Ik vond deze winkel via Google (helaas). De website ziet er netjes uit, de prijzen ook, dus ik plaatste een bestelling. Waarna ik vervolgens drie hele weken heb moeten wachten voordat mijn pakket we... Ver más
Na heel veel op en neer gemail is me een terugbetaling beloofd binnen 5 werkdagen, inmiddels 1,5 maand geleden. Nu werkt hun mail adres niet meer
Zoals iedereen die een review geplaatst heeft dezelfde klachten : - jas te klein en inderdaad Chinese makelij - aanvraag retour per mail gedaan (meerdere malen gevraagd waar het ticket bleef)... Ver más
Pure oplichting! Levertijd is lang … Telefoonnummer (11 cijfers) klopt niet ... Artikelen komen niet overeen met omschrijving en afbeelding op website. Goedkope Chinese troep en waarschijnlijk... Ver más
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Lijkt niet eens op wat ik besteld heb. Goedkope rommel!
Voldoet totaal niet aan de verwachting. Echt goedkope rommel uit China wat, op de print van de stof na, niet eens lijkt op wat ik besteld heb. 😡😡😡
Vreselijk
Vreselijk. Ik heb ongeveer twee weken moeten wachten op mijn pakket, maar dat was nog niet het ergste. Ik had een jas besteld, de kleur was anders en de maat klopt van geen kant. Het model valt ook heel raar. Ik wil het graag retourneren en ze reageren niet. Het telefoonnummer klopt niet en als je e-mails reageren ze niet.
Oplichters
Rotzooi opgestuurd gekregen en al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Steeds weer loze beloftes. Dus genoodzaakt aangifte te doen, en mijn rechtskundige dienst in te schakelen.
WAARDELOOS!
oplichters zijn het! ruim 2 weken moeten wachten op mijn pakketje en uiteindelijk ontvang ik een totaal andere jas dan ik besteld heb. Retour sturen is niet mogelijk en ze reageren niet.
Ik wil helemaal geen ster geven
Ik wil helemaal geen ster geven. Ik ben erin getuint door hun naam. Amsterdam.... Dus dacht... Een Nederlands bedrijf.
Ik heb mijn pakket redelijk vlot maar te klein. Retourneren onmogelijk. Ik krijg geen respons via e-mail. Telefonisch onbereikbaar.
Telefoonnummer klopt ook niet.
Dit is echt de laatste X dat ik bij een online website koop, zonder enige vorm van Nederlands sprekend contact🤬🤬🤬 gelukkig heb ik niet veel besteld en niet veel verlies geleden. Ik verkoop mijn jas wel of doneer hem aan iemand die hem goed kan gebruiken. Is verder een mooie jas.
Opgepast. Oplichters
Dit bedrijf werkt niet volgens de Europese consumentenrechten.
Retour beleid nul. Ook al heeft het an een Nederlandse bedrijf te zijn klopt hier geen moer van. Hopelijk haalt het Juridische onderzoek iets uit we3s gewaarschuwd.
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring – geen service, geen respect voor klanten
Ik heb een jas besteld waarvan de kleur totaal niet overeenkwam met de foto. Ook de kwaliteit viel zwaar tegen – absoluut niet in verhouding tot de prijs die ik ervoor betaald heb.
Na mijn aankoop heb ik meerdere keren contact opgenomen via e-mail en App met het verzoek om de jas te retourneren en mijn geld terug te krijgen. Helaas werd hier in eerste instantie helemaal niet op gereageerd. Pas na meerdere pogingen ontving ik een standaardantwoord met een “aanbod” van 10% terugbetaling. Nadat ik duidelijk had aangegeven dat ik het product wilde retourneren en geen korting wilde, werd me vervolgens 20% terugbetaling aangeboden én een kortingscode voor een volgende aankoop – iets waar ik nooit om gevraagd heb.
Het is inmiddels twee weken verder en ik krijg nog steeds geen antwoord op mijn concrete vraag: ik wil retourneren en mijn geld terug. Het lijkt erop dat men bewust geen oplossing wil bieden en klanten aan het lijntje houdt.
Deze werkwijze is onprofessioneel, klantonvriendelijk en komt op mij over als misleiding. Dit bedrijf geeft blijk van totaal geen klantenservice en ik raad iedereen sterk af hier iets te bestellen.
Laat je niet misleiden door mooie plaatjes – dit is geen betrouwbaar bedrijf. Als ik 0 sterren kon geven, had ik dat gedaan – ronduit slechte ervaring
Jammer dat je een ster moet geven want…
Jammer dat je een ster moet geven want zelfs deze zijn ze niet waard..
Als je een slechte service wil en je geld kwijt wil raken moet je zeker hier iets bestellen..
Je kan niet retourneren hier alleen op eigen kosten, na heel veel aandringen geven ze je een adres in China en vragen ze je dit zelf te betalen.Nu was mijn pakket heel licht van gewicht maar kon opgestuurd worden bij PTTpost voor een kleine €42.00..Dus 10tallen mails later ben ik er mee opgehouden en heb nog 1 vriendelijke mail gestuurd die ze echt wel hebben begrepen..Dus bedenk je mensen bestel hier niet!!!
Keihard ingetrapt.
Ook ik ben er keihard ingetrapt. Mensen wees gewaarschuwd.. koop hier niks !
Begin april besteld en 5 week later nog niks binnen.. pakket is spoorloos & van de aardbodem verdwenen want de track and trace bestaat niet meer!. bij deze winkel koop ik niks weer! Ben men geld kwijt en als ik de reviews bekijk moet het ook dikke troep zijn.. aliexpress kleding.. Pure oplichting dit..
Pure oplichterij
Helaas, ook ik ben erin getrapt. Has ik maar eerst de reviews gezien. Jasje en jurk besteld en na lang wachten ontvangen. Zowel jasje als jurk niet zoals op de foto, goedkope kwaliteit en slecht afgewerkt.
Na bestelling wel 8 mailtjes ontvangen over voorgang pakket en promotie om meer te bestellen.
Nu ik heb gemaild om te retourneren zijn ze niet bereikbaar en telefoonnr. bestaat niet.
Pure oplichterij!
I have the same experience as others…
I have the same experience as others described and rated it 1 star. The quality is terrible; neither the photos nor the descriptions match the items at all.
As EU citizens, we have the right to withdraw within 14 days after receipt. The item and any shipping costs should be fully reimbursed.
They are invoicing from the Netherlands, not from China, so they are an EU company. Do not accept any offer less than full reimbursement. If they resist, please contact the office for EU citizen rights protection in your country and file a complaint. It works very well and protects our rights effectively.
Heb hetzelfde meegemaakt
Heb hetzelfde meegemaakt. Slechte stof, niet gevoerd en naad 10 cm gescheurd. Mail gestuurd met foto van scheur; antwoord we zullen ons best doen met vermelding, dat de klant koning is en ze het beste met ons voor hebben. Dit is nu al van 10/3/2025 bezig. nog altijd niet in orde. Dus mijn centen kwijt.
Walter Van Bockel
Oplichterij
Oplichterij. Kleding ziet er lang niet zo mooi uit als op foto en de maten kloppen niet. Wil je het retour doen dan moet je omslachtig heen en weer mailen om het adres die je vervolgens niet krijgt. Maar wel maar 10 procent van het bedrag terug beloven te storten. Terwijl dat niet in het retourbeleid staat. Nooit iets kopen..kan fluiten naar m'n geld
Nooit iets kopen daar!!
Nooit iets kopen daar!!! Ze beloven je geld terug te storten maar in de praktijk geven ze je 10% korting op de volgende aankoop!! Terwijl het zo niet staat in hun retourbeleid!!Bovendien is de kwaliteit van de kleding waardeloos!!!
NIET BESTELLEN HIER!!
NIET BESTELLEN HIER!!
Jurkje besteld, maat klopt van geen kanten en het motief lijkt nog niet op dat van de foto.
Tel.nr. op de site werkt niet om te retourneren moet je mailen, ze bieden je eerst 10 dan 20 en dan 30% cashback aan, pas na 3 mails krijk ik een rerour adres IN CHINA! Retourkosten voor onszelf.
Dit is pure oplichting!
Site totalement pourri
Site totalement pourri, ils vous proposent des pièces très attrayantes et vous renvoie des loques. Inimaginable qu’il vous rembourse un sou ! Surtout ne rien commander sur ce site!!!
Slechte kwaliteit, niet bereikbaar
Bestel hier alsjeblieft geen kleding! De kwaliteit is slecht en het bedrijf reageert niet op mailtjes en belletjes. Ik zit nu met kleding die ik niet kan retourneren. Het is op geen enkele wijze mogelijk om met dit bedrijf in contact te komen.
Oplichting
Wtf is dit voor bedrijf bestelling gedaan track and tracé gekregen die niet klopt geen antwoord op men emails telefoonnummer klopt niet dus kan geen zak doen wel men geld kwijt moet niet gekker worden
Weet iemand waar ik het retour kan…
Weet iemand waar ik het retour kan sturen? Ik krijg inderdaad geen contact en telefoon nummer bestaat ook niet.
Wat een vreselijk bedrijf!