Har hittat min leverantör av pellerts. :) Snabba leveranser och blir det någon försening så skriver man o får snabbt svar tillbaka. När pellertsen sen kommer så smidigt det går med att få hem den. Tu... Ver más
Väldigt bra service där föraren kunde lasta av pallarna i mitt garage så att jag inte behövde släpa in flera ton som sist när jag beställde av en annan leverantör. Dessutom väldigt fin kvalitet på... Ver más
Snabb leverans och smidig lossning. En stjärnas avdrag för trasiga säckar på en pall. Den trevliga chauffören hade lagt två ersättningssäckar på den pallen, men det var 8 mm pellets som inte jag kan a... Ver más
Det är inget svårt att sälja något på internet. Svårigheten uppstår när processen inte går som tänkt och det råkade jag ut för nyligen när jag beställde hos AkkaFrakt. När dessa problem skall lösas a... Ver más
- Servicio de transporte
- Mayorista de material de construcción
- Servicio de contenedores
- Servicio de grúa
- Servicio de basuras
- Proveedor de arena y gravilla
Escrito por la empresa
Vårt ord håller hela vägen. Det är AkkaFRAKTs löfte till dig som kund. Hemligheten ligger i engagerade medarbetare, stark lokal närvaro och smarta helhetslösningar – i kombination med stora resurser och en bred vagnpark. AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige. Våra kunder finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. AkkaFRAKT har cirka 340 egna fordon och omsätter omkring 900 miljoner kronor (2024). Huvudkontoret finns i Malmö.
Hemsögatan 6, 211 24, Malmö, Suecia
- 0770 - 780 700
- info@akkafrakt.se
- akkafrakt.se
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Smidigt och trevligt bemötande
Leverans på utsatt tid. Vi var inte hemma men chauffören tog kontakt och vi kom överens om en plats. Smidigt och trevligt bemötande
Mycket tillmötesgående lastbils chaufför
Mycket tillmötesgående lastbils chaufför
Mycket seriösa och tillmötesgående.
Har hittat min leverantör!
Har hittat min leverantör av pellerts. :) Snabba leveranser och blir det någon försening så skriver man o får snabbt svar tillbaka. När pellertsen sen kommer så smidigt det går med att få hem den. Tummen upp!
snabbt och säkert levererat till…
snabbt och säkert levererat till platsen utan kostnad, jag är mycket nöjd
Bra leverans…
Leverans kom snabbt och han som lämnade var vänlig och ställde det på rätt ställe direkt.
Mvh Marianne
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa!
Chaufför kontaktade samma dag och meddelade leverans.
Chaufför med hög servicegrad
Trevlig och serviceminded chaufför, ren och fin bil,
Höll löfte om att ringa före leverans, allt funkade perfekt.
Snabb och proffesionell hjälp
Bra pellets snabba leveranser till…
Bra pellets snabba leveranser till dörren och ett trevligt bemötande
Toppen service
Alltid varit mycket bra bemötande o hjälpsamhet
Köper alltid storsäck, att få säcken ställd dit man vill är aldrig några problem bara kranen räcker såklart
Más información sobre otros tipos de reseñas.