Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bedrijf rekende 450 euro voor het vervangen van een ventiel in de band. 95 euro daarvan waren voorrijdkosten. Vooraf was een lager bedrag aangegeven dan daadwerkelijk betaald was en dan nog is... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stay away of this scamming band of crooks! I had agreed via WhatsApp contact with the so called "customer center" to schedule a visit next morning t9 check on my car that wasn't starting. They ask... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn opel corsa was in het water beland, en jonge man was binnen no time op locatie om hem uit de sloot te vissen, bedankt voor de service !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting eerste klas. Vriendelijke meneer aan de telefoon. Afspraak duidelijk wat het zou kosten. Een sleep van Hoofddorp naar Heemstede voor €310. Ex BTW. Aanbetaling 119.- rest pinnen... Ver más

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service

Top service! Mannen waren optijd aanwezig. Hebben mij goed geholpen! zeer zeker een aanraderrr!!!

17 de octubre de 2025

Alpha Pechhulp grote oplichters

Alpha Pechhulp grote oplichters. Doe geen zaken met dit sleepbedrijf. Je spreekt van te voren een vast bedrag af en je moet een aanbetaling doen. Deze aanbetaling is inclusief het afgesproken bedrag. Als de sleepwagen ter plaatse is moet je eerst afrekenen. En jawel wederom het totale bedrag. Dus het afgesproken bedrag en de aanbetaling. Dus 120 euro te veel betaald door misleiding, bedrog en misbruik maken van een stress volle nood situatie. Je belt vervolgens de eigenaar en die zegt: ja je hebt het verkeerd begrepen, zeg maar wat je wil, de auto laten staan, maar dan ben je wel je aanbetaling kwijt. Dus met het mes op de keel wordt de misleiding je door de strot geduwd.

Dus nogmaals GEEN zaken doen met deze oplichters!!!!

16 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster, omdat minder niet kan. Wat een oplichting!
Voor een klapband meer dan €500 moeten betalen. Alleen de voorrijkosten waren al €95, en ik dacht dat ze de band ter plaatse zouden vervangen. In plaats daarvan sturen ze gewoon een kraan die mijn auto naar een garage brengt — totaal onnodig, want ik had een reserveband bij me.
Dit bedrijf doet alsof ze helpen, maar doen niks behalve extra kosten rekenen. Nooit meer!

17 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op! Dit bedrijf niet benaderen

Dit bedrijf niet benaderen
Prijs vooraf opgevraagd en akkoord gegaan. Vervolgens ontving ik een melding voor een aanbetaling, die werd omschreven als ‘voorrijkosten’. Dat leek mij prima.
Toen de monteur echter op locatie arriveerde, moest ik het volledige afgesproken bedrag alsnog betalen, bovenop de eerder betaalde voorrijkosten. Met andere woorden: ik heb veel te veel betaald.

Op de website staat: “professionele hulp en transparante prijzen zonder verborgen kosten.” Helaas heb ik dit heel anders ervaren.

Ik zal daarom geen gebruik meer maken van Alpha Pechhulp en wil anderen waarschuwen goed op te letten bij dit soort praktijken. Jammer dat ik verplicht ben een ster te geven, want eigenlijk verdient dit bedrijf er geen.

12 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.