Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev rekommenderade att kontakta er för vår flytt - och ni levde med råge upp till de goda vitsorden. Proffsiga, trevliga och lyhörda. Vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ytterst proffessionellt. God kommunikation och fantastisk serivce med flyttlådor och svar på frågor innan flytten. Bohaget innefattade bl.a. ett stort upprätt piano och en del tunga teakmöbler. De f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var 4:e gången vi använt oss av det som nu är Allflytt. För oss har det varit säkert, smidigt och ett sant nöje att flytta med dem. Kan tillägga att vi haft med en stor flygel förutom allt annat... Ver más

1. Empresa de mudanzas
  2. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Allflytt-TSV AB har hjälpt privatpersoner med bohagsflyttar sen 80-talet. Vi kan hjälpa dig med alla momenten i din flytt; packning, flytt och magasinering. Vi samarbetar även med en duktig städfirma. Hos oss lånar du flyttkartonger gratis. Vare sig du är privat eller företagskund i behov av hjälp så kan du hyra oss. Vi erbjuder flytt av bohag, kontorsflytt, arkiv och pianoflytt mm. Med en kostnadsfri offert från oss så får du ett fastpris. Vi jobbar främst i Göteborg med närliggande kommunen men kör regelbundet till både Stockholm och Malmö. Sen många år är vi störst på piano- och flygelflyttar i Göteborg. Allflytt-TSVs personal är fast anställd med lång erfarenhet. Personalen har ID06. Vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs. Vi hjälper även företag med bland annat tunggodshantering, kontors- och företagsflyttar och byggtjänster. Läs mer om oss på https://allflytt.se/

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev rekommenderade att kontakta er…

Vi blev rekommenderade att kontakta er för vår flytt - och ni levde med råge upp till de goda vitsorden. Proffsiga, trevliga och lyhörda. Vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommendera er!

9 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Stort Tack för ert fina omdöme

bra flyttfirma!

Snabba, kommunikativa, flexibla.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Stort tack för ert fina omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffs som rekommenderas varmt!…

Anlitade firman för andra gången och kommer att göra det igen alla dagar i veckan. Smidig kommunikation, noggranna och proffsiga killar med glatt humör med inställningen Allt är möjligt. Rekommenderas varmt!
Anna-Lena, Orust

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Vi får tacka för de fina omdömet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kända sedan tidigare för sitt trevliga

Kända sedan tidigare för sitt trevliga, positiva och proffesionella bemötande .
Ställer alltid upp, ingenting är omöjligt. De är snabba men aktsamma och håller avtalade tider

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Vi tackar ödmjukast! Så roligt med alla återkommande kunder! Vi hjälper gärna till så många gånger ni behöver.

Flexibel och trygg pianoflytt

Jag behövde boka pianoflytt med relativt kort varsel och Allflytt var hjälpsamma med att hitta en tid som fungerade. Flytten av pianot gick väldigt smidigt och kändes säkert och proffsigt. Jag är jättenöjd!

12 de agosto de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tack Emelie för ditt fina omdöme, vi är glada över att få ha hjälpt dig.

Det känns tryggt med Allflytt

Det känns tryggt med Allflytt. Jobbar snabbt och effektivt och hanterar möbler mm varsamt och säkert.

30 de julio de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tack Thomas! Vi uppskattar ditt omdöme jätte mycket.

100% nöjd :)

Som vanligt… kom innan utsatt tid och jobbade snabbt med gott humör! Lösningsorienterade, snabba, varsamma, trevliga och helt enkelt, igen (!!), den bästa flyttfirman man kan önska sig!

10 de julio de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Stort tack för det fina omdömet.

Superproffsigt!!

Superproffsigt bemötande och flytt av flygel under snudd på omöjliga omständigheter. Stort, stort tack!

8 de julio de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Stort Tack för att vi fick ditt förtroende. Alltid roligt med utmaningar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastiskt bra jobbat med Bengt L…

Helt fantastiskt bra jobbat med Bengt L som kontaktperson
Jag är lika nöjd som jag var förra gången vi fick hjälp med flytten
Florence o Janne

1 de julio de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Stort Tack för Ert fina omdöme!

flytta med proffs

flytta med proffs
snabbt, snällt, duktig
Vi flyttade nu andra gången med Allflytt utan problem. Om vi ska flyttar igen de är första vi fråga
Tack så mycket!

10 de junio de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tackar! Ett nöje för oss att få hjälpa trevliga kunder som ni.

Tack Bästa Ni för hjälpen ännu en gång

Tack Bästa Ni för hjälpen ännu en gång! Jag har sagt det förut och säger det igen. Er hjälp vid alla mina flyttar betyder så mycket för mig. Ni är fantastisk vänliga, hjälpsamma, lösningsinriktade och professionella. Jag är så tacksam att det blev just er jag kom i kontakt med vid den första flytten för många år sedan. Vi hörs igen nästa gång det är dags! Trevlig sommar till er alla! Katrin

2 de junio de 2025

Trevliga killar

Trevliga killar. Som fick ta hand om mina föräldrars flytt. Punktliga och hjälpsamma med demontering och montering av otympligt skrivbord. Allt var helt när grejorna kom fram till den nya bostaden.

19 de mayo de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tackar för ditt fina omdöme! Vi tackar för förtroendet!

Mycket trevligt personal

Mycket trevligt personal, snabba och effektiva, tillmötesgående, väldigt väl bemött vid bokning av tjänsten.

19 de mayo de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tack för ett så fint omdöme!

Seriöst bolag

Störtsköna gubbar och grym service. Kommer garanterat välja dom nästa gång också.

8 de abril de 2025

Respuesta de Allflytt-TSV AB

Tackar! Roligt att jobba med störtsköna kunder.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.