Am avut închiriată o masina din cluj in condiții excelente, la preturi foarte competitive. Firma Alfa rent a car Cluj merita sa ii treceți pragul, nu au tarife ascunse, totul e la vedere! Recomand
Am închiriat de mai multe ori de la această companie și, de fiecare dată, totul a decurs foarte bine. Sunt oameni serioși, punctuali și foarte de treabă, iar colaborarea a fost mereu simplă și făr... Ver más
Super experiență cu cei de la Alfa Rent Cluj in special Rareș și Simona au făcut șederea noastră lipsită de stres adițional oricărei călătorii.Masini curate politică companiei explicată și rezonabilă... Ver más
Everything was perfect, kind and helpful stuff, car at the airport already waiting for us, even though we had to reschedule our trip, no objections from their side. The exact car as per agreed ( not... Ver más
- Agencia de alquiler de automóviles
- Servicio lanzadera desde y hacia el aeropuerto
- Aeropuerto internacional
Alfa Rent a Car oferă servicii de închirieri auto din incinta aeroportului internațional Avram Iancu din Cluj Napoca. Biroul de închirieri mașini Alfa Rent a Car din Cluj vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de autovehicule din clasele economic, compact, family, business, SUV, mici VAN și microbuze cu până la 9 locuri.
Strada Traian Vuia 149, 400394, Cluj Napoca, Rumania
- 0748166966
- contact@alfarentacar.ro
- alfarentacar.ro
Thank you for your services
Thank you for your services, cleam and good cars, perfect for our trip.