Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb schoenmaat 42. De standaard Airo sokken zijn in maat medium perfect. Ook heb ik de Airo 'Lightweight' sokken en Airo 'Evo' overschoenen besteld in maat medium maar deze vallen te klein... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks mijn anti aero fysiek heb ik verschillende producten van dit merk in het bezit, knitted sokken, aero sokken, overschoenen, goat sokken en handschoenen En tot nu toe erg tevreden over... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overschoen pasvorm is prima. Kan niet beoordelen hoe stevig deze zijn na 1x dragen, ze voelen niet heel degelijk en sterk aan maar dat gaat toest uitwijzen. Sokken de Aero sok zit prima en de lite n... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Airoman.cc biedt hoogwaardige en duurzame wielrenkleding, waaronder aero sokken, overschoenen, handschoenen en sleeves, tegen concurrerende prijzen. Ons assortiment onderscheidt zich door de combinatie van premium kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbaarheid, waardoor fietsers kunnen genieten van comfort en prestaties zonder compromissen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,5

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Pasmaten

Ik heb schoenmaat 42.
De standaard Airo sokken zijn in maat medium perfect.
Ook heb ik de Airo 'Lightweight' sokken en Airo 'Evo' overschoenen besteld in maat medium maar deze vallen te klein uit. Het is bij deze artikelen aangewezen om maat large te kopen.
De producten ogen van goede kwaliteit.
Zeer snelle levering naar België.
Op de site staat dat de mogelijkheid bestaat om de artikelen te ruilen.
Contact opnemen is enkel via een contactformulier mogelijk welke geen feedback geeft of de vraag goed werd ontvangen. Een vast mailadres is hiervoor misschien wat aangenamer.

Ik geef een update van zodra ik geholpen word.

19 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kousen voor smalle kuiten

De kousen WSI AS, Series Signature hechtten niet vodoende op mijn kuiten. (Ik heb smalle kuiten) Na contact met Airoman, werden mij een ander type toegestuurd. WEV AS Series Evo. Deze sokken sluiten heel goed aan op mijn smalle kuiten! Zeer tevreden!!!

28 de abril de 2026

Beste Nico,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de kousen niet voldoende aansluiten op je kuiten.

Bij het ontwikkelen van onze kousen mikken we natuurlijk op een pasvorm die voor zoveel mogelijk mensen goed werkt, al blijft het lastig om één maatvoering perfect passend te maken voor iedereen. Daarom waarderen we dit soort feedback enorm.

We nemen contact met je op om samen naar een passende oplossing te kijken.

Team Airoman.cc

Overschoen pasvorm is prima

Sokken de Aero sok zit prima en de lite niet deze zakken af. Toch andere strip aan de benen.

2 de marzo de 2026

Respuesta de Airoman

Bedankt voor je feedback!

We zijn benieuwd naar je ervaring met de overschoenen na wat vaker gebruik. Ze zijn gemaakt van dunne en delicate materialen om de beste prestaties te leveren, maar zouden zeker stevig genoeg moeten zijn om langdurig en zonder problemen te gebruiken.

Wat betreft de light weight sokken: we raden aan om deze eerst een keer op een delicate was te wassen. In de meeste gevallen zorgt dit ervoor dat ze daarna goed op hun plek blijven zitten.

We nemen ook nog even contact met je op. Mocht één van de artikelen toch niet bevallen, dan lossen we dat natuurlijk graag netjes voor je op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top producten, top bedrijf met perfecte service

En tot nu toe erg tevreden over elk van deze producten.
Sokken blijven ook met ongeschoren benen goed zitten.
Overschoenen passen over al mijn brede schoenen en zitten goed strak.

Handschoenen had van mij iets meer padding in gemogen, maar dan moet je niet voor aero gaan. Dit gaat ten koste van de grammetjes.

Knitted sokken zijn perfecte allrounders, draag ze dagelijks, en kan na je werk meteen de fietsschoenen aantrekken zonder dst het misstaat.

6 de febrero de 2026

Aero overschoenen besteld

Aero overschoenen besteld, bleken een foutje te hebben in het stiksel na mail verkeer met uitleg en foto's de dag erna al een nieuwe set mogen ontvangen welke perfect zitten!
Super service en producten!
Ik zou er meteen weer kopen.

28 de enero de 2026

Nette service

Sokken waren iets te groot. Retour gestuurd.

2 de junio de 2025

Respuesta de Airoman

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de sokken bij u afzakken. We begrijpen dat dit niet is wat u ervan had verwacht.

Uw e-mail hebben we ontvangen en inmiddels beantwoord, binnen twee werkdagen na ontvangst. Onze excuses dat u de indruk heeft gekregen dat er geen reactie kwam — we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen, ook al lukt dat niet altijd direct binnen één dag.

In onze e-mail hebben we u een passende oplossing aangeboden: u kunt het product eenvoudig en kosteloos retourneren, waarna u uiteraard het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Geweldig

Echt top, geweldige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Snel en netjes geleverd. Voor de mensen die zeggen dat producten niet goed aansluiten of sokken die oprollen, hebben gewoon de verkeerde maat.

12 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er is geen telefoonnummer om contact op…

Er is geen telefoonnummer om contact op te nemen, ondanks dat telefonisch contact als optie in het retourbeleid staat vermeld. En na het invullen van het contactformulier krijg je geen reactie.

30 de abril de 2025

Respuesta de Airoman

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u het idee had geen reactie te hebben ontvangen.

We hebben op 5 mei nog dezelfde avond op uw retouraanvraag gereageerd. Mogelijk is onze e-mail niet goed aangekomen – excuses als dat zo is.

Uw feedback over het ontbreken van een telefoonnummer nemen we serieus en passen we aan. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en een retourlabel gestuurd. Na ontvangst storten we het bedrag uiteraard terug.

We hopen dat dit naar tevredenheid wordt opgelost en zouden het waarderen als u uw review zou willen heroverwegen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.