Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen en snel leveren. Zo zit je nooit zonder inkt. En de te scannen bijgeleverde sticker voor op de printer zal het bestellen nog sneller laten verlopen. Top! Alleeninkt heeft hun draaiboekje op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipos y artículos de impresión
  2. Proveedor de productos de limpieza
  3. Mayorista de artículos de oficina

Escrito por la empresa

Welkom bij Alleeninkt.nl! We zijn verheugd om onze gewaardeerde klanten een buitengewone online winkelervaring te bieden. Bij AlleenInkt.nl staan we voor kwaliteit, service en tevredenheid. Onze toewijding ligt in het leveren van hoogwaardige printerinkt en tonercartridges, zodat je moeiteloos kunt blijven printen. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons, en we nodigen je van harte uit om je ervaringen met ons te delen op Trustpilot. Laten we samen bouwen aan een verbeterde winkelervaring voor iedereen. Dank je wel voor het vertrouwen in Alleeninkt.nl!

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na kantooruren had ik besteld

Na kantooruren had ik besteld, de volgende middag werd de bestelling al bezorgd! Ik had het pas een dag later verwacht. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, die moet zich nog bewijzen. Vooralsnog heb ik geen klachten.

20 de abril de 2026

Top!

Enkele maanden geleden een duo pakket XL gekocht met 2 cartridges. (kleur en zwart). Na enkele keren gebruikt te hebben gaf de zwarte steeds aan dat hij leeg was. Dit terwijl dit niet normaal zou moeten zijn voor een XL cartridge. Ik had er hooguit 40-50 printjes mee geprint. Ik heb Alleeninkt gebeld en de situatie uitgelegd. Er werd goed meegedacht. Direct na mijn belletje kreeg ik een mail dat de zwarte werd nageleverd. Deze werkt gelukkig, dus ik ben goed geholpen! Top service

20 de abril de 2026

Draaiboekje op orde

Bestellen en snel leveren. Zo zit je nooit zonder inkt. En de te scannen bijgeleverde sticker voor op de printer zal het bestellen nog sneller laten verlopen. Top! Alleeninkt heeft hun draaiboekje op orde😉

6 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bij bestelling van bijna 300€ hebben ze…

Bij bestelling van bijna 300€ hebben ze maar 30% van producten verzonden.
Na mijn email hebben ze de rest nog verstuurd. Dan was wel deel van de producten niet meer beschikbaar, dus moet ik ze nog ergens anders bestellen.

28 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals gewoonlijk weer prima en snel bezorgd

Heb snel bezorgd gekregen wat ik besteld had NL Glanzend Fotopapier van 10 X 15 CM dus prima. Ik had voorheen 'n Epson ET-7700 fotoprinter waarin dit fotopapier (Mediarange) vastliep in de daarvoor bestemde cassette 1 maar ik wel een voor een kon verwerken in cassette 2 (eigenlijk voor A4). heb nu de Epson ET-8500 fotoprinter en precies hetzelfde euvel doet zich hierbij voor. Ik ben er achter gekomen dat het formaat fotopapier van MediaRange exact 100 X 150 mm is wat ik ook besteld heb , dat is dus prima maar bij papier van 102 X 152 mm doet zich dit euvel niet voor al is het formaatverschil H en B slechts 2 mm. Zie dit niet als klacht maar ik wou dit toch even vermelden , maar misschien was dat bij jullie al bekend.

10 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ondeugdelijke cartridge huismerk

Altijd bij alleeninkt cartridges gekocht en tot op heden was ik zeer tevreden

Helaas kwam ik met de laatste bestelling bedrogen uit. De test van de printer kwam steeds slecht uit zodat brieven uitprinten onmogelijk was. Daarom naar een computer zaak gebracht. Daar bleek dat de zwart cartridge slecht te werken. Kosten 65 euro. Dus voor mij geen cartridges van alleen inkt meer.

Ook heel merkwaardig is dat de reviews op de website van alleeninkt zeer positief waren en ik mijn review, na er te zijn ingelogd, er niet bij kon plaatsen. Dit lijkt mij bedrog

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.