Airconditioning plaatsen
Hele aardige beleefde jongen,werkt heel erg netjes en heeft de airco na tevredenheid geplaatst.Ook was er ruimte na afloop om met vragen nog bij hem terecht te kunnen. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
Wij verzorgen installatie, onderhoud, reparatie en advies voor airco's bij particulieren en bedrijven in Zuid-Holland. F-gassen gecertificeerd, duidelijk in planning en strak in de afwerking.
5242BB, Den Haag, Holanda
Hele goeie ervaring gehad met deze jongens. Alles is super netjes gedaan het plaatsen van de airco, ze vertelde hoe en wat het beste en fijnste zou zijn. Super blij met mijn nieuwe aircotje
Alles wat super netjes afgelopen. Aardige jongen, super sociaal en dee alles netjes en op precisie. Hij gaf alles duidelijk aan en loet ons precies weten hoe het zou aflopen en hoelang het zou duren van te voren we zijn super tevreden en kunnen nu in deze hitte weer rustig verder gaan met ons eigen ding!