Información sobre la empresa

1. Servicio de recuperación de datos
  2. Servicio de seguridad para computadoras
  3. Servicios de documentación

Escrito por la empresa

🚑 Ahlberg Data – når dine data er på katastrofekurs • Ro på – vi har reddet værre situationer • Med mere end 35.000 kunder og en succesrate, der får andre til at blegne (9 ud af 10 sager løst), er Ahlberg Data din absolut bedste livline, når dine data rammer katastrofeniveau • Uanset om dine filer er druknet, brændt sammen eller stukket af, står vi klar med specialister i akut datagendannelse, digital efterforskning og datasikkerhed • 💡 Gratis indledende analyse – ingen data, ingen regning • 🛟 No cure, no pay – vi er sikre på os selv, så du kan være sikker på os • 🚀 Hurtig handling – du er tilbage i business med minimal nedetid • 🛟Kort sagt: Vi har set det meste – og reddet resten.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have tabt ekstern disk var…

Efter at have tabt ekstern disk var data ikke tilgængelige. Sendte disken afsted og 7 dage senere var mine data klar til download. Det er ganske få ting som ikke kunne reddes vil tro at 98-99 % af dataerne er blevet reddet 👍

22 de diciembre de 2025

Dårlig service og tone i kommunikationen

5 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Kære Tobias

Du har anmeldt en forkert side.

Vi har ikke haft nogen henvendelse med en Tobias, og vi har anmodet dig om at kontakte os direkte via trustpilot og bekræfte, at du har haft noget med os at gøre.

Vi er meget kede af din forkerte anmeldelse. Vi er et dansk selskab, og kan se, du måske har blandet os sammen med et måske svensk selskab, da flere af dine anmeldelser på nettet er svenske.

Vi har som sagt ikke en kundehenvendelse i vores regi med dig - og vil bede dig om at slette denne anmeldelse, da den er rettet mod et forkert selskab.

Vi gør meget ud af kun at have glade kunder.

Professionelt!

3 de diciembre de 2025

Kære Bo

Kort og præcist.

Tak for de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Særdeles venligt og forstående firma

Uden at komme nærmere ind på de eksakte hændelser vil jeg beskrive min købsoplevelse som virkelig god. Ahlberg Data gjorde en dyd ud af at hjælpe et menneske i nød, da jeg var uendelig tæt på at miste alle mine fotos fra de seneste 13 år, som lå på en beskadiget harddisk.
Tusind tak og stor cadeau til især Henrik Hviid 🙏🏼

25 de septiembre de 2025

Kære Dorthe

Tak for de rosende ord og ikke mindst de 5 stjerner.

Minder er dejlige at have - men fotos er uerstattelige.

Genskabelse af slettede sms

Genskabelse af slettede sms. Afleverede min telefon mandag formiddag inden kl1000 hvor den blev sendt til Sverige til Samsung,tirsdag aften fik jeg enmail om at alt som havde vætet på min telefon var genskabt.

8 de septiembre de 2025

Kære Bodin

Spektakulær dataredning

God service, løbende kommunikation og excellent resultat - de kunne hvor andre gav op! Bedste anbefalinger herfra.

4 de julio de 2025

Kære Anja

God sommer

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.