Allure Copenhagen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig behandling, med tilpas meget information og mulighed til at spørge indtil. Kan kun anbefale Allure med et stort og afslappet smil! Jeg kommer tilbage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Clinique Allure siden december 2014, hvor jeg efterfølgende er kommet cirka hver 3. måned til en dybderens og ordning af bryn. Fatima gør et rigtig godt stykke arbej... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker at komme i klinikken Klinikken er virkelig flot indrettet og der dufter altid så godt. Det er et virkelig lækkert udvalg af produkter, som jeg normalt ikke kan finde hvor som helst. Jeg få... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Vi glæder os til at tage imod dig hos Allure Copenhagen. Vi tilbyder skønne, målrettede wellness behandlinger, kompetent rådgivning om hudpleje med udgangspunkt i dine behov, og et eksklusivt udvalg af naturlige, økologiske og effektive produkter til at nære din hud og krop.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dejlig oplevelse

21 de abril de 2020
Logotipo de Allure Copenhagen

Respuesta de Allure Copenhagen

Kære Nadia

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Dbh
Fatima, Allure Copenhagen

Skønne produkter

Skønne produkter købte amazing space produkter og kan se min hud blive meget sundere det føles rart at rense mit ansigt med disse produkter og lækre cremer

17 de abril de 2020
Logotipo de Allure Copenhagen

Respuesta de Allure Copenhagen

Kære Louise

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Dbh
Fatima, Allure Copenhagen

Fantastisk service

Fantastisk service. Lagde en ordre fra morgenstunden, og blev kontaktet af Fatima senere på dagen som tilbød at levere min varer samme dag lige til døren. Så sød og serviceminded. Skal helt sikkert forbi Allure og have en behandling.

3 de abril de 2020

Fantastisk!

Fremragende levering, produkt og service! Med håndskrevet besked i pakken grundet coronakrisen så det var ekstra personligt!

1 de abril de 2020

Fantastisk behandling

Efter at have prøvet diverse skønhedsklinikker i København, besluttede jeg mig for at prøve Allure - og det har bestemt været det helt rigtige valg!! Fra man træder ind ad døren, til man forlader klinikken, får man en fantastisk service og saglige råd med på vejen. Jeg fik en skøn behandling, og glæder mig allerede til næste besøg!

7 de septiembre de 2019

Fantastisk behandling

Jeg besøgte klinikken i dag. Og hold da op en service jeg fik.
Jeg svømmede totalt væk da behandlerens hænder udførte mirakler på min hud. Og da jeg forlod klinikken strålede min hud om kap med solen
Jeg kommer garanteret igen.

29 de agosto de 2019

Forkælelse 😃

Kære Fatima
Tak for en utroligt dejlig start på en lørdag med ren forkælelse i 2 timer hos dig🤩
Utrolig at kunne gå direkte i byen bagefter og se ekstra smuk ud ! (uden hævet hud eller røde streger) du er bare fantastisk😘
Ses snart igen
Helle Walas

9 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Allure…

Jeg kan varmt anbefale Allure Copenhagen, den skønneste clinic, med en skøn ejer/behandler.
jeg er flere gange blevet behandlet af Fatima/ejer og er hver eneste gang gået derfra og været Super tilfreds med resultatet.

25 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kyndig vejledning, service og høj faglighed

Det er altid med et smil på læben og følelsen af tilfredshed og velvære når jeg forlader klinikken. Det skyldes Fatimas kyndige hænder og den høje faglighed. Ingen tvivl om at Fatima kan sit fag til fingerspidserne. Fatima både vejleder og behandler. Udover mig selv, er mine teenager unger faste kunder hos Fatima, der er dygtig til at behandle de unges hud👌🏼Faglighed og service ligger på et højt niveau. Fatiha El Amrani

23 de mayo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.