Información sobre la empresa

1. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

AktivBalance er et sundheds- og livsstilsforløb, der tilbyder holdtræning, kostvejledning, coaching og fællesskab for at hjælpe dig med at opnå mere sundhed i dit liv.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bliver ikke bedre!

Bliver ikke bedre!

Jeg er vild med måden at skabe god stemning og energi på! Træningen er hård – på den fede måde. Man går altid derfra med følelsen af at have gjort noget godt for sig selv. Det er super motiverende, og man kan virkelig mærke, at man er sammen med ligesindede. Træning i naturen med grin og fællesskab? Yes please!

28 de abril de 2025

Respuesta de AktivBalance

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både god stemning, energi og motiverende træning – netop dét, vi stræber efter at skabe hver gang. At du går derfra med følelsen af at have gjort noget godt for dig selv, og samtidig oplever fællesskab og træningsglæde i naturen, er lige i vores ånd.

Vi sætter stor pris på, at du er en del af fællesskabet – og vi ser frem til mange flere gode træningsoplevelser sammen!

Træning med mening

Træning med mening

Jeg har gået på hold nu i længere tid, og det er bare super motiverende! Der er fantastisk energi på holdene og samtidigt bliver man presset (selvfølgelig med et smil). Jeg føler mig stærkere, sundere og mere glad, siden jeg startede. Hos AktivBalance handler det ikke om at være bedst, men om at have det godt med sin krop og finde glæden i bevægelse. Det er præcis det, der har gjort, jeg kan skrive denne anmeldelse nu!

8 de abril de 2025

Respuesta de AktivBalance

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever både motivation, glæde og fremgang på holdene. Hos AktivBalance er det netop vores mål at skabe et trygt og energifyldt fællesskab, hvor man kan finde sin egen styrke og bevægelsesglæde – og det lyder til, at du virkelig har fundet det! Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med dig 💪😊

Fantastisk udendørstræning

Dejlig udendørstræning – energi, smil og fællesskab!

Jeg har været med på et udendørshold-forløb hos AktivBalance i et par måneder nu, og det er ugens højdepunkt! Træningen er både effektiv og sjov, og jeg nyder virkelig, at det foregår i det fri. Uanset om solen skinner eller det smådrypper lidt, får man bare et kæmpe energiboost.

Hende jeg går ved er virkelig dygtig og god til at tilpasse øvelserne til os, der ikke har trænet før, så alle kan være med. Man føler sig set og motiveret.

Jeg kan kun anbefale AktivBalance til alle, der gerne vil i gang med træning, men samtidig savner et sted med gode mennesker og god energi. Det er virkelig en oplevelse ❤️

20 de febrero de 2025

Respuesta de AktivBalance

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det bare en fornøjelse at læse! 🌟

Vi bliver så glade for at høre, at du oplever træningen som både sjov, effektiv og energigivende – og at du nyder det friske udendørsliv med os, uanset vejret. Det betyder meget, at du føler dig både set, motiveret og godt tilpas – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe for alle vores deltagere 💪😊

Tusind tak fordi du anbefaler os videre – og for at du bidrager med smil og god energi. Vi glæder os til mange flere gode træningsoplevelser sammen med dig i fællesskabet hos AktivBalance

De bedste hilsner Team AktivBalance

Den bedste oplevelse!

Aktiv Balance Skive/Holstebro - hos Eva

Den bedste oplevelse!
Det var meget grænseoverskridende for mig at starte op, men Eva og holdet gjorde det til en fantastisk oplevelse.
Eva formår, at skabe en super tryg og god træning, hvor alle bliver udfordret og hvor der er plads til alle, uanset størrelse og formåen.
Jeg ser frem til at starte op igen efter sommerferien:-)

De bedste anbefalinger herfra😍👌

3 de julio de 2024

Power 💪Skive og Holstebro

Power 💪, stærkere krop -mere energi , masser af smil og glæde.
Det er noget af hvad Skive og Holstebro holdene siger efter endt forløb 🌞De er alle blevet en letter udgave af sig selv, fået bygget en stærkere krop og muskler. De står skarpere og er blevet en bedre udgave af sig selv .

3 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Træning med højt humør og gode resultater

Jeg har efterhånden været på forløbet i noget tid og udover de gode resultater blandt andet i form af vægttab og lavere fysisk alder, har jeg også fået mere energi i hverdagen.
Jeg glæder mig hver uge til træningen, der med en god blanding af kondition og styrketræning kommer igennem hele kroppen, men også byder på et skønt energiboost og en rigtig god stemning blandt deltagerne på holdet.

6 de enero de 2024

Respuesta de AktivBalance

Hej Pernille, tak for din fine anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du oplever så gode resultater med dit forløb, både i form af vægttab og øget energi i hverdagen. Det er præcis den slags forandringer, der arbejdes målrettet på for at hjælpe dig med at opnå.

Det glæder os også at høre, at du ser frem til hver gang I mødes i forløbet. Målsætningen er altid at skabe en motiverende og energisk atmosfære, hvor alle kan føle sig velkomne og inspirerede. At du fremhæver den gode stemning blandt deltagerne, betyder meget, da fællesskabet er en kærne del af filosofien bag Aktiv Balance.

Vi ser frem til at fortsætte rejsen med dig og hjælpe dig med at nå dine mål. Tak fordi du er en del af vores fællesskab!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Silja i Ca 10 måneder…

Jeg har været hos Silja i Ca 10 måneder og har fulgt hendes alsidige og forskellige Trænning. Samt kostråd jeg har tabt mig, Ca 4 kg men har bygget min muskelmasse op. I sommers sagde min læge jeg skulle have noget medicin da mit kolesterol var for højt.. Jeg tænkte arghhh det må jeg kunne gøre noget ved. Og tak for Silja og den Trænning jeg har fået for nu ligger min fedt procent normalt og jeg slipper for medicin. Det er ikke kun slid, vi har også masser af grin og opmuntre hinanden når vi træner.
Jeg er glad for Trænningen og det fællesskab. Det gør mig glad 👍🤗

2 de diciembre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Line, tak for at dele din oplevelse. Det er godt at høre om dine fremskridt og succeser i løbet af de sidste 10 måneder.

Din ihærdighed i forløbet og med kostrådene, hvilket har resulteret i et vægttab og en markant forbedring af din muskelmasse, er virkelig imponerende. Det er særligt opmuntrende at høre, hvordan din indsats har haft en så positiv indvirkning på dit helbred, at du har været i stand til at normalisere din fedtprocent og undgå behovet for medicin. Dette er et godt eksempel på, hvordan en sund livsstil og ernæringsbevidsthed kan spille en betydelig rolle i forbedringen af helbredet.

Hos Aktiv Balance er vi stolte af et forløb, der ikke kun handler om fysisk indsats, men også grin og gensidig opmuntring. Din erfaring med at finde glæde i fællesskabet afspejler præcis det, vi stræber efter at tilbyde alle deltagere på hold.

Dit engagement og dine resultater er en stor inspiration, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig mod yderligere sundhed og velvære.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aktiv Balance Rønde -

Vi startede i maj i Rønde, og vi er mange der har trænet og har fundet gejsten sammen i dette trænings-fællesskab i det fri🤗, og vi har forsat træningen udendørs frem til midt november 2023! Vejret har været med os hver gang👏

Vi er enige om, at vi er klar igen, når vi starter op i 2024, så snart vi hører fra Birgitte igen🤗
Det har været alsidig, inspirerende træning, og Birgitte har udfordret os og har taget individuelle hensyn, så alle kan være med 👏
Samtidig har vi fået tilbudt samtaler før og efter træningsperiode, kropsmålinger, og er introduceret for alternative ernæringsmuligheder og alternativer, når man ønsker at tabe sig!
Det har givet mig lysten til at træne igen og gøre noget godt for mig selv🤗

13 de noviembre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Lise, godt at høre, at du er tilfreds med træningsfællesskabet i Rønde, og tak for din fine anmeldelse! Det er også godt, at vores koncept giver dig gejst og inspiration. Din feedback om et alsidig og inspirerende forløb, er særlig værdsat. Fokus på at udfordre, samtidig med at tage individuelle hensyn, er en vigtig del af vores tilgang hos Aktiv Balance.

Det er positivt at høre, at du også har haft gavn af samtalerne, kropsmålinger og ernæringsrådgivning. Dit engagement for at passe på dig selv er lige præcis den slags motivation, vi ønsker at fremme. Vi arbejder hele tiden for at skabe en positiv og støttende atmosfære, hvor alle kan nå deres personlige sundhedsmål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv træning med god energi

Det er træning i det fri med højt humør og glade kvinder 😀 kroppens muskler og led bliver arbejdet igennem sammen med en positiv og energisk træner 😄

30 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Tak for den positive anmeldelse og for at dele personlige erfaringer med os. Det er glædeligt at erfare, at fordelene ved forløbet og den energi, der er lagt i arbejdet, er blevet påskønnet. Formålet er at skabe et miljø, der støtter den enkelte i at nå deres sundhedsmål, og det er essentielt for os at tilbyde et forløb, som dækker både fysisk og mental velvære. Feedback her er en indikation af, at den metode vi anvender virker efter hensigten, også da det er vigtigt i processen med kontinuerligt at forbedre Aktiv Balances service og tilbud.

Der arbejdes konstant på at tilpasse og optimere tilgangen for at imødekomme deltagerens individuelle behov og præferencer. Vi står altid klar til at yde vejledning og support gennem forløbet mod et sundere liv.

Endnu en gang tak for at vælge Aktiv Balance og for at dele denne oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Træning i det fri med højt humør og…

Træning i det fri med højt humør og glade kvinder 😀 kroppens muskler og led bliver arbejdet igennem sammen med en positiv og energisk træner 😄

13 de noviembre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Mai-Britt, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har trænet med Aktiv Balance i højt humør og sammen med andre glade deltagere. Det er vores mål at give dig en effektiv og sjov træning, hvor du kan styrke dine muskler og led. Vi er imponerede af din positive og energiske indstilling. Du er en stor del af Aktiv Balance-fællesskabet. Vi håber, at du vil fortsætte med at træne med os og nyde de mange fordele ved motion. Vi sætter stor pris på din feedback og din støtte.

Tilgængelig og sjov motionsgruppe

Jeg har siden april deltaget i Siljas udendørs træningstime på Amager Strand, som også indeholder vejninger og kostråd. Siden da tabte jeg mig omkring 5 kilo. Men det er ikke det vigtigste. Silja har lavet en tilgængelig og sjov motionsgruppe. Det sociale aspekt er en af grundene til, at jeg bliver ved med at komme, trods vejret. Jeg har nu fået en større tillid til min krop, og den styrke jeg har opbygget gør hverdagen nemmere. Desuden er min kondition blevet bedre, så jeg begyndte at løbe i sommerferien.

Silja bliver ved med at udfordre os, når hun ser, at vi gør fremskridt. Nogle af os mødtes også i sommerferien uden Silja, bare for at holde motionen og fællesskabet i gang i sommerpausen. Det tror jeg er Siljas store præstation.

21 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Kirsti, tak for din anmeldelse. Det er dejligt at vide, at du har nydt at være med på holdtræning. Vi er også stolte af, at du har nået dine mål, forbedret din sundhed og haft det sjovt med de andre deltagere i Aktiv Balance. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os.

Super god træning

Super god træning.
En god form fo træning hvis du er en som ikke har trænet i lang tid. Der er plads til alle og der tages hensn til dem som evt har nogle skavanker. Vi har Nicoline som træner og hun gør det super godt, er hård ved os på den gode måde og altid med et glimt i øjet. Her er plads til alvor, sjov og grin. Man er fyldt med glæde og energi efter træning.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Aktiv Balance og
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Nicoline

8 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Michael, tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du får noget godt ud af træningen og føler dig glad og energisk efter hver træningspas. Det er vores mål at skabe et inkluderende og motiverende miljø for alle der deltager på hold, uanset deres niveau eller baggrund. Vi sætter stor pris på din ros her på Trustpilot.

Aktiv Balance

Jeg startede hos Majbritt i et træningsforløb i aug mdr i år, ikke med henblik på , at tabe mig , men styrke min overkrop/ ryg.
Jeg er blevet super glad og er meget positiv for mit forløb , og har forsat det .
Majbritt er en fantastisk træner, hjælper gerne, og man møder en flok positive og glade mennesker på holdet
det gør også noget på en kold efterårs dag.
Jeg har virkelig følt en forskel, fra jeg startede og nu 3 mdr efter, ingen smerter i ryggen efter arbejde, det er fantastisk.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Majbritt og dette hold. :-)

30 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Heidi, vi er glade for at høre, at du har opnået dine mål om at styrke din overkrop og ryg, og at du har nydt at være en del af Aktiv Balance. Det er også godt at høre, at du har oplevet en forbedring i din ryg efter kun 3 måneder - det er et flot resultat af din indsats.

Vi værdsætter dine anbefalinger, og vi håber, at du vil fortsætte med at træne med Aktiv Balance Du er altid velkommen hos os, og vi ser frem til at se dig igen. Tak for din tillid og din feedback. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God, sjov og effektiv træning for alle.

Jeg har nu gået hos Aktiv Balance hos Maj-Brit i Odense SØ i omkring 12 uger, og allerede efter de første 8 uger havde jeg tabt 3,5 kg fedt og taget 1,7 kg på i muskelmasse.
Jeg har fået gode redskaber til en sundere kost, som har været let at implementere i min hverdag.
Jeg har fået og får stadig opbygget en meget bedre muskelmasse som er vigtigt for mig, og smiler nu til mit spejlbillede.
På Maj-Brits hold har vi det sjovt selvom vi træner hårdt og effektivt. Maj-Brit er en fantastisk coach og får tilpasset øvelserne til hver enkelt deltager, så alle kan være med.
Alle deltagere på Maj-Brits holdet er gode til at heppe og støtte hinanden, så god og effektiv træning også bliver sjovt. En effektiv træningsform og coach som jeg på det kraftigste kan anbefale.

28 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Maja, tak for din anmeldelse af Aktiv Balance. Det er godt at høre, at du har opnået flotte resultater på de 12 uger, du har været i gang. Det er tydeligt, at du også selv har lagt en indsats i din træning og kost, og at du har fået glæde af de redskaber, som det har givet dig. Det er skønt, at du har fået et bedre forhold til dit spejlbillede og din muskelmasse.

Det lyder også som om, at du har det rigtig sjovt på holdet, og at der er en god stemning blandt deltagerne. Det er vigtigt, at træningen er både hård og hyggelig, og at man får den støtte og motivation, man har brug for.

Tak for din anbefaling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aktiv Balance kan varmt anbefales!

Aktiv Balance er super godt. Føler sig i gode hænder, støtte og gode råd.
Cirkeltræning, det dur' bare, det er hyggeligt, der er god stemning. Ingen kigger skævt på hinanden, alle bakker hindanden op.
Kan varmt anbefales!

27 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Lotte, det er fantastisk at høre, at du har haft en så god oplevelse. Det lyder som om, at cirkeltræningen virkelig har været en succes for dig, og at den hyggelige atmosfære og støtten fra de andre deltagere har gjort en stor forskel. Det er altid dejligt at høre, når folk føler sig i gode hænder og får den støtte og de gode råd, de har brug for.

Tak for din anbefaling, og fortsat god træning hos Aktiv Balance!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har snart gået hos Aktiv Balance i…

Jeg har snart gået hos Aktiv Balance i 2 mdr. og er helt vild med konceptet. Der er plads til alle og der bliver taget hensyn til dem der skal tages hensyn til. Super god træning hvor hele kroppen berøres. Vores coach Nicoline er bare super god, hun er hård på den gode måde - empati har hun også. Du er min nye stjerne Nicoline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Charlotte, tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kan bruge Aktiv Balance og holdtræningen. Det er målet at skabe et rum, hvor alle kan føle sig velkomne og udfordrede på deres eget niveau. Nicoline vil helt sikkert sætte pris på dine rosende ord og din flotte vurdering. Vi håber, at du fortsætter med din træning og med at opnå dine mål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god træning. Sprængfyldt med fed energi.

Jeg har været en del af aktiv balance i snart 1 måned. Jeg glæder mig altid til at komme til træning, og jeg nyder hvert sekund af træningen. Det er rart at komme til træning, og vide at man kan gøre en forskel for sit eget helbred, og på samme tid have det sjovt med de andre på holdet. Efter en lang dag på arbejde kan det næsten virke befriende at komme til træning. Jeg er 100% sikker på at jeg altid er fyldt op med energi, og godt humør når træningen er slut. Jeg er glad for at der er så mange forskellige mennesker til træningen, og at man på samme tid er i øjenhøjde med allesammen. Aktiv balance er helt sikkert anbefalelsesværdigt😁 5 stjerner herfra

26 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Ida, tak for din anmeldelse af Aktiv Balance. Vi er glade for at høre, at du kan bruge træningen og føler dig energisk og glad. Det er vores mål at skabe en sjov og sund atmosfære for alle deltagere på hold. Vi sætter pris på din anbefaling og de 5 stjerner. Vi håber, at du fortsætter med at være en del af vores fællesskab og opnå dine personlige mål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været med i godt stykke tid jeg…

Har været med i godt stykke tid jeg syntes at det virker alle er i øjne højde og støttende og god træner

24 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Thomas, tak for din pæne anmeldelse på Trustpilot om dit forløb hos Aktiv Balance.

Vi er glade for at høre, at du har fået gode resultater og føler dig motiveret og tilfreds med træningen. Vi håber, at du fortsætter med at træne hos os, og at du anbefaler os til dine venner og familie. Vi værdsætter din tillid og din ros. Hvis du har nogen spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at se dig igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu fulgt programmet i 3…

Jeg har nu fulgt programmet i 3 måneder, og jeg er meget tilfreds. Det kan varmt anbefales.

24 de octubre de 2023

Respuesta de AktivBalance

Hej Lisbeth, tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med forløbet og har opnået gode resultater. Vi håber, at du fortsætter med at være en del af Aktiv Balance samt forsætter med at se fremgang. Hvis du har nogen spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og tillid.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.