1,5 maand geleden stuurde ik verzoek om ontbrekende Shell air Miles toe te voegen. Tot de dag van vandaag geen antwoord! Gisteren opnieuw Shell ontbrekende Miles plus Miles die ik mis liep tijdens air... Ver más
Klantenservice Wat een stelletje ordinaire mensen daar. Erg onbeschoft, praten dwars door je heen met een één of andere Amsterdams kak accent. Zo sta je klanten toch niet ter woord? Echt verschrikkeli... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Air Miles: Coalition loyalty program which enables consumers to earn free travel quickly simply by shopping at participating retailers and service companies in The Netherlands.
Airmiles sparen bij Bol? Vergeet het maar!
Airmiles sparen bij Bol?? Ik heb twee maanden diverse aankopen gedaan bij Bol.com (honderden euro's), steeds weer braaf die link gebruikt via hun website (erg omslachtig maar vooruit)....niks nada geen enkele keer Airmiles ontvangen!!
Airmiles sparen bij aankopen Bol.com
Airmiles sparen bij aankopen Bol.com. MAAR dan MOET je je telkens opnieuw eerst gaan aanmelden op Airmiles website en via daar naar de website van Bol. . WHY?? Alle andere bedrijven die samenwerken met Airmiles, zijn gewoon LOGISCH gekoppeld.
Ik ben dom, dus vergeet die onlogische onnozele opdracht steeds en mis zo meestal de Airmiles. Fijn.
Tijdverspilling met Airmiles.
Ik deed mee aan Ask Opinions. Wat een nepperij!
Ik kon geen gratis kaartje versturen
Ik kon een gratis kaartje versturen. Dus wilde ik de code daarvoor aanvragen. Maar steeds was de verificatiecode onjuist. Na 6 pogingen heb ik maar naar airmiles gebeld. Eerst had ik de verkeerde keuze in het telefoonmenu. Ik zou terug worden gestuurd naar het hoofdmenu en moest optie 6 kiezen. Maar de verbinding werd verbroken. Toen opnieuw gebeld met optie 6. Na 16 minuten in de wacht en 2e in de wachtrij, zei het antwoordapparaat dat de verbinding werd verbroken. Ik heb vervolgens weer gebeld naar optie 6, omdat ik daar wel iemand aan de lijn kreeg. Hij heeft wel geprobeerd te helpen, wat niet lukte. En vervolgens werd hij wel geïrriteerd naar mij toe, omdat ik beter moest luisteren. Maar zijn antwoorden klopten gewoon niet. Dus na een uur en een hoop gedoe nog geen gratis kaartje. Waardeloos!
Vervallen Airmiles worden niet of te laat gemeld.
Vervallen Airmiles worden niet of te laat gemeld. Zo kun je nooit voor iets groots sparen. En als je dan al eens een waarschuwing krijgt dan is dit veel te laat. Lijkt nergens op deze ellende.
3 x niks!!
Bestelling gedaan op 13 dec 2025 en tot nu toe nog niet ontvangen. Reden was niet voorraad hoor ik vandaag na een telefoontje te hebben gepleegd. Maar wel een mail gehad op 18 dec dat mijn bestelling is overgedragen aan DHL met track en trace nummer. Dat is al vreemd als een pakketje niet is aangeleverd bij de DHL. Was fijn geweest een mail te ontvangen, met helaas uw bestelling is niet op voorraad en als deze weer op voorraad is, u het alsnog van ons ontvangt indien u dat wenst. Echt slecht dus en niet klantvriendelijk!!
Ik ben zelf altijd goed geholpen door de Nederlandse support.
Ik ben zelf altijd goed geholpen en te woord gestaan door de Nederlandse tak Airmails.
Het probleem zit hem bij die Uien vretende Franse ICT afdeling.
Die doen werkelijk niks, ookal zijn ze zelf gehacked.
3 jaar geleden ben ik meer dan 200.000 miles in 1x kwijt geraakt nadat ze in mijn geval al voor de 2e keer gehacked waren ( volgens een Nederlandse Airmail medewerker ).
Ik heb toen een mail mogen ontvangen met als bijlage de regelementen.
Hier staat letterlijk in dat Airmails NIET verantwoordelijk is wanneer je Airmails gestolen worden.
Zelf had ik een 2e verificatie op mijn telefoon die ik nooit heb ontvangen.
Verschillende keren de Nederlandse Airmail afdeling gebeld, maar die zetten het verzoek weer door naar De sukkels in Frankrijk....
Ik heb NOOIT wat van ze gehoord.
Die Franse tak reageert helemaal niet.
Mijn vermoede is dat ze zelf de Airmails stelen.
Ik ben ermee gestopt omdat deze groep niet te vertrouwen is.
En zal ook NOOIT meer met een maatschappij vliegen die ook maar iets met Air France te maken heeft.
Dus ook niet met KLM of Transavia.
Webshop met bug loopt vast
Webshop met bug loopt vast, klantenservice lost niets op, snapt het niet, dus geeft de klant de schuld. En stopt dan met support.
Nut van die spaarclub? Geen idee. Tijd op het op te zeggen.
Geen reactie ontvangen per bericht
Op 2 oktober heb ik een bericht gestuurd naar Airmiles. Op 6 oktober heeft Airmiles de punten teruggeboekt op mijn account, maar ze heeft mij geen bericht gestuurd, waardoor ik dacht dat het nog niets is gebeurd. Op 9 oktober belde ik Airmiles en ze vertelde mij dat het al teruggeboekt is. Voor een volgend keer zou het fijn als AIrmiles mij ook een bericht stuurt dat de punten terugeboekt zijn. Deze feedback heb ik er telefonisch doorgegeven. De telefonist heeft niet gezegd of ze deze feedback gaat uitvoeren voor een volgend keer. Daarom weet ik niet of ze het gaan verbeteren. Dan verdient Airmiles review ster van 1 totdat Airmiles zegt dat ze volgende keer wel een bericht mij gaan sturen.
Goede klantenservice
Goede klantenservice! Had Airmiles van Thuisbezorgd, Nike, Wehkamp etc. niet gekregen, wanneer je via persoonlijke link op je Airmiles pagina bestelt.
Gezien het om bijna 500 Airmiles ging, contact opgenomen per mail. Kreeg al snel reactie en de Airmiles zijn handmatig door klantenservice bijgeboekt. Top!
Overigens vind ik dat systeem van via persoonlijke link bestellen waardeloos. Werkt vaak niet (zie bovenstaande), vergeet het zelf bij bestellingen Hallmark bijvoorbeeld altijd. En het meest irritante vind ik dat ik verplicht ben cookies te accepteren om Airmiles bij zo'n bedrijf te kunnen sparen.
Wat een ontiegelijk ballentent
Wat een ontiegelijk ballentent. Mail wordt steeds niet op gereageerd. Contactformulier kan ik niet verzenden. Punten kan ik niet inwisselen. Punten van een andere kaart kan ik niet overboeken omdat mijn kaart niet zou bestaan; blijkbaar zie ik dus dingen die niet bestaan, heb mijn pas hier naast me liggen. Laten we er maar gewoon de stekker uittrekken uit dit klantonvriendelijke, achterhaalde systeem.
Foutieve informatie op de website…
Foutieve informatie op de website waardoor ik het verkeerde artikel heb ontvangen. De klantenservice weigert het product kosteloos te retourneren, dat moet de klant zelf maar bekostigen.
Steeds problemen met inwisselen voor…
Steeds problemen met inwisselen voor een cadeaukaart, word geholpen met dezelfde oplossingen die totaal niet werken!!!! Inwisselen bij boodschappen geeft ook problemen want er zijn storingen bij Airmiles. Dat is ook steeds het probleem. Baal er zo van. Wat is dit voor een klunzig bedrijf(wat nog zacht is uitgedrukt)
Al een aantal maanden hiermee bezig
Ik spaar al jaren Airmiles om ze te…
Ik spaar al jaren Airmiles om ze te kunnen gebruiken voor kortingen bij Flying Blue. Maar op de website staat al net zo lang dat je door een ‘technische storing’ je miles niet 1-op-1 kunt inruilen. Serieus? Hoe lang kan zo’n storing duren? Waardeloos.
Weg met alle kortingen.niks relevants…
Weg met alle kortingen.niks relevants meer.
Kom je aan de kassa,krijg je je airmiles niet en medewerker geeft aan niks te kunnen doen.
Niks om te communiceren of op terug te vallen.
Bij het tanken ook geen mooie acties meer.
Kon n iet wassen met airemiles werd…
Kon n iet wassen met airemiles werd niet geaccepteerd shell ijmuiden
Al zo langggggggg bezig zijn ze…
Al zo langggggggg bezig zijn ze zogenaamd maar Nog steeds niet mogelijk om airmiles naar flying blue over te boeken … woest!
Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit…
Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit geworden. Ik ging een aantal jaar geleden sparen omdat je met veel airmiles een hoop leuke dingen kon kopen. Ondertussen 44.000 airmiles gespaard zijn al die acties weg. Ook contact gehad met klantenservice. Krijg je een dom antwoord van we willen het voor iedereen leuk maken. Er is werkelijk al ruim 1.5 jaar geen een aanbieding meer waar je iets serieus met alleen airmiles kunt kopen. Hier een voorbeeld: je kon voor bijv 40.000 airmiles een jbl boombox kopen niks bijbetalen. Stel je wilt die boombox nu (hij is er niet op t moment) dan is t max 3000 airmiles en 290 euro bijbetalen. En zo is het met alle acties. In andere woorden hebben ze het zo ingericht dat je voor de meeste dingen ook altijd geld moet bijbetalen. Alle serieuze spaarders (en dus trouwens klanten van bijv shell, ah, praxis) zijn hierdoor gedupeerd. En Airmiles en partners geven er blijkbaar niks om. Beter gwn stoppen met airmiles sparen je boodschappen bij de dirk doen tanken bij de BP en lekker naar de gamma ipv praxis. Daarnaast hebben ze ook de houdbaarheid van de airmiles aangepast waardoor je ze niet onbeperkt kan houden. Je bent ze na verloop van tijd gewoon kwijt. Ik vind t verkapte oplichting ik heb er geen woorden voor.
The UI on the website is clunky af
The UI on the website is clunky af. Product won't send to the address I've given them. Customer service access is poor. Also, the available products seem to be things people don't really want and that's how it ends up on the airmiles site in the first place, the kicker: for the most part, everything is valued at premium prices. In general, trash system, don't use it if you have the choice.
Inloggen
Inloggen, kaart kopelen, weer inloggen echt een drama. Wat een oplichterij daar bij AH.
Más información sobre otros tipos de reseñas.