Kupiłem w listopadzie netflixa na 180dni. W piątek 6 stycznia czyli po niecałych 2 miesiącach netflix przestał działać, konto nie opłacone. Z nikim nie idzie się skontaktować, sprzedawca nie reaguje... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
2 razy wszysko było ok, ale teraz zamówiłem netflix na 90 dni przestał działać po 2 tyg i mimo pisania emial i zgłoszenia reklamacji od tygodnia zero odzewu Edit po 10 dniach się odezwali przeprosi... Ver más
Nie polecam. Cały dzień czekałam na login i hasło a gdy już je dostałam mój profil nie działa, żeby tego było mało żaden profil nie działa bo pisze że zbyt dużo osób korzysta. EDIT: Zaznacze że pisał... Ver más
La empresa ha respondido
Obawiealem sie o legalnosc oferowanych kont, ale po przeczytaniu regulaminu i kontaktu z obsluga rozwialem wszelkie watpliwosci. Korzystam z kont Max od kilku miesiecy bez zadnych problemow.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Najlepsze Konta Premium. W ofercie posiadamy konta premium Netflix, Disney+ premium, HBO Max Premium i wiele innych! Zapewniamy usługi udostępniania tanich kont premium naszym klientom. Mamy najwieksze doświadczenie oraz prosty proces zakupu. AleKonta zbudowało swoją reputację na konkurencyjnych cenach, wysokiej jakości oraz niezawodnej obsłudze klienta.
Información de contacto
Polonia
- alekonta.pl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Oszuści konta kończą się po kilku…
Oszuści konta kończą się po kilku dniach. Nie kupujcie. Złodzieje !!!!!

Starta pieniędzy
Starta pieniędzy. Podczas 1 logowania wszystko jest Ok, problem zaczyna się na momencie weryfikacji gospodarstwa domowego na platformie. W moim przypadku skończyło się tak ze zapłaciłam za cały miesiąc, a ogladalam max 2 tyg., bo później nie mogłam uzyskać pomocy i kodu do weryfikacji gospodarstwa. Na początku po zgłoszeniu problemu ktoś mi odpisał, a później już całkowita zlewka….

Strata pieniędzy
Na początku października zakupiłem na tej stronie roczny dostęp do Disney Plus. Dostęp miałem do 1 listopada, niecałe 20 dni. Nie warto
Jedyny plus to fakt, że właściciel strony ma firmę, więc złożę reklamację przez rzecznika praw konsumenta i spróbuję odzyskać pieniądze.

Konto NETFLIX nie działa przez 30 dni
Konto NETFLIX nie działa przez 30 dni, a przez niepełne 20, brak odzewu ze strony właściciela konta. Złożyłam wiele reklamacji, żadna nie została odczytana.
Konto MAX- nie można się zalogować już po 7 dniach, na przeglądarce/aplikacji/telewizorze. Konto używa więcej niż 5 osób przez co nie można korzystać z obsługi ze względu na zbyt wiele ekranów. Brak kontaktu z właścicielem konta. Reklamacji nikt nie odczytuje.
Podsumowując, to zwykły scam, nie ma sensu komukolwiek polecać tak słabej jakości usługi jak i obslugi.

Uwaga oszustwo
Uwaga oszustwo, brak kontaktu na reklamacje, konto wygasło po tygodniu

Oszuści nawet nie odpowiadają
Oszuści nawet nie odpowiadają. Po 3 dniach konto zablokowane i zero odpowiedzi na pytania.

Oszukane konto.
Brak jakichkolwiek informacji oraz kontaktu.Przelałem pieniądze za używanie konta Netflix za 3 m-ce i kontakt ze stroną się urwał.Pomimo wielu prób kontakt nie aktywny. Po prostu robią z klienta wała i dostarczyciela kasy, w zamian nie wywiązując się z umowy zakupu konta.
Strony ale konta proszę omija. z daleka
Naciągacze nieuczciwi, raniący z klientów idiotów. Powinien im się ktoś bliżej przyjrzeć, w jaki sposób postępują ze swoim klientami i gdzie ich ,, mają,,.

Konto cda działało 1 dzień
Konto cda działało 1 dzień, potem brak odpowiedzi na reklamację.

Respuesta de AleKonta
Kupowalam pare razy rozne oferty i sie zawiodlam
Kupowalam pare razy rozne oferty i zawsze bylo wszystko w porzadku.
Ostatnio kupilam konto, po 2 dniach przestalo dzialac pod pretekstem "odnow czlonkostwo", zglaszalam reklamacje 2 razy i zostalam bez odzewu. Naprawde zawiodlam sie na tej stronie internetowej

Respuesta de AleKonta
Straciłem pieniądze netflix na 90 dni…
Sprzedający odezwał się na reklamacje i zwrócił pieniądze za zakup. Cofam moją recenzje

Respuesta de AleKonta
To jest zwykłe oszustwo i wyłudzenie
Netflix konto 90 dni. Po 20 dniach wylogowało mnie i koniec 🫤 Korzystałem zgodnie z regulaminem na jednym urządzeniu. Reklamacja złożona od kilku dni, wiadomość nawet nie została odczytana. Wysłana dodatkowo informacja przez formularz kontaktowy także bez odzewu. Na stronie konta nadal w sprzedaży. Patrząc ile osób jest oszukanych to już chyba przestępstwo. Działalność jest zarejestrowana: Dawid Jarosz
Konto Netflix zakupione na miesiąc
Konto zakupione na miesiąc, działało kilka dni i zostało zablokowane. Zgłoszona reklamacja 2 razy bez odzewu. Sprzedawca nawet nie odczytuje wiadomości z reklamacją. Odradzam. Omijać szerokim łukiem.
Kiepsko
16.10 zakupiłem cda premium oraz netflix, podziałały z 4 dni. Aktualnie brak dostępu do cda, jak i netflixa, brak odpowiedzi na zgłoszenia. Słabo.
Netflix nie wytrwał miesiąca.
Konto Netflix kupione na miesiąc, dotrwało do 20 dni i później brak możliwości korzystania. Zgłoszona reklamacja bez odzewu. Na pewno bym nie ryzykował kupna na dłuższy okres.
Netflix działał 3 dni
Netflix działał 3 dni, jest komunikat Zaktualizuj konto, zgłaszałem do ale konta i brak odpowiedzi, nie polecam
Nom stop nie mogłam wejść na…
Nom stop nie mogłam wejść na zakupionego Disneya bo wyskakiwał komunikat dziwny
Opłacono dwa razy i żadnego loginu i…
Opłacono dwa razy i żadnego loginu i hasla
Jestem z wami od lat i nigdy się nie…
Jestem z wami od lat i nigdy się nie zawiodłem. Tak trzymać! Pozdrawiam.
Po zakupie taki komunikat taki…
Po zakupie taki komunikat "Nie mogliśmy znaleźć dopasowania do tego adresu e-mail i hasła "
Tak że nic nie działa ,strata pieniędzy, żenada...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.