Bij andere vallen, lopen de muisjes voorbij. Bij deze de eerste gevangen. Werkt dus tot nu toe. Klepje waar de batterijen in gaan, gaat makkelijk eraf. Waardoor het bakje snel uit je handen kan vallen... Ver más
Een zeer snelle verzending. Goede informatie bij het product. Ben alleen wat minder tevreden over de plakstrips, deze blijken niet sterk genoeg en muizen lopen er overheen maar blijven niet achter. De... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.
Pekelwerk 38, 9663AW, Nieuwe Pekela, Holanda
- 0850655452
- info@allestegenongedierte.nl
- allestegenongedierte.nl
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Snel reageren, klantvriendelijk
Snel reageren, de dozen waren niet allen op voorraad, dit leverde vertraging op, maar daar worden wij keurig over geinformeerd
Goede artikelen
Duidelijke website bestelling zeer snel geleverd en de prijzen zijn laag in verhouding met andere winkels
Goede prudukten en altijd snel bezorgd!
alles vlot verlopen
Werkelijk waar wat een ontzettend…
Werkelijk waar wat een ontzettend uitgebreid assortiment heeft Alles tegen Ongedierte. Keurig verpakt en snelle levering
goede beschrijving en uitleg op site (…
goede beschrijving en uitleg op site ( filmpjes) geen extreme prijsstelling, snel bezorgd goed verpakt
ratten niet meer aanwezig top
mest(kegels) ,zijn kleiner…
mest(kegels) ,zijn kleiner geworden.(krimpflatie).
Moeten ze wat aan doen.
Of de geraniums genoeg gemest worden is de vraag
Snelle levering van artikelen
Snelle levering van artikelen. Goede prijs voor onkruidverdelger en dergelijke. Aanrader om een keer te shoppen.
Kwaliteit van de producten is zeer goed.
Deze site aangeraden door een vriend
Deze site aangeraden door een vriend. Duidelijke site snelle levering en goede producten.
Ik heb 1 week nadat ik besteld had…
Ik heb 1 week nadat ik besteld had nagebeld wanneer ik m’n bestelling kon verwachten. Zou eigenlijk Max 4 dgn duren. Bleek dat het ook door hun besteld had moeten worden en dat het diezelfde dag ontvangen was door hun en toen ook meteen opgestuurd zou worden naar mij. Had beter geweest als ze dat meteen gemaild hadden. Als service naar de klant. Daarna vrijwel meteen ontvangen. Ook vriendelijke klantenservice. Al met al zou ik het aanraden. Prijs was oké.
Snel en effectief resultaat
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Het probleem was vrijwel direct opgelost en alles was snel weg. De service was professioneel en efficiënt uitgevoerd. Zeker aan te raden voor iedereen die snel van ongedierte af wil!
Snelle levering Top
Weer vlotte levering van de mijten en…
Weer vlotte levering van de mijten en netjes verpakt.Vorig jaar werkte het prima tegen de bloedluis, dus happy kippen
Más información sobre otros tipos de reseñas.