Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Clínica

Escrito por la empresa

ALLMEDICA is a modern clinic located in Nowy Targ, close to Krakow (Poland) at the footstep of the mighty Tatra Mountains. Founded in 2012, the clinic offers our patients wide variety of services including i.e. Plastic Surgery, Orthopaedic Surgery, Bariatric Weight Loss Surgery, Gynecology, Spinal and Dentistry. We are trusted medical tourism provider for international patients aimed to provide highest level of medical expertise and technology. The procedures are performed by top-notch professionals with vast experience in their field and using modern devices to ensure high quality of the procedures and highest comfort for our patients. The clinic is part of ALLMEDICA group - the largest network of clinics in the Podhale region in the southern region operating under three brands: ALLMEDICA, ALLESTETIS and ALLDENTAL taking care of its 70 000 patients.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lekarz Ginekolog

Lekarz Ginekolog, odmówił cytologi i mamografii twierdząc, że nie ma dzisiaj czasu . To po co jest punkt przy planowaniu wizyty czego oczekuje na wizycie i ile czasu bedzie potrzeba . Upokorzył mnie mówiąc ,że ksiądz mnie wychwala w kościele i bije mi brawo za 3 dzieci i nie branie antykoncepcji, którą usilnie próbował mnie namówić ...

11 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wizyta u dietetyka umówiona miesiąc…

Wizyta u dietetyka umówiona miesiąc wcześniej została odwołana bez poinformowania mnie o tym.
Dzień przed wizytą zmieniono godzinę, a w dniu wizyty próbowano zmienić ją ponownie. Ponieważ pracuję i nie mogłam odebrać telefonu w trakcie wykonywania obowiązków, rejestracja anulowała wizytę, nie wysyłając żadnego SMS-a ani informacji zwrotnej.

Usłyszałam, że „lekarz nie może czekać”.
Szkoda, że pacjent musi czekać miesiąc i dodatkowo odwoływać własną pracę, aby ostatecznie dowiedzieć się na miejscu, że lekarza już nie ma.

Bardzo nieprofesjonalne podejście do pacjenta i kompletny brak szacunku dla czasu innych.

30 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zero praw i poszanowania dla pacjenta

Dzień dobry. Dziś miałam bardzo przykrą sytuacji w placówce w Zakopanem. Miałam omówioną wizytę u lekarza. Dzień przed tym otrzymałam SMS z potwierdzeniem. Więc jak zawsze wstawiłam się. Gdzie przy rejestracji okazało się że mam niezapłacone za odwołania wizyty z 05.03. Tak owszem była taka sytuacja ale to był i no błąd przy rejestracji wizytę przez internet. Ponieważ na już potrzebowałam recepty na leki I w ramach abonamentu chciałam omówić telewizyte ale pomyliłam się i wcisnęłam stacjorna a jeszcze w innej miejscowości. Odrazu zobaczyłam że coś nie tak i zmieniłam na to czego potrzebuję. Gdzie Odrazu zadzwoniłam na infolinię i wytłumaczyłam całą sytuację. Konsultant poinformował że nie ma żadnych kar i mam być spokojna. Ale niestety wszystko okazało się nie tak. Gdzie przez cały miesiąc nicht nie poinformował mnie o tych kosztach. Oprócz tego 2 tygodnie temu byłam w innej placówce i również żadnej informacji nie było że z moim kontem coś nie tak. Więc dziś nie zostałam dopuszczoną do wizyty u lekarza której bardzo potrzebowałam Ponieważ staram się o ciążę i dziś aku6te dni cyklu. Oprócz tego każda sytuacja która wynikała była uzasadniona. Są zapisy każdej rozmowy z konsultantem. Bardzo proszę o pomoc w zaistniałej sytuacji. Ponieważ jest to moje zdrowie.

1 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

miło jest być tak przyjętym

Na wizytę umówiłam się samodzielnie wybierając czas i lekarza. Dr Angelika Litwin przyjęła mnie z uśmiechem, energią, profesjonalnie. Przejrzała historię wizyt, wysłuchała z czym przychodzę. Zbadała delikatnie, bez pośpiechu. Odpowiedziała na pytania, wyjaśniła wątpliwości, omówiła plan. Miło jest być tak przyjętym - mimo, że wizyta jest krępująca, to w takiej atmosferze można czuć się spokojnie, mniej zestresowanym. Dziękuję

26 de marzo de 2025

Super

Jestem zadowolona z usług. Wszystkie wizyty odbywają się na czas co jest dla mnie bardzo ważne. Moje pytania są zawsze adresowane podczas wizyty.

22 de enero de 2025

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i doceniamy punktualność naszych lekarzy.

Z wyrazami szacunku,

Dramat

Nie wiem, czy chce dac nawet 1 gwiazdke. Kolejne odwolanie wizyty, bo lekarz nie bedzie czekal, pomimo prawidlowego ustalenia daty jakies 2 miesiace temu. Data i godzina wizyty ustalana przez pacjenta powinna zostac dochowana, tak jak jest to oczekiwane w druga strone. Juz praktycznie nie idzie sie z nikim dogadac, czy umkwic wizyty na miejscu, bo trzeba przez telefon lub na stronie, a z kolei umawianie na stronie konczy sie odwolaniem. Co to za praktyki, zeby zmuszac kogos do zabrania dzecka ze szkoly, bo lekarzowi nagle godzina nie pasuje. Guzik mnie to powinno obchodzic, bo skoro umowilam sie na wizyte o danej godzinie to jako osoba pracujaca tez zorganizowalam sobie czas na te wlasnie godzine. Czemu lekarz nie moze??? Praktyki odwolywania wizyt lub przekladania o kilka godzin jak widze sa czeste i niewlasciwe w stosunku co do pacjenta. Ja rozumiem, ze mozna o pol godzinki przesunac, bo cos sie wydarzylo, ale ciagle odwolywanie specjalistow to zart i kpina z pacjenta. Nauczcie sie organizowac lekarzom czas w taki sposob, aby nie bylo potrzeby odwolywania ludziom wizyt. Niech sobie nikt nie mysli, ze jesli ktos sie umawia na wizyte to nie ma nic do roboty o mozna sobie nim przerzucac, bo dla placowki czy lekarza jest wygodniej. Ludzie tez pracuja i maja zorganizowane grafiki, a nie tylko lekarz w placowce.

15 de noviembre de 2024

oszukany

Witam.pisze w sprawie odwołania wizyty z waszej strony.Co za tym idzie,dlaczego w regulaminie za brak przyjscia na wizyte jak i jej owłołania ja mam płacic jakąs kwote wypisaną w regulaminie ,a jeżeli ja jak i małżonka dzis wzielismy urlop jak i wynajelismy auto gdyż nasze jest po wypadku (wszystko moge udokumentowac),zarezerwowaliśmy i szpital rechabilitacyjny dziecku od końca pazdziernika gdzie też ponieśliśmy koszty i teraz już nie wiemy co mamy zrobić.Ja wiem że to po was spłynie ,a my mamy nie mały problem jak i koszty.Czy czujecie sie zobowiązani do pokrycia kosztów ktore ponieśliśmy z małżonką.czekam na waszą propozycje w celu polubownego załatwienia tej sprawy,w innym przypadku wyjde na drogę sądową,bo powinniscie byc przygotowani na takie sytuacje związane z odwoływaniem wizyt.Nadmieniam iż nie mam nic do pana doktora Kąckiego bo kazdy ma prawo np.zachorować ale wy jako centrum powinniscie byc na takie sytuacje przygotowani.Jaką mam pewność,że ustalenie następnej wizyty nie śkończy się tak samo jak dzisiaj tzn dnia 07.10.2024 i co znów tylko przepraszam??? tyle dobrze ,że człowiek już w trasie nie był.Niepoważne jest to z waszej strony jak i śmieszne.

7 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie sposób porozumieć się z automatem

Nie sposób porozumieć się z automatem, który rejestruje wizyty. Powtarza w kółko to samo, nie uwzględnia możliwości czasowych pacjenta.

10 de septiembre de 2024

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy za podzielenie się uwagami. W Allmedica staramy się nieustannie wdrażać nowoczesne rozwiązania, które pomagają nam lepiej zarządzać harmonogramem wizyt. Nasz system automatyczny, który obsługuje około 3200 konsultacji miesięcznie, pozwala na szybkie i skuteczne umawianie wizyt, co zapewnia większą wygodę pacjentów.

Dodatkowo, nasz system umożliwia umawianie wizyt telefonicznie również poza godzinami pracy infolinii, w tym w niedziele i święta, co daje pacjentom jeszcze większą elastyczność w dostosowywaniu terminów do ich dostępności.

Rozumiemy, że czasami komunikacja z automatem może być frustrująca, dlatego cały czas pracujemy nad udoskonaleniem jego funkcji, by lepiej odpowiadał na potrzeby naszych pacjentów.

Z poważaniem,

Państwo w państwie

Przyszedłem na umowioną wizytę do ortopedy, okazało sie że została odwołana bez mojej wiedzy. Złozylem reklamacje, oczywiscie prowadzący proces reklamacji jak i pani rejestratorka brną w nieprawdę. Rejestratorka bardzo niemiła kłamie i pląta się w sprawie, a pan ktory prowadzi reklamacje broni sam nie wie kogo. Bardzo aroganckie i podłe traktowanie pacjenta. Omijac szerokim łukiem!!!!!!

21 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lekarz odmowił leczenia bez przyczyny

Umówiona wizyta do hepatologa na 4 msc wcześniej została mi potwierdzona, a następnie na dzień przed odwołana bez podania przyczyny, pani z rejestracji tłumaczyła że kiedyś nie dotarłam na wizytę (która mi de facto przekładali kilka razy) i Pan doktor mnie nie przyjmie niby z tego powodu. Dostałam anulację mailową, że to na prośbę pacjenta (moją). Kpina. Jak lekarz który zalecił 4 msc leczenie, które kosztowało sporo (leki +wizyta) odmawia sprawdzenia czy pacjent jest wyleczony, a może jest to przypadek niecierpiący zwłoki. Ta lecznica to farsa, lekarze tam pracujący traktują allmedice jak zapchaj dziure na 10 etat, a allmedica totalnie sobie nie radzi z zarządzaniem tego. Nie chce mi się pisać o wielu innych sytuacjach, które były przy korzystaniu z usług allmedici bo nie jestem złośliwa, ale ta z odmową mi wizyty, która kosztuje nie mało mnie naprawdę zdenerwowała. Odmówiono mi zaplanowaną wizytę i zostawiono mnie na lodzie, umówić wizytę do dobrego specjalisty to kolejny miesiąc czy dłużej, a mi dolegliwości wróciły i stan się pogorszył.

13 de julio de 2024

Respuesta de Allmedica

Szanowna Pani. Przykro nam, że Pani wizyta została do hepatologa została odwołana. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepszą jakość obsługi i bardzo cenimy sobie konstruktywną krytykę. Bardzo prosimy o przesłanie na adres email reklamacje@allmedica.pl dokładnego opisu sytuacji.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam , chciałem zapisać rodziców do lekarza rodzinnego , nie mniej jednak Almedica pacjentów po osiemdziesiątym roku życia nie przyjmuje .
Moje pytanie , dlaczego ???

1 de agosto de 2024

termin wizyty za 2 lata!

Pilna wizyta zlecona przez internistę z allmedica na USG na NFZ za ... 2 lata! To jest zupełnie niepoważne traktowanie pacjentów i ich zdrowia.

30 de julio de 2024

Respuesta de Allmedica

Szanowna Pani. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Niestety dostępność wizyt w ramach NFZ nie jest w pełni zależna od nas i wynika z zawartych z Narodowym Funduszem Zdrowia kontraktów. Staramy się zwiększyć wartość tych kontraktów, aby zapewnić lepszą dostępność bezpłatnych usług medycznych, jednak wymaga to również woli po stronie NFZ. W przypadku pilnych wizyt zapraszamy na wizyty komercyjne, które są dostępne znacznie szybciej. Jeżeli jednak zależałoby Pani na wizycie w ramach NFZ to bardzo prosimy o kontakt na reklamacje@allmedica.pl i opisanie sytuacji. Postaramy się pomóc. Zdarzają się sytuacje, że niektórzy pacjenci rezygnują z zarezerwowanej już wizyty i możemy zaproponować taką wizytę Pani.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opinia - Lekarz internista Urszula Nędza Bierówka to…

Pani Doktor Urszula Nędza Bierówka to konkretna, rzetelna, ciepła i uprzejma osoba. Lekarz z powołania. Śmiało mogę powiedzieć, że to najlepszy lekarz internista z jakim miałam styczność. Postawiła trafną diagnozę już pierwszego dnia, wdrożyła leczenie co uratowało mi życie i za co jestem bardzo wdzięczna.
Z czystym sumieniem polecam każdemu.

3 de julio de 2024

Szanowna Pani Ewo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią. Cieszymy się, że Pani doktor Urszula Nędza Bierówka mogła pomóc i że leczenie zakończyło się sukcesem. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.

Z pozdrowieniami,

They just want money

I asked how much for a knee arthroscopy, they replied that it's no good and wanted to do a full knee replacement at neatly £5000. Stay away and beware of this company. Look at the reviews, a lot seem fake... They are all on one day from English sounding names, totally fake

19 de junio de 2024

Dear Preston,

We regret that your experience did not meet your expectations. Please know that our recommendations are always made with the patient’s best interests at heart, and we apologize if this was not effectively communicated during your surgery qualifications.

Regarding the reviews, they represent the genuine experiences of our patients who have trusted us with their care. We are committed to maintaining transparency and welcome any feedback that can help us improve.

If there’s anything further we can do to assist, please don’t hesitate to reach out.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flawless from beginning to end

Flawless from beginning to end!
Initial enquiries were made to Weronika who effectively and gently guided me through the whole process she was supportive professional patient and gave me great confidence in choosing allmedica

Weronika then introduced me to my English speaking host the wonderful Oscar who was an absolute comfort, incredibly helpful and diligent. Oscar was superb at his job and alway made you feel like you were in safe capable hands

I was then introduced to my surgeon. Who instantly made me feel I was in very safe hands. A very skilled and capable man who performed my surgery. I am forever grateful to him, I think his name was Cichostepski Dariuz ( please correct if this is wrong)

Finally after my operation I was monitored all through the night by a lovely kind nurse who checked on me and was only a buzz away , she was so efficient and kind I’m sorry I did not catch your name bit thank you! Xxx

I would happily recommend allmedica 5 star from start to finish in every way!

15 de enero de 2024

Dear Elaine,

Thank you so much for your kind words and detailed feedback! We are thrilled to hear that Weronika, Oscar, and the rest of our team, including your surgeon, Dr. Dariusz Cichostepski, provided you with such exceptional care.

Your recommendation means the world to us, and we’re grateful for your trust.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. Często na dzień przed wizytą recepcjonistki dzwonią ze zmianą godzin wizyt by wypełnić luki między pacjentami i albo się zgadzasz albo odwolanie wizyty bo lekarz nie będzie czekał... Jak spóźniłam sie na USG 7 minut to lekarza juz nie było a jak doktor ma opóźnienie przy przyjmowaniu to wszystko w porządku! Szkoda ze to jedyna placówka na naszym terenie z którą firmy podpisują umowy w ramach abonamentow...

22 de enero de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wszystko super ale nie dają paragonów…

Wszystko super ale nie dają paragonów ani faktur za zapłaty za usługi i potem jak człowiek potrzebuje to nie odzywają się kilka tygodni i kontaktu brak.

9 de mayo de 2023

Szanowna Pani Joanno,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że ogólnie jest Pani zadowolona z naszych usług. Przepraszamy za trudności związane z kontaktem oraz dokumentacją płatności. Chcemy podkreślić, że zawsze wystawiamy paragony lub faktury za wszystkie świadczone usługi. Jeśli wystąpiła pomyłka lub opóźnienie w tym zakresie, serdecznie przepraszamy. Zależy nam na jak najlepszej obsłudze, dlatego nieustannie pracujemy nad udoskonaleniem procesów, aby zapewnić szybszą i bardziej efektywną reakcję na potrzeby naszych pacjentów.

Z poważaniem,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Went here and had gastric sleeve…

Went here and had gastric sleeve surgery with them, and the service I had was 20/10 amazing service had, the amount of tests I had done beforehand was way way better than the nhs, the assistant/interpreter I had was amazing nothing was to much for him, he met me at the airport drove me to my hotel and helped me take my bags to my room, he even showed me where all the nice restaurants were

13 de noviembre de 2023

Dear Carol,

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that your experience exceeded expectations. Our team works hard to provide exceptional care, and it's great to know you felt well-supported throughout your journey.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.