ALIVIO360 Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst kompetent, engageret, erfaren og en meget behagelig personlighed. Jeg vil til enhver tid anbefale Felix for hans måde at arbejde med fysikken på. Alle de skavanker jeg igennem mange år med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en fantastisk oplevelse! Jeg gik med nærmest hold i ryggen og kunne knap bevæge mig. Det var værst i højre skulder. Efter bare én behandling med Trigger Point massage, var jeg allerede l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter stor smerte i albue og skulder igennem længere tid fik jeg anbefalet Felix. På blot en halv time fandt han årsagen, behandlede og kom med rådgivning til videre behandling. Herefter havde jeg ful... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har benyttet Felix kompetencer af flere omgange, og det er altid en sand fornøjelse! Felix er en yderst professionel, faglig stærk og kompetent behandler med massere af ekspertise! Jeg kom med et... Ver más

Información sobre la empresa

1. Masajista deportivo
  2. también en la categoría
  3. Entrenador/a personal
  4. Masajista

Escrito por la empresa

Som fysiurgisk massør har jeg specialiseret mig i behandlingen af både sportsrelaterede skader og de almindelige muskelsmerter, som folk oplever i deres daglige liv. Mit mål er at tilbyde en omfattende tilgang til smertelindring og genoprettelse af kroppens balance. Gennem årene har jeg udviklet en bred vifte af behandlinger, der adresserer forskellige aspekter af kroppens helbred. Min behandlingsmetode inkluderer forskellige teknikker som massage, triggerpunktsbehandling og myofascial frigivelse. Disse teknikker er målrettet mod at lindre smerter og fremskynde helingsprocessen. Min baggrund som højt kvalificeret massør og personlig træner har givet mig en dyb forståelse for, hvordan kroppen fungerer og reagerer på forskellige behandlingsmetoder. Med særlig ekspertise i sportsrelaterede skader kan jeg tilbyde præcis målretning mod de områder, der kræver opmærksomhed. Ved at kombinere min viden om anatomi og bevægelse med min erfaringsbaserede tilgang kan jeg forbedre blodcirkulationen og lymfeflow, hvilket lindrer smerter og gendanner bevægelighed. Udover mine terapeutiske tilgange tilbyder jeg også personlig træning, der komplementerer behandlingen ved at hjælpe mine kunder med at opnå deres fitness- og sundhedsmål. Jeg tror på, at en holistisk tilgang til velvære involverer både fysisk behandling og en aktiv livsstil. Min tilgang er altid individuel og tilpasset mine kunders specifikke behov. Jeg sætter en ære i at arbejde tæt sammen med mine kunder, forstå deres mål og skræddersy behandlinger og træningsprogrammer, der passer til dem. Med min erfarne tilgang og omfattende viden er du i trygge hænder, når det handler om dine terapeutiske og træningsbehov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Felix er meget professionel på en…

Felix er meget professionel på en afslappende måde. Rigtig god til at forklare hvad har gør, og hvorfor han gør det. Viser efterfølgende øvelser der vil forkorte din skadesperiode.
Meget hyggelig atmosfære.

19 de noviembre de 2021

Super oplevelse!

Jeg kom til Felix for at få en massage, da jeg har døjet meget med ondt i ryggen/ondt i lænden, når jeg går og står op i længere tid. Efter massagen har jeg ikke døjet med det siden.
Jeg kan klart anbefale Felix.

31 de agosto de 2021

super god oplevelse

Jeg har haft en super god oplevelse. Jeg havde spændinger i min nakke, skulder og mine løbeben. Han er rigtig god til at finde de rette punkter og var god til at strække mig ud. Jeg kan helt klart anbefale Felix som massør. Tak for en god behandling.

15 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.