mine varer ......
Til trods for gentagne henvendelser er mine bestilte og betalte varer, fortsat ikke modtaget efter 20 dage...... (Bestilte d. 2/12-2014 og det er nu blevet d. 22/12-2014). Hvor er det sørgeligt at man ikke kan forvente at julegaven er fremme inden jul når man bestiller i så god tid - måske de kommer frem inden næste jul, hvis jeg er heldig ? Måske skulle i også redigere i teksten på hjemmesiden for der står : Husk at rettidig bestilling , til levering inden jul er torsdag den 18. december kl. 11.00 !
Fin service og hurtig levering
Der vil jeg gerne handle igen. Vare blev leveret 2 dage efter bestilling.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.