Quad Safari Alanya Opiniones 3

2. Agencia de turismo náutico
  3. Proveedor de viajes culturales
  4. Agencia de turismo
  5. Agencia de viajes

Alanya Best Trips is an authorized and TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies) member A-Group Travel Agency, authorized by the Ministry of Tourism of Turkey. Our business license number is 13940 and we are based in the attractive city of Alanya, one of the most desirable locations on the Turkish Riviera. We offer daily tours, excursions, activities, private tours, package tours and car/scooter rental, airport transfer, and flight tickets in Alanya. We also serve in other areas such as Antalya, Side, Belek, Kemer, and Antalya. Our team is composed of professionals with long-term experience in the tourism industry

3,3

Medio

Quad safari är inte för vuxna, det är för barn

Upplevelsen framställs som adrenalin och fartfyllt, och att åka runt på stigar i bergsområden. Det är raka motsatsen!

Alla åker på led i 10-15km/h på dammiga grusvägar med sopor utmed vägarna.

Man får åka runt i planerade cirklar så att de kan fota en 30-40ggr för att sedan kunna sälja bilderna. Allt handlar om att leda runt en långsamt för att ta foton.

Man ser 3-4 likadana företag i samma område som gör precis samma sak.

Det här passar 8-10åringar som vill åka fyrhjuling, kanske med förälder.

19 de junio de 2025