Información sobre la empresa

4. Catering móvil
  5. Restaurante
  6. Servicio de alquiler de tiendas

Escrito por la empresa

Vi er et cateringfirma, der startede i 2020 med fokus på at levere den bedste cateringoplevelse til vores kunder til en rimelig pris,. Vi tilbyder catering til alle livets begivenheder , udlejning af eventudstyr, mad til events for medarbejdere og frivillige, og teltudlejning. Med vores base i Trekantsområdet er vi mobile og dækker hele landet. Vores erfaring, højkvalitetsprodukter og personlige service gør os unikke. Vi har tilfredse kunder, der kan vidne om vores arbejde, og vores kundesupport er førsteklasses. Vi stræber efter at få flere store opgaver og styrke vores position inden for cateringbranchen. Kontakt os via vores hjemmeside eller telefon, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

48kr for en lille pommes uden dip… og…

48kr for en lille pommes uden dip… og så rå

6 de marzo de 2026

Hejsa
Træls du have den oplevelse, især da vi plejer at fritere vores pommes 2 gange.
Jeg havde da ønsket du lige havde kigget ud igen og sagt det, så vi kunne have løst det for dig.
Prisen var så 40 kr., hvilket jeg syntes var en meget fair pris på et event. Og det med der ikke var dip, undre mig at du skriver, da der var et helt bord med et udvalg af 6-7 forskellige dip, man selv kunne tage.
Men igen, er jeg ked af at du fik den oplevelse, samt du ikke henvendte dig, så vi kunne have hjulpet dig med det samme.
Hilsen Palle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker julefrokost med et tvist…

Fik leveret julefrokost med et tvist til 110 personer. Super lækker spændende mad, som vores gæster roste i høj grad, og også efterfølgende har talt godt om. Vi nød det hjemmebagte brød, de gode anretninger og den gode service.
Vi vender helt sikkert tilbage og sende Palle de bedste anbefalinger med herfra.

6 de diciembre de 2025

Vi fik nytårsmenuen (forret

Vi fik nytårsmenuen (forret, hovedret og dessert) til 2 personer. Maden smagte super godt, der var meget smag i alle retterne. Det var super nemt at lave: sovsen skulle varmes i en gryde, ellers havde jeg kun gang i ovnen. Det var skønt at tiden kunne bruges på andet end maden. Der var rigelig med mad, vi bestilte til 2 personer og vi var mere end mætte. Der kunne uden tvivl også havde været mad til én person mere. En klar anbefaling herfra😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste mad ud af huset man kan få!

Vi har nu fået Palles nytårsmenu ud af huset for 3. år i træk, og som de foregående år er maden bare super.
Den bliver leveret med udførlig vejledning til opvarmning og anretning, så man kan servere maden, som var det på den fineste restaurant.
Bestemt ikke sidste gang vi skal have mad fra Palle

Atter en lækker menu

Igen i år har vi bestilt Palles fuldstændig fantastiske nytårsmenu.
Og igen igen har vi nydt den fuldstændig fantastiske mad. Der intet at komme efter. Alt fungerer.
Vi ved hvem, der skal lave mad til vores fest om et par.....PALLE...vi tales ved. Tak for fuldstændig fantastisk mad og lykkebringende 2026
Vh Inger-Margrethe

Bryllup

Palle lavede alt maden til vores bryllup. Både maden til receptionen og til selve festen var super god, og lige det vi forventede.
Der var helt styr på timeingen og serveringen mellem indslagene.
De bedste anbefalinger fra os
Camilla og Lasse

20 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Passion som Palles møder man sjældent

Passion som Palles møder man sjældent! Fra ende til anden en fantastisk behandling med god service, lækker, veltillavet mad af højeste kvalitet, god humor samt rådgivning om tilrettelæggelse af fest. Palle får vores bedste anbefalinger!

23 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert mad og fantastisk service

I weekenden holdte vi studentergilde for vores datter. Hun ville gerne have helstegt pattegris med div tilbehør. Vi havde fra flere hørt at mad fra Allevilhapalle skulle være godt. Så vi sprang ud i det og vi har ikke fortrudt det. Lækkert mørt kød, sprødt svær, flødekartofler (lavet helt fra bunden) stegte små (nye) kartofler med krydderurter, 3 slags sommerlige salater, whiskeysauce og hjemmebagt focaccia brød. Der var vitterligt ingen begrænsninger og vi kunne få lige hvad vi ønskede. Palle er tilmed en gemytlig fyr at snakke med, hjælpsom og yderst professionel udi i mindste detalje, så hvis vi kunne give ham 10 stjerner så skulle han have det.

4 de julio de 2025

Palle er en stjernekok

Palle er en stjernekok, og gør et fantastisk stykke arbejde.
Man får det lige præcis som man vil have det, og hvis man ikke rigtigt ved, hvad man vil have, så er Palle fuld af gode ideer.
Nu har jeg haft Palle til at lave mad 2 gange i år. Først til min fødselsdag, og sidst til vores kobberbryllup. Faktisk satte vi datoen til vores fest, efter hvornår Palle kunne lave mad til os. Maden har været fantastisk begge gange. Ikke nok med at Palle laver god mad. Han anrettter det også mega flot, og der er rigeligt med mad. Maden blev rost af alle gæsterne. Palle er desuden med hele vejen, så intet overlades til tilfældigheder. Jeg vil til enhver tid anbefale Palle, og næste gang, vi skal holde fest, bliver det helt sikkert også Palle, der skal lave maden. Tak for en fantastisk oplevelse Palle. Du gjorde vores fester mindeværdige.

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hyrede Palle til en stor fest og fik…

Vi hyrede Palle til en stor fest og fik i fælleskab sammensat en lækker menu. Palle tryller i et køkken. Det er simpelthen det lækreste mad. Alle til festen var SÅ glade for maden og der var rigeligt af den. Her får du virkelig kvalitet for pengene.

28 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Palle til at lave mad til…

Vi havde Palle til at lave mad til vores bryllup den 7/6-25
Rigtig god oplevelse og fantastisk mad, lige fra receptionsmaden, 3 retters menu og natmaden var der intet at sætte en finger på, alle vores gæster blev mætte
1000 tak for god service vil klart anbefale Palle

7 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde booket Palle som privat kok…

Vi havde booket Palle som privat kok til vores bryllup. Han havde sammensat en lækker 3-retters menu og natmad. De forskellige retter var smukt anrettet, smagte himmelsk og alle gæsterne roste maden til skyerne. Selvom det var tallerkenanrettet var portionerne store, og der var nok mad, til at gæsterne kunne få flere portioner. Der var i hvert fald ingen der gik sulten hjem.
Vi havde en enkelt gæst der ikke kunne lide fisk. Det opfangede Palle hurtigt, og lavede en ny forret til hende, så hun ikke skulle undvære. TUSIND TAK for mad og for den fantastiske service!

24 de mayo de 2025

Rigtig godt svin

Rigtig godt svin
Vi fik helstegt pattegris til konfirmation, og den var rigtig lækker. Synes ofte svin kan blive tørt, men Palle’s pattegris var rigtig lækker og mør i kødet. Dertil forskellige slags sovs og kartofler. Lækre flødekartofler, små hele kartofler og kartoffelkage. Kartoffelkage vidste vi ikke hvad var, men nøj det smagte lækkert. 3 forskellige slags lækre salater. Vi synes der var lidt for meget løg i, men det var rustikt skåret så meget nemt at pille fra for dem der ikke var så glad for løg. Det er mere en smagssag og derfor ikke en kritik.
Til dessert 3 forskellige slags is, vafler, saucer, drys, mini skumfiduser og et stort lækkert frugtfad.
Både salater og frugt, var alt sammen helt frisk og lækkert.
Vi valgte netop AllevilhaPalle, efter en konfirmation, han serverede til, hvor maden var lige så lækker. Vi har allerede reserveret Palle til lillesøsters konfirmation, næste forår. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling herfra.

11 de mayo de 2025

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse!

At arbejde med Palle var en drøm, vi havde en god forståelse af hvilken type af fest vi skulle skabe. Min fest blev lige som jeg ønskede fordi maden var perfekt !

Vi kommer til at bruge Palle med team til alle vores fremtidige fester

11 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækker mad, det gør vi igen

Maden var lækker, portionsstørrelsen rigelig, og vejledningen til tilberedningen var nem at følge. Både børn og voksne var tilfredse, og vi har til hensigt at bestille mad der igen en anden gang.

31 de diciembre de 2024

Respuesta de Allevilhapalle

Mange tak for din fine anmeldelse. Er rigtig glad for i var tilfredse og jeg vil glæde mig til at lave mad til jer igen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle vil have palle er absolut alle…

Alle vil have palle er absolut alle pengene værd, maden og kvaliteten er i top, og Palle er nem at snakke om med specielle ønsker. Varme anbefalinger herfra

1 de enero de 2025

Respuesta de Allevilhapalle

Mange tak for den flotte anmeldelse

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.