Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alkoholtester af høj kvalitet. Målingerne er repeterbare med meget små afvigelser. De 15 minutter der er angivet som tid fra sidste alkohol indtag til at en stabil måling kan foretages er ikke nok... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter jeg har modtaget testeren erfarer jeg, at den kun virker 1 år. Herefter skal den kalibreres for at virke igen. Der står ikke om man selv kan kalibrere, eller den skal sendes et sted hen. Havde j... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har afprøvet alkotesteren på mig selv og andre, og den virker superfint, og jeg har stor tillid til målingerne, hvilket selvfølgelig er helt afgørende, da upræcise målinger kan have katastrofale f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos médicos

Escrito por la empresa

ALKOtest adskiller sig fra andre udbydere ved udelukkende at sælge alkometre. Vi har derfor et unikt fokus på at sikre, at vores kunder kun tilbydes de bedste alkometre, både hvad angår kvalitet og præcision. Hvis du vil være sikker på at køre uden alkohol i blodet, så er det en god idé at benytte et alkometer. Der er dog mange typer på markedet og forskellige priser og fabrikater. Så hvordan ved man, om et alkometer har den rette kvalitet? En hovedregel er, at et godt alkometer skal være udstyret med en brændselscelle. Det fungerer ved - via en kemisk reaktion - at alkometret omdanner alkohol fra udåndingsluften til elektrisk strøm. Styrken på den elektriske strøm bestemmer alkoholpromillen, som kan aflæses i displayet. Alle vores alkometre har brændselsceller.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grunden til at de ikke får 5 stjerner…

Grunden til at de ikke får 5 stjerner er at man ikke får et bevis for at den er kalibreret når man har sendt den ind, man for fornemmelsen af at de bare kunne returnere den uden at gøre noget, det ville være professionelt , hvis man fik et test resultat papir på at den måler med det specifikke nummer var kalibreret.

26 de febrero de 2026

God snak

Jeg har kontaktet firmaet op til flere gange 😜 og fået en dejlig snak hver gang - det kalder jeg Super duber. Og det gir jeg Glad videre kh Ole 🤝

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt produkt

Fik tilsendt en taster, som viste resultater i øst og vest, selvom vejledningen blev overholdt.

Varen blev dog refunderet uden bøvl.

25 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.