Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning!! d Detta är en bluff, finns ingen substans i detta. Tog en försäkring via MrJet, avbokade resan. Nu när man vill ha hjälp så svarar de inte på mejl och ringer man får man ett autosvar s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

hadde 2 skador för några mådnader sedan 1skadan så skärde jag upp hela handen och slåg mig helt blå. slagen andra skadan brött jag stortån. på en värktygslåda. enda som de täker är... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har legat på sjukhus 2 ggr .Och har ringt kundtjänst och blivit vänlig bemött alltid varit nr 1 i kön .Fick mail idag om att jag behövde komplettera en uppgift . Skrev ett mail och 10 min efter k... Ver más

1. Compañía de seguros
  2. Agencia de seguros médicos
  3. Corredor de seguros
  4. Aseguradora
  5. Seguros de viaje

Información proporcionada por diversas fuentes externas

AIG är en världsledande organisation inom sakförsäkringar som tillhandahåller service åt mer än 70 miljoner kunder i över 160 länder. Läs mer om våra försäkringar på vår hemsida!

• New York, Estados Unidos

2 estrellas
1 estrella

Varning!

Varning!! d
Detta är en bluff, finns ingen substans i detta. Tog en försäkring via MrJet, avbokade resan. Nu när man vill ha hjälp så svarar de inte på mejl och ringer man får man ett autosvar som lyder: We are sorry, Your call
can´t be reply, please try later.
And later, and later......
Jag inser nu att jag blivit lurad.
Janne

29 de septiembre de 2025

Inte reseförsäkring

Det är i grunden fel att köpa en försäkring som inte täcker något under din resa, utan bara om du dör eller om viktiga saker händer dig. Ingenting under resan täcks! Jag köper aldrig från AIG igen och rekommenderar INTE någon att göra det. Sist men inte minst är de dåliga på kommunikationen. Det är svårt att kontakta dem.

30 de abril de 2025

Avråder alla från AIG

Ohjälpsamma och hjälper inte människor i behov av hjälp. Betalat försäkring i över 20 år och två gånger har jag försökt nyttja denna. AIG är ett bluff företag som går under jorden när man är i behov av hjälp. Det är otroligt utmanande mentalt att orka jaga dem i över ett års tid, med telefonsamtal och mejl varje vecka utan respons och utebliven ersättning trots att jag fortfarande betalar försäkringen.

Jag avråder alla från AIG. Mina tankar går till alla sjuka människor och efterlevande vars lidande förvärrats avsevärt av försäkringsbolaget AIGs omänskliga hantering av deras försäkringstagare.

29 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har legat på sjukhus 2 ggr .Och har…

Skrev ett mail och 10 min efter kom svar att pengarna är insatta på mitt konto och syns om 2-3 dagar .Jag är så nöjd med min sjukhusförsäkring .Och jag vet att när jag fyller 75 upphör den .

28 de mayo de 2024

Bad company

Why is this company still in business?
I dealt with 6 different people. My car was written off in a flood Its was a 2lt Skoda Superb DSG. they tried to give me the value of 1.6 manual.

7 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter samtal med trevlig säljare…

Efter samtal med trevlig säljare tecknar jag försäkring under sommaren 2023. AIG börjar dra pengar utan att skicka hem papper med kundnummer eller något, omöjligt se hur och vart man skulle vända sig om något inträffar. Omöjliga att få vettig kontakt med, påstår att de ringer en utan att man har missade samtal. Förmodligen kommer uppsägningsprocedur av försäkringen vara stört omöjlig också. 6 val i kundtjänst, suttit upp emot 40 minuter. Går icke komma fram. Har inga bra vibbar över huvud taget om detta företag. Tog det enbart för att erbjudandet kom via OKQ8. Rekommenderar undvik.

7 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ett skräp företag håll er undan!

hadde 2 skador för några mådnader sedan

1skadan så skärde jag upp hela handen och slåg mig helt blå. slagen

andra skadan brött jag stortån. på en värktygslåda.

enda som de täker är

- Sjukhusvistelse (minst 24 timmar i följd)

- Efterlevandeskydd

- Medicinsk invaliditet

så jag får 0 kr. det är bara en bluff hela företaget!

18 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har haft AIG försäkring i många år…

Jag har haft AIG försäkring i många år (haft den i minst 20 år) och känt mig trygg med att ha tagit en extra cancerförsäkring. Men när jag fyllde 60 så kom ett brev med posten att de nu säger upp min försäkring pga ålder. Inget erbjudande om att fortsätta med annan försäkring, utan bara tack & hej gumman, du är för gammal nu.

14 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt dåliga hittar bara kryphål o…

Riktigt dåliga hittar bara kryphål o bortförklaringar på allt.. Har barnförsäkring som inkluderar ärrförsäkring sonen skada sig o fick stort ärr på knät som blev tejpat men nu gills inte det utan de måste ha blivit sytt eller liknande för att få ersättning.. eller liknande är inte de att bli tejpad ?
2 andra ärr blev oxå nekade då de inte blev insläppta på akuten pga covid o sköterska tejpa om dom i receptionen.. värdelös försäkring

2 de noviembre de 2022

Kundservice sämre än sämst

Kan nog säga att jag aldrig stött på så dålig återkoppling i hela mitt liv. Mejlat och ringt i många månader utan framgång.
Använder dem som skräckexempel när jag pratar kundservice.

27 de diciembre de 2021

Uselt försäkringsbolag

Uselt försäkringsbolag, fattar inte att Norwegien anlitar en sånt
skräpföretag, långsam, och när det gäller får du inget hjälp.
Lita inte på AIG. du kommer att bli besviken.
Norwegien bara lurar dig att betala 75% med kortet, that’s all.

27 de febrero de 2020

Oseriöst skojar bolag,

Oseriöst skojar bolag,

Kort summering. AIG tillhandahåller via nätsajten Mr Jet en avbeställningsförsäkring för resor. En av dessa resor köpte jag i fredags, den 28/6.

Kostnaden för avbeställningsförsäkring var ca. 1000:-

Jag inser fort att jag tyvärr bokat fel vecka och försöker därför omgående avbeställa eller boka om resan. Detta visar sig i praktiken vara helt omöjligt.

Kostnaden för resan är 19.000:- Genom avbeställningsskyddet som jag betalt 1.000:- för ges jag möjlighet att få tillbaks 2.000:-

Jag kan läsa era villkor men tycker ni att detta känns rimligt och är tydligt kommunicerat sett ur ett marknadsföringsperspektiv, är ni nöjda och sover gott? Eller tycker ni som jag att det är väldigt vilseledande och att säkert många med mig utgår från att ett avbeställningsskydd är just ett avbeställningsskydd och att man inte skall behöva lusläsa det finstilta för att inte bli lurad? Jag anser att det är grovt vilseledande att använda ordet avbeställningsskydd när det inte är ett avbeställningsskydd utan snarare en symbolisk summa som man kan få tillbaks.

Jag anser att ni skall betala tillbaks mina pengar eftersom ni slutfört en tjänst som inte är vad den utmålats som, om ni är av annan uppfattning får jag gå vidare för att undersöka hur ARN ställer sig.

Jag har också informerat finansinspektionen.

/ Martin Ek

5 de julio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible handling of travel insurance…

Terrible handling of travel insurance via Bank Norwegian. Super slow procedures and they will claim so many details that you will give up eventually. The consequence is that the travel insurance connected to the credit card is more pro forma than real unless you are willing to go through a long process of emailing and collecting documentation.

21 de mayo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.