Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 5% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Bij levering van de

Bij levering van de uitschuifbare Aldorr professional telescoopadder van 4.40 meter bleek beschadiging aan de stabilisatiebalk te zitten. Naar vermelding via mail is dat zeer snel en naar onze tevredenheid op gelost.

22 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede ladder, schappelijke prijs

Super fijn dat we hier een 2de kans ladder konden kopen.

Wij kochten een ladder van 4.6 meter.
In de beschrijving stond dat deze geleverd werd met platformen.
Alleen jammer toen ik belde om dit na te vragen (nav. andere reviews die dit al vermelden) dat ze inderdaad zeiden dat ze er niet bijzaten.

Dit is niet netjes na al enkele reviews hierover en het is gewoon foutieve informatie. De platformen gaven ons de doorslag dit aan te kopen en zaten ze er helemaal niet bij.

Ze vertelde me wel dat ik het kon retouren.

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Franchement déçu de ma commande

Franchement déçu de ma commande. J’avais acheté une brouette prévue pour deux roues, et j’ai reçu un modèle dont le système de fixation n’est compatible qu’avec une seule roue. La plaque de renfort est beaucoup trop large pour être installée correctement, ce qui rend la brouette tout simplement inutilisable.

Pour couronner le tout, impossible de joindre quelqu’un au téléphone : aucun retour, aucun suivi, un service après-vente inexistant. À éviter si vous cherchez du matériel fiable et un minimum de support client.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wanneer je iets bij Aldorr gekocht… blijven ze je spammen

Wanneer je iets bij Aldorr gekocht hebt, blijven ze je met mails bestoken, ook al zoek je meermaals contact om daarvan verschoond te blijven.

24 de noviembre de 2025
Logotipo de Aldorr

Respuesta de Aldorr

Beste Wim,

Zoals besproken, willen we graag ons oprechte excuses aanbieden. U had per e-mail gevraagd ons uit het systeem te halen. Dit is er in alle eerlijkheid bij mij bij in geschoten. Toen u via de uitschrijf knop onderaan de mail heeft uitgeschreven, bent u wel direct uit het systeem gehaald.

Willem

Schuifladder

Het product voldoet aan de geschreven tekst op de site. De levering is perfect verlopen en volgens afspraak

20 de noviembre de 2025

Uitschuiftrap in een handomdraai

Na toevallig kennis gemaakt te hebben met de Aldorr uitschuiftrap wilde ik er zelf ook een aanschaffen. De website leidt je moeiteloos door het maken van een keuze, de prijs is prima en de levering ook.

7 de noviembre de 2025

Zoals afgesproken geleverd

Had een 2de kansje schuifladder besteld. Werd netjes op tijd geleverd. Toen ik de ladder uitpakte zaten er idd hele lichte gebruikssporen aan, maar hij werkt perfect, zoals op de site stond.

15 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.