alma – kosmetiske lægeklinikker Opiniones 184

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

❤️🙏❤️Vivian is the BEST!!!!! En smuk venlig professional behandler som giver det best resultat. Jeg er sååååå tilfreds jooni Vivian. ❤️🙏❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt og professionelt, fra start til slut. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Alma! Jeg fik en botox-behandling, og personalet var utroligt søde og professionelle. Fra det øjeblik jeg trådte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag fået min første botox-behandling hos Alma Klinik i Helsingør, og det var en rigtig god oplevelse. Super god service fra start til slut, og klinikken er lys, indbydende og har en r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Ydre og indre skønhed i harmoni. Find vores klinikker på Østerbro, i Helsingør og i Hillerød.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været fast kunde hos Vivian i 4-5…

Har været fast kunde hos Vivian i 4-5 år nu, og hun er uden tvivl den bedste! Hun er top professionel, ser præcis hvad der passer til ens ansigt, og resultatet bliver altid perfekt. Kæmpe anbefaling til Klinik Alma

6 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid god tid og hyggelig…

Der er altid god tid og hyggelig atmosfære i Hillerød.
Er kommet hos Vivian i omkring 5 år nu - og har aldrig overvejet at gå andre steder hen.
Man føler sig virkelig tryg og i de bedste hænder 💐

6 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel klinik - kan anbefales

Super god service fra start til slut, og klinikken er lys, indbydende og har en rolig og behagelig atmosfære.

Behandleren var utrolig sød, venlig og ærlig, hvilket gav en stor tryghed gennem hele forløbet.

Kan klart anbefales!

5 de mayo de 2026

Stedet er fremragende

Stedet er fremragende med yderst servicemindede medarbejdere. Deres professionelle tilgang og fantastiske arbejde, især deres klare kommunikation om forløbet, er bemærkelsesværdigt.

4 de mayo de 2026

Trygt og professionelt

Trygt og professionelt, fra start til slut.
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Alma! Jeg fik en botox-behandling, og personalet var utroligt søde og professionelle. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig tryg og godt tilpas. Jeg har besøgt flere klinikker før, men denne her skiller sig virkelig ud som den absolut bedste. Kan varmt anbefales!

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet filler i læberne

Jeg har fået lavet filler i læberne, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Jeg blev mødt med ro, professionalisme og god vejledning, så jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem. Resultatet er naturligt og præcis, som jeg ønskede det – smukke læber uden at det ser overdrevet ud. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale det til andre, der overvejer det.

24 de abril de 2026

Læber 👄

Jeg fik lavet mine læber for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket over hele oplevelsen. Jeg følte mig tryg fra start til slut, og alt blev forklaret grundigt, så jeg vidste præcis, hvad der skulle ske.

Resultatet er super naturligt og lige som jeg havde håbet på – en flot, frisk fremhævelse uden at det ser overdrevet ud. Behandlingen var også meget mere skånsom, end jeg havde forestillet mig.

Kan klart anbefales til andre, der overvejer det for første gang 💕🌸

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.