Fornøyd med gode råd
Fornøyd med gode råd jeg fikk angående min økonomiske situasjon.
Norges hyggeligste låneformidler - Vi i AI Finans spesialiserer oss på refinansiering av boliglån og vi ønsker å hjelpe mennesker som har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon.
Eilert Sundts gate 17A, 0259, Oslo, Noruega
Fornøyd med gode råd jeg fikk angående min økonomiske situasjon.
Superfornøyd med valget. Hyggelig og serviceinnstilt rådgiver som ga oss god informasjon og oppfølging hele veien til vi kom i mål😀
Dere var raske å gi svar når jeg lurte på noe og veldig hyggelig ansatt jeg pratet med
Her har vi fått kjempegod hjelp. I tillegg
Jeg har ikke noe annet å si enn at hjelpen jeg fikk var livsviktig, god dialog med Mikael hele veien, positiv å imøtekommende, følte ikke at det var noe problem å spørre om ting. Kan virkelig anbefale på det sterkeste.
Kjapt, enkelt og meget god oppfølging fra start til mål.
Jeg vil gjerne anbefale AI finans, hjelpsom kundeveilleder som jeg følte ville det beste for meg og min økonomi.
Super fornøyd og vi fikk veldig god behandling og rask service. Meget hyggelig kunde behandler. Vi føler at vi bli hørt og ikke sett ned.
God oppfølgning av rådgiver.
Godt samarbeid og god kommunikasjon.
Utrolig god hjelp av en meget hyggelig kundebehandler, Sebastian
Personskontakt var utrolig grei og aktiv for å hjelpe meg. Han Sebastian, flink gutt!
Prossess gikk fort og rask. Dette anbefaler jeg til alle som vil rydde opp sin økonomi å bruke Ai finans!
Vi fikk veldig god behandling og rask service.
Ai Finans var redningen min fra inkasso gjelden og at jeg fikk livet mitt på rett kjør, Fra første samtale med dem følte jeg at jeg ble hørt å at jeg ikke ble "sett ned på" pga min inkasso gjeld. Gjelden gjorde at jeg ikke kom meg videre i livet, prøvde å søke hjelp i min egen bank men ble blank avvist av dem. Men Ai Finans var villig til å lytte, forstå og hjelpe meg slik at jeg kunne se en framtid uten inkasso gjeld som vokste for vær månede. Fikk råd å veiledning hele veien til jeg fikk lån av Ai Finans/Kraft bank, nu er jeg inkassofri, eier eget hus og har penger til overs vær månede når alle faste utgifter er betalt. Anbefaler Ai Finans til alle som har prøvd alt for å komme seg ut av inkasso gjelden. Er evig takknemelig for all hjelp jeg har fått av dem.
Más información sobre otros tipos de reseñas.