Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijn team met duidelijke informatie. Steeds correct en snelle reactie op vragen/mails. Wij zijn zeer tevreden over het feit dat de schattingsprijs werd bepaald d,m.v. een uitgebreid verslag. Cor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kochten, na een lange zoektocht, een perceel bouwgrond met Allure als bemiddelende makelaar. Door een goede en volledige toelichting wisten wij precies wat mogelijk is op het perceel. Qua onde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste, Bij deze wil ik laten weten dat ik vanaf het eerste telefoontje met Beaudine verspeet contact hebt gehad op anderhalve week heel snel ben geholpen en voldaan .. Ben met allure in heide nog be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia inmobiliaria
  2. Tasador de bienes inmuebles
  3. Agentes inmobiliarios
  4. Asesor inmobiliario

Escrito por la empresa

Vastgoedkantoor met een persoonlijke aanpak : Klare taal, correcte cijfers en no-nonsense.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top makelaar.

Wij hebben onze woning in Heide Kalmthout zeer vlot verkocht met Allure. Alle lof voor heel het team, ze werken uiterst professioneel, denken mee met de klant en dit alles met een grote glimlach, wij kunnen het kantoor dus ook ten zeerste aanbevelen. Nogmaals bedankt, en vriendelijke groeten van Hendrik en Erna.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Allure Real Estate

Wauw, wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn Hendrik en Erna ! Heel erg bedankt voor deze mooie review !Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Groetjes Team Allure

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte en zeer vriendelijke…

Correcte en zeer vriendelijke communicatie. Bij vragen of onduidelijkheden kregen we altijd heel snel antwoord. Vlot verlopen combinatie van verkoop en aankoop op dezelfde dag. Slechts 1 bemerking: de door Allure aangebrachte offerte voor asbestattest was niet marktconform. Dit regel je dus als verkoper beter zelf.

27 de junio de 2025

Beste

Beste,
Bij deze wil ik laten weten dat ik vanaf het eerste telefoontje met Beaudine verspeet contact hebt gehad op anderhalve week heel snel ben geholpen en voldaan .. Ben met allure in heide nog bezig met opdracht en daar wordt als een goed team aan gewerkt naar communicatie toe en hopelijk een oplossing …. Heel vriendelijk team.

5 de marzo de 2024

Een geslaagde,snelle verkoop!

Een geslaagde en vooral ook snelle verkoop voor ons met dank aan Martin van Allure!
Ook hartelijk dank aan Charlotte voor de snelle opvolging naar de betreffende notarissen toe!
Al bij al een geslaagde “eerste verkoop met makelaar”voor ons.
Wij zijn blij!😉 Kevin, Elsy en Emilie

13 de octubre de 2022

Tevreden klant!

Nette verkoop, aangenaam contact met vertegenwoordiger Marijke, duidelijk zonder ‘kleine lettertjes’, veel zorg wordt uit je handen genomen. Bedankt!

19 de agosto de 2021

Top Service en ontvangst

Top Service en ontvangst! We hebben samen met Allure veel huizen bekeken in Essen, ondanks dat we telkens niet vonden wat we wilden, ontvingen ze ons zeer vriendelijk. Ze zijn super behulpzaam, en flexibel.
Het heeft voor ons beide ook geloond, want na een lange zoektocht hebben we ons droomhuis bij hun gevonden!

Fijne samenwerking.

14 de mayo de 2021

Een echte aanrader

Complimenten voor de zeer professionele ondersteuning en begeleiding bij de verkoop van onze woning. Speciale dank aan Martin Coppens en Marijke van de Mast. Een absolute aanrader voor aankoop of verkoop van vastgoed.

1 de marzo de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Heel erg bedankt voor deze mooie review mevrouw Ofte-Harte, het wordt erg gewaardeerd!

Huis verkopen

Voor de verkoop van ons huis kwamen we na korte zoektocht bij Allure terecht. Zeer aan te bevelen. Fantastische makelaar! Professioneel team!
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Mocht het nodig zijn, zetten ze zelfs nog een stapje extra! Ze zijn zorgvuldig en transparant. Luisteren naar jouw wensen en denken met je mee.
Dank voor jullie inzet en dan met name Martin Coppens en Marijke van der Mast.

1 de marzo de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Beste mevrouw Eleveld, wat een mooie beoordeling !
Dat waarderen we heel erg, hartelijk dank daarvoor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wij werken regelmatig met Martin…

wij werken regelmatig met Martin Coppens en worden steeds vriendelijk geholpen. Martin heeft een persoonlijke en klant gerichte aanpak waarbij hij ons steeds in contact brengt met nieuwe en betrouwbare huurders voor onze woning in Kapellen. makelaar die ik zou aanraden voor de regio Kapellen wegens ook zijn uitgebreide netwerk.

26 de febrero de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Dankjewel meneer Peeters voor deze mooie beoordeling.
We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!

Zeer professionele begeleiding

Zeer professionele begeleiding. Heeft de correcte marktprijs ingeschat en op een korte termijn de verkoop van ons huis gerealiseerd.

23 de febrero de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Dankjewel Mark en Erica voor deze mooie beoordeling !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaringen en directe communicatie

Wij hebben zeer goede ervaringen met allure, zowel in aankoop als in verkoop van ons huis, en raden hen ook aan vrienden en collegas aan.
Snelle en duidelijke info. Meer dan een 9 to 5 mentaliteit, wat op de spannende momenten wel fijn is.
De directe communicatie bij rondgangen en uitleg zonder bombastische show apprecieerden wij ten zeerste.

23 de febrero de 2021

Beste Dominique,

dankjewel ! Wat een een mooie review!

Topmakelaar

We kunnen deze makelaar absoluut aanraden voor de aan-/verkoop van een woning. Het hele team van Allure, en zeker Martin Coppens, kennen echt hun vak. Niets dan lof!

Wow Natalie,
wat een mooie beoordeling !
Super bedankt !

Aankoop huis via Allure

Zopas een huis gekocht via Allure: echt een hele goede ervaring. Zeer professionele aanpak en toch een vertrouwelijke sfeer. Het team staat altijd klaar voor je vragen en helpt je in heel het proces. Echt top!

Beste Yannick,

Blij te horen dat jullie tevreden zijn ! Super bedankt voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hebben een zeer goede ervaring gehad…

Hebben een zeer goede ervaring gehad met Allure. De Heer Martin Coppens alsook zijn team waren zeer efficient en behulpzaam tijdens de onderhandelingen. Wij kunnen deze immo agentschap ten zeerste aanbevelen.

Beste mevrouw De Zeeuw,

hartelijk dank voor de 5-sterren en voor uw mooie woorden.

Prachtige samenwerking

Verschillende transfers gedaan waarbij Allure Realestate altijd correct, snel en punctueel optreed. Zeer aangename samenwerking met een kantoor dat ons volste vertrouwen heeft gekregen.

Team Beckers Vastgoed

19 de febrero de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Dankjewel voor deze mooie review. Zeer gewaardeerd !
We hopen de goede samenwerking nog lang te mogen voortzetten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allure Real Estate gaf ons een hele…

Allure Real Estate gaf ons een hele goede service in de zoektocht naar een nieuwe woning. Het team werkt professioneel en snel.

18 de febrero de 2021

Respuesta de Allure Real Estate

Dankjewel Martijn, een mooi compliment !
Daar doen we het voor !

Team Allure

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.