La empresa ha respondido
Super god service! Havde mistet min børste til min airshaper, og da jeg komtsktede dem for st høre om jeg kunne købe en ny, vendte de tilbage og bad mig betale porto, så skulle de nok sende en uden be... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig ikke pengene værd. De første par gange jeg forsøgte at bruge den, begyndte den at hyle helt vildt. Her noget tid efter har jeg så forsøgt at bruge den igen, men denne gang nåede jeg at få... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har for nylig købt Airshaper Pro 2. Min kone er imponeret over den smarte teknologi, som gør tørringen hurtigt, effektivt og ikke mindst kreativ. Sjældent har jeg givet en gave til så få penge, d... Ver más
La empresa ha respondido
Airshaper.dk er en dansk e-handelsvirksomhed, der specialiserer sig i at tilbyde innovative og prisvenlige hårstylingprodukter. Vores sortiment inkluderer multistyler som fungerer som hårtørrere, glatte- og krøllejern og er designet til at imødekomme forskellige hårstylingbehov. Vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet med moderne design. Vores mål er at gøre professionel hårstyling tilgængelig for alle, uanset budget. Hos Airshaper.dk prioriterer vi kundetilfredshed højt. Vi tilbyder hurtig og pålidelig levering, nem returnering og en brugervenlig hjemmeside, der gør din shoppingoplevelse så enkel som muligt.Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller behov. Vi stræber efter at skabe en positiv og tilfredsstillende oplevelse for hver kunde
Dinamarca
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Really good product, got it within 2 days.
A very happy customer:k)
Jeg var lidt nervøs om det kommer til at virke godt, var lidt i tvivl om det kunne betales sig med prisen.
Det var mega godt køb.

Respuesta de Airshaper
Er kede af sige det, det vurderes bare ikke. Selv krøllebørsten er ringe. Mit gamle krøllejern er bedre. Ledning drejer ikke med rundt, så man står med en snoet ledning. Jeg er ikke imponeret

Respuesta de Airshaper
Airshaper sørgede for god service og hurtigt levering, så hårtørrer nåede frem til tiden. Vi er meget glade for produktet, og har brugt den ofte lige siden vi har modtaget den

Respuesta de Airshaper
Jeg er meget skuffet over min nye airshaper PRO 2.
Den kan ikke alt det som videoerne viste hvad den kunne. Istedet fik jeg en meget svag airshaper. Det eneste der dur er hårtørreren.
Vil returnere det.
Købte en airshaper, som laver de FLOTTESTE krøller, som virkelig holder godt! Dog var der en lidt sjov lyd da jeg brugte den ene krølletønde, derfor skrev jeg til dem for at høre om det var normalt og for at være sikker på jeg ikke skulle bekymre mig, hvorefter Mie fra support svarede MEGA hurtigt og var en kæmpe hjælp. Nu efter halvanden dag, har de sendt mig en ny krølletønde. Kan varmt anbefales alt andet fungerer som det skal!

Respuesta de Airshaper
En hurtig handel, varen kom hurtigt frem.
Et flot produkt - der lever op til billederne.
At det kun bliver til 3 ud af de 5 stjerner, er bl.a at min datter som den blev købt til, ikke synes den lever op til krølle funktionen som beskrevet. Dog er hun glad for tørrefunktionen.
Derudover blev jeg fristet af tilbuddet, med de 100,- med som gavekort. Men der er så få produkter på siden, at de stort set ikke kunne bruges til noget, medmindre man vil købe en airshaper mere.
Men det er jo mit eget problem jeg kunne jo have studeret hjemmesiden lidt mere inden bestilling.

Respuesta de Airshaper
tak for den gode service ❤️ jeg fik en gave med (hårbørste) og den var VILDT god. man kunne rede fra top til spids uden at den rev i håret. Mange tak!

Respuesta de Airshaper
Både kundeservicen har været unik, men også airshaperen er fantastisk.

Respuesta de Airshaper
En positiv oplevelse! Kraftig airstyler, som både er funktionel og nem at tage med på farten. Stor anbefaling herfra!

Respuesta de Airshaper
Pakken skulle komme 22 december, den blev væk og fik først en ny efter jul. den var til min datter så derfor var det lidt øv

Hej
Jeg er meget glad ved min køb af Airshaper .den har virkeligt øverasket mig.Nemt at bruger og vejer lidt er perfekt tim mig som har ondt i arm.Giver dejligt volumen til håret.
Vil varmt anbefale 😊😊😊

Respuesta de Airshaper
Varen kom hurtigt og produktet levede op til forventningerne hos kæresten.

Respuesta de Airshaper
Mega hurtig levering trods Black friday rush. Men vildt god service, nem og god hjemmeside!🤩🤩

Respuesta de Airshaper
Kundeservice nem at gå fat på og meget hjælpsomme. Jeg følte mig meget tryg i købet.
Ordren er købt som gave og jeg har fået meget positive tilbagemeldinger. Den er nem at bruge og giver flot hår!
Kan varmt anbefales

Respuesta de Airshaper
Jeg er super glad for mine produkter. Børsten er helt fantastisk og jernet har
Mange funktioner og virker rigtig godt. God kvalitet

Respuesta de Airshaper
Selv mig med ingen kompetence til at krølle mit hår med glattehjern, kan bruge denne air shaper og ligne en der kommer fra frisøren.

Respuesta de Airshaper
Hurtig levering, de har tit rigtig gode tilbud og den fungere helt, som den skal :)

Respuesta de Airshaper
Jeg fik et defekt produkt i gave, og henvendte mig til airshapers kundeservice, som svarede samme dag (endda en søndag!). Jeg har fået de sødeste svar tilbage, og hjælpsommelighed i forhold til at sende mig et nyt produkt! Jeg giver 5 stjerne for en fantastisk kundeservice og venlighed!

Respuesta de Airshaper
Más información sobre otros tipos de reseñas.