3,1

Medio

Wij zijn zeer tevreden over de prijs…

Wij zijn zeer tevreden over de prijs van de airco en het bestel- en betaalproces is vlot en zonder problemen verlopen. Ook het product zelf voldoet volledig aan onze verwachtingen. Betere communicatie en informatie over de levering de klantervaring nog verder kunnen verbeteren. In algemene 7 dagen van bestelling tot bezorging is prima!

15 de abril de 2026
Logotipo de Aircotogo

Respuesta de Aircotogo

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, het bestel- en betaalproces en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Ook goed om te lezen dat de levering binnen 7 dagen naar wens is verlopen.

Uw opmerking over de communicatie en informatie rondom de levering nemen wij zeker ter harte. Dit is een punt waar wij continu aan werken om onze service verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw airco!

Met vriendelijke groet,

Aircotogo

This company was scamming people

This company was scamming people. Many of the clients including me lost there money. They were existing previously with other name : comforklimaat.nl. Don’t buy anything from them or you will be scammed the same as me. Check the reviews from the other name and you will see yourself

25 de marzo de 2026

Let op

Let op dit is een oplichter. Voorheen veel mensen opgelicht met het bedrijf Comfort klimaat. Zie de review pagina daarvan maar even.

25 de febrero de 2026