Jeg oplevede venlighed, ærlighed og ansvarlighed. Følte mig respektfuldt imødekommet. Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia. Jeg glemte at spørge, hvad ALK står for - måske er... Ver más
La empresa ha respondido
Svarede grundigt på alle tekniske spørgsmål og viste stor viden ombilen. Det gjorde mig tryg ved mit køb. God kombination af teknisk indsigt ogkundepleje.
La empresa ha respondido
Helt klart 5 stjerner, hvis de lige havde husket reservehjulet.. men man kan ikke vælge 4,9 stjerner. Reservehjulet er fikset, som den største selvfølge og med et smil. Bilen var flot rengjort ved... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne anbefale ALK Biler, for deres imponerende service og ekspertise inden for bilbranchen. Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med denne forhandler. Fra det øjeblik jeg trådte ind i h... Ver más
La empresa ha respondido
Hos ALK Biler ApS prioritere vi, at give kunden den bedste oplevelse ved køb af deres nye bil. Vi levere brugte biler i god stand, hvor prisen forbliver fornuftig for både købere og sælgere.
Vejlevej 79, 7000, Fredericia, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
jeg er meget tilfreds. Sælgeren var utrolig hjælpsom, positiv og professionel hele vejen igennem.
Rigtig god service og en ærlig behandling – kan klart anbefales!
Jeg kunne mærke, at kundeservice var i fokus. Alt gik som aftalt.
Super oplevelse hos en lokal forhandler. Fair pris og ærlig rådgivning.
Stor hjælp og god service hele vejen. Intet at klage over.
Effektiv proces og en bil i virkelig flot stand. Meget tilfreds.

Respuesta de ALK BILER ApS
Super god oplevelse hos en bilforhandler i Fredericia. Personalet var ærlige og hjælpsomme.

Respuesta de ALK BILER ApS
Alt i alt en god handel processen var overskuelig, og deholdt deres løfter om leveringstid. God kommunikation og venligt personale. Tak for hjælpen.

Respuesta de ALK BILER ApS
Fik mulighed for en prøveperiode med bilen, hvilket hjalp mig til at træffe beslutning. Personalet var behjælpelige og fleksible med aftaler. Meget positivoplevelse.

Respuesta de ALK BILER ApS
Jeg oplevede venlighed, ærlighed og ansvarlighed.
Følte mig respektfuldt imødekommet.
Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia.
Jeg glemte at spørge, hvad ALK står for - måske er det "Altid Lækre Køretøjer"? :-)

Respuesta de ALK BILER ApS
Behagelig købsoplevelse uden pressende salgstaktikker.Sælgeren var ærlig og imødekommende. Anbefaler forhandleren videre

Respuesta de ALK BILER ApS
Bilen havde nogle mindre ting ved levering, men de blev ordnet hurtigtuden diskussion. God service og ordentlig håndtering af reklamation. Føler mig godtbehandlet.

Respuesta de ALK BILER ApS
Generelt god oplevelse, men jeg savnede mere info om garanti ogserviceintervaller. Efterfølgende fik jeg dog de nødvendige oplysninger. Godkundeservice til sidst.

Respuesta de ALK BILER ApS
Fik en fair vurdering af min gamle bil ved bytte, hvilket gjordehandlen nemmere. Salgsprocessen var ærlig og professionel. Ville overveje at handle her igen.

Respuesta de ALK BILER ApS
Rådgiveren var venlig og kompetent, men papirarbejdet trak lidtlængere tid end forventet. Det var dog ikke kritisk, og jeg fik god forklaringundervejs. Positivt indtryk.

Respuesta de ALK BILER ApS
Hurtig e-mail respons og en ordentlig aflevering af bilen. Alledokumenter var i orden, og de gik ekstra skridt for at klargøre bilen. Jeg er tilfredsmed forløbet.

Respuesta de ALK BILER ApS
Faglighed var tydelig hos personalet, og opfølgningen vargrundig. De sørgede for at alle spørgsmål blev besvaret efter købet. En trygkøbsoplevelse.

Respuesta de ALK BILER ApS
Ville gerne have lidt mere fleksibilitet i prisforhandling, men ellersrigtig fin rådgivning. Kommunikationen var klar, og bilen var i god stand. Fornuftigt sted at handle.

Respuesta de ALK BILER ApS
Serviceeftersynet blev udført uden problemer, og jeg fik endetaljeret rapport bagefter. Værkstedet var ryddeligt, og medarbejderne professionelle. Pris/ydelse var god.

Respuesta de ALK BILER ApS
Jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem — fra information til levering. Personalet var tålmodigt og klarede alt papirarbejde effektivt.Kan varmt anbefales.

Respuesta de ALK BILER ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.