Bij Airco Hengelo staan comfort, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Hengelo en omgeving. Of het nu gaat om verkoeling tijdens warme zomerdagen of juist een aangename temperatuur in de winter dankzij moderne warmtepomp-airco’s: wij zorgen voor een oplossing die perfect past bij uw situatie. Wij werken uitsluitend met A-merken en bieden deskundig advies, zodat u altijd een energiezuinige en duurzame keuze maakt. Onze monteurs hebben ruime ervaring en zorgen voor een nette, veilige installatie met oog voor detail. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud, storingsservice en reparaties, zodat uw airco optimaal blijft presteren. Klanttevredenheid vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom communiceren we duidelijk, houden we ons aan afspraken en leveren we service waar u op kunt vertrouwen. Van het eerste contact tot de oplevering: wij denken met u mee en streven altijd naar het beste resultaat. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Airco Hengelo helpt u graag aan een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.
Tuindorpstraat 61, 7555 CS, Hengelo, Overijssel, Holanda
- +31743690208