Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,1

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende ervaring met de…

Zeer teleurstellende ervaring met de afhandeling van een ernstig incident op Camping El Pinar in Blanes, tegenwoordig Alannia El Pinar.

Tijdens onze vakantie reed een medewerker op de camping veel te hard met een golfkar over het terrein en reed hij in een bocht frontaal op mijn auto. Gevolg: duizenden euro’s schade. Meerdere omstanders hebben het ongeval zien gebeuren.

Daarna werd de situatie alleen maar erger. De golfkar die bij het ongeval betrokken was, bleek ook nog eens onverzekerd te zijn. Daardoor zit ik als volledig onschuldige gedupeerde maanden later nog steeds met de onzekerheid of mijn schade überhaupt volledig wordt vergoed.

Wat ik werkelijk onbegrijpelijk vindt, is de manier waarop dit vervolgens is afgehandeld. Geen excuses, geen tegemoetkoming en tot op heden geen oplossing voor de duizenden euro’s schade die tijdens mijn verblijf op Camping El Pinar is ontstaan.

In plaats daarvan mag mijn Nederlandse rechtsbijstandsverzekering achter de verschillende betrokken organisaties en partijen aan om te achterhalen wie verantwoordelijk is en hoe mijn schade uiteindelijk vergoed moet worden.

Het ongeval gebeurde eind juli. Inmiddels zitten we in oktober en is er nog steeds geen oplossing. Volgens mijn rechtsbijstand kan het vanaf nu zelfs nog tot 20 weken duren voordat er duidelijkheid is over de vraag of mijn schade überhaupt volledig wordt vergoed.

Ondertussen ben ik degene die buiten mijn schuld om met de schade, het gedoe en alle onzekerheid blijft zitten.

Een ongeluk kan gebeuren. Maar wanneer zoiets op een camping gebeurt door iemand die daar werkzaam is, verwacht ik dat de betrokken organisaties verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat een gast niet maandenlang zelf achter de afhandeling van duizenden euro’s schade aan hoeft.

Dat heb ik hier absoluut niet ervaren.

Na deze ervaring ben ik zeer teleurgesteld in de manier waarop dit incident op Camping El Pinar is afgehandeld.

17 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

ACSI said it’s got internet so I paid…

ACSI said it’s got internet so I paid for it to be at the pitch fine lost the signal guy came out very late in the evening couldn’t fix so I said come back tomorrow
10 am at the office spoke to manager send someone to fix 14;00 back to the office said they will be there this afternoon 17:00 back to office told he was not coming he fixed it last night
Demanded to see the manager guy arrived at pith 17:30 said can’t fix internet for the site was not good
And to buy a dongle why wasn’t I told in the first place so now trying to get refund let you know how it goes
The site is good but some aspects need to be addressed plus big mosquitoes this is winter guess what it would be like summer
So this started 21,22,23,24 Feb 2026

22 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kai 12 familie van laken-fondu

Wij zijn naar de alannia resort geweest in de costa blanca (crevilente) de camping is een zeer mooie en verzorgde camping de faciliteiten zijn ook ruim. De zwembaden zijn ook zeer verzorgd,je hebt ook het taihiti zwembad waar je zwemt in het zout water. Het kai huisje is ook zeer mooi, wij zijn met 5 en het huis je was voorzien van 2 badkamers en dit is wel gemakkelijk. De camping is zeer groot er zijn 2 grote zwembaden en wij zaten achteraan de camping,als we gingen zwemmen vooraan,dan moest je wel +-10 min stappen. Je zit overal een halfuurtje vandaan( murcia,alicante,torreviejja enzo....)
We hadden een klein probleempje met het slot,maar ik moet eerlijk zeggen ze doen er alles aan om het op te lossen,ze volgen dit zeer goed op. Toch een dikke dank je wel voor sonja voor de bezorgdheid toen onze dochter ook ziek was. Ze slaapt nog steeds met de knuffel die jij hebt gegeven :)

29 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.