Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meer personeel betreft locatie leyweg. Heel vaak flessen automaat buiten gebruik. 13/4 was flessenautomaat vol en niemand om te legen. Caissière zegt doodleuk ik heb niemand, terwijl zij als enigste k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stop met die ongeloofwaardige reclame met Andy en Melissa. De mensen komen nooit boodschappen doen bij de Aldi. Daarnaast kost het maken van deze reclame onwijs veel geld. Dat beter besteed kan worde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Solo premium keukenpapier, super absorberend en stevig? NOT!!!!! 2 dunne laagjes zeer slap en slecht absorberend. Kortom een afknapper en binnenkort ook nog in de aanbieding pfff. Zou het niet kope... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado
  2. Servicio de entrega de comestibles
  3. Tienda de alimentos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bekijk de aanbiedingen, het assortiment, recepten, de kwaliteit en verantwoord pagina's van ALDI.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

pallets voor dierbenodigheden

Bij het filiaal in loosduinen zetten de vakkenvullers altijd hun karren voor
De vakken met dier benodigdheden.
Je kunt als klant er helemaal niet bij .
Terwijl die karren en pallets met producten daar staan word er ook niets mee gedaan maar het staat wel de klanten in de weg
Ik vind dit zeer klant onvriendelijk

31 de diciembre de 2024

Aldi Deltaweg Helmond geweest

Aldi Deltaweg Helmond geweest. Meteen binnen rechts 5 kilo nat stinkende uitgeschoten kruimige aardappelen voor 3,17 euro Stinkt enorm. 3 meter verderop aktie 10 kilo 8.95. Personeel zeg koop die 10 kilo is 't opgelost. Tevens zit Mw Caissière met snot lap onder haar neus te scannen. Zij is ziek zegt ze.. Belachelijk winkel beleid daar

4 de enero de 2025

Achteruit gang van producten

Wat gaan de producten van aldi achteruit .
Batterijen zo leeg aanstekers zo kapot .producten tegen datum .wc papier niet los te krijgen .aluminium folie rolt niet goed af .diepvries niet compleet .
Heeeeeeel erg achteruit gegaan .
Speklappen veel te dun .
En alles ontzettend duur geworden .
Op zoek naar andere winkel .
Bay aldi

1 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldi kan op folders enorm besparen

Aldi kan op folders enorm besparen. Aankondigingen, die melden dat vanaf zaterdag een aanbieding te koop is, zijn misleidend. Mensen die alleen zater-/zondag vrij zijn (zoals ik) en op een aanbieding afkomen, die de dag eerder al blijkt te zijn uitverkocht, staan dus voor aap. Dit overkomt mij meermaals. Vanaf 1/1/25 nooit meer naar Aldi.

28 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldi Rollade elke dag op tv reclame €…

Aldi Rollade elke dag op tv reclame € 4.99 . Nou ben 5 dagen elke morgen naar de winkel gegaan maar helaas elke keer uitverkocht. Wat een waardeloze misselijkmakende aktie. En dit doen ze regelmatig, echt walgelijk

22 de diciembre de 2024

Complimenten voor de medewerkers van Aldi Hilversum

Net bij Aldi Hilversum geweest omdat een product (wasrek) niet goed in elkaar gezet afgeleverd was. Ben uitstekend geholpen door Malissa en Mariska. Ondanks dat zij zelf druk bezig waren, hebben zij de tijd voor mij genomen en het product op de juiste wijze in elkaar gezet. Hartstikke bedankt. Als alle winkel medewerkers deze mentaliteit hadden, zou de wereld er een stuk mooier uit zien.

20 de diciembre de 2024

Erg veel klachten

Erg veel klachten, speciaal de zaak op leyweg erg slecht prijzen die niet correct zijn ,altijd mis pakken en lang wachten op bevoorrading, saai eentonig weinig zeggend onwetend over zijn producten , planten altijd dood daar.
De ruimte geeft voor meer keuze aan producten maar dat is er niet . Soms spekglad daar . Aanbiedingen tesnel op. Affijn de rest ontdek je wel
En veel zuivel is nepzuivel oa ro ige yoghurt met perzik,aardbei,chocolade van 170 op etiketmaar je rekent 1,79 af bij kassa, heb je a 20 euro volgens prijskaartjes,betaal je 30 euro af

15 de diciembre de 2024

Aldi Burgum wordt zeer slecht

Aldi Burgum wordt zeer slecht! De winkel wordt niet schoongehouden, je plakt vast aan de vloer voor de flessenautomaat, waarop een verkoper met de opmerking komt: "Dat zal wel meevallen, want u staat nu tenslotte hier... We maken het aan het einde van de dag schoon, en als u dat niet bevalt, gaat u maar naar een andere winkel. Dit is hoe het werkt bij Aldi".

Ook de planten en bloemen krijgen geen water waardoor een groot deel gewoon wordt weggegooid. Noem je dat op, eenzelfde reactie: "Dit is hoe het werkt bij Aldi". En het interesseert ze ook helemaal niks. Alleen de jongen achter de kassa vond het beschamend.

Kortingen worden lang niet altijd ook echt gegeven. Laatst producten met 25% korting, en dat op 5 euro is een leuke korting. Maar net als bij 2 andere producten ging die korting er niet af. Dat netjes benoemd, waarop toen de kassière zei dat het automatisch moest gaan en ze er anders niks mee kon. Ze ging meteen door naar de volgende klant, want ik hield anders alleen de boel maar op. Echt absurd. Een winkel voor veel geld verbouwen, er zogenaamd een luxe winkel van maken, maar ondertussen lak hebben aan de klant en deze maar ergens anders heen jagen. O, ja, dat is nou eenmaal de Aldi. Al een paar keer gebeld naar het hoofdkantoor, maar ik had niet de indruk dat het ze veel kan schelen. Wat een mentaliteit! Maar voor jou een andere klant...

14 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldi is al jaren mijn favoriet!

Aldi is al jaren een favoriet van me, hun Alexis kattenvoer bv, als mn kat kon spreken zou hij een complimauw geven!
De huismerk spullen zoals sinaspappel sap, nep cola zijn top en nét iets beter geprijsd.

Groente, zuivel en brood afdeling, prima.

26 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Crement de Bordeaux in de aanbieding…

Crement de Bordeaux in de aanbieding deze week, ben twee keer geweest uiteindelijk vertelde ze Nee het is uit het assortiment maar staat wel in de aanbieding krantje wat een verschrikkelijke zaak is dit toch aan het worden

26 de noviembre de 2024

Aldi is geen Aldi

Aldi Zaandam gaf mij een zegel voor besteding van elke 10 euro, die moet je op een kaart plakken en voor een volle kaart met 10 zegels krijg je dan 10 euro korting. Dit geldt alleen in enkele vestigingen maar ze zeggen niet welke, dat moet je dan eerst weer opzoeken. Dus ging ik naar Aldi in Assendelft, want die is dichtbij voor mij. Besteed daar 100 euro dus 10 zegels dus 10 euro, maar jammer dan dat filiaal doet dus niet mee kennelijk. Maar bij de vestiging wordt niets vermeld. Aldi is dus niet altijd Aldi. Schande.

23 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hier in Hilversum

Hier in Hilversum, supervriendelijk personeel, het enige wat ECHT niet oke is,is het fruit,ik zal dat ook niet meer kopen!!! De laatste aktie,v.d kiwi's ,nou ze liggen nog in de fruitmand,tlijken wel kanonskogels,als ik er 1 tegen mijn ruit gooi, ligt het raam eruit,waardeloos dat fruit daar!!!

7 de noviembre de 2024

Aldi Grootegast

Aldi Grootegast, de beste Aldi van Nederland. Fijn personeel, altijd vriendelijk. Hulpvaardig en bereid om iets extra voor je te doen. Nette winkel, goede voorraad. Met veel plezier komen wij hier graag winkelen.

20 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.