Väldigt positiva upplevelser. Allt jag beställt har kommit fram fort, de har ett stort och varierat sortiment och de gånger jag kontaktat dem om funderingar har de svarat sjukt fort, detaljerat och... Ver más
Jag har köpt flera gånger från denna butik. De är alltid snabba att skicka spelet, och de använder bra förpackning och en snabb kurir. Jag gillar också butiken själv, även om en nackdel är att mång... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Spelbutik med ett av Nordens bredaste sortiment inom brädspel, figurspel, kortspel och rollspel
Instrumentvägen 2, 126 53, Hägersten, Suecia
- 08-645 10 10
- info@alphaspel.se
- alphaspel.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Totalt värdelöst betalsystem när man…
Totalt värdelöst betalsystem när man handlar med kort. Spelar ingen roll om det sitter 10 eller 20k på kontot.
Dunderhemsida jag beställer ofta ifrån…
Dunderhemsida jag beställer ofta ifrån utan problem
Helt klart den bästa hobbybutiken i…
Helt klart den bästa hobbybutiken i Sverige. Grymt trevlig och kunnig personal, fantastisk butik med möjlighet att spela och äta. Mycket bra utbud både online och i butik även snabb leverans om du beställer.
Had my first order from abroad
Had my first order from abroad, and everything went well. Prices were fair, shiping was unexpectedly decently priced. I also received allot of updates since there items were in a external warehouse, that was much appreciated. Package arrived within the estemated time frame, and everything was securely and well packaged. Great experience so far.
Världsklass!
Bra priser, snabb leverans och den bästa paketeringen jag varit med. Världsklass rakt igenom!
Köpt mycket spel under lång tid utan…
Köpt mycket spel under lång tid utan problem och med snabb hantering. Rekommenderas!
Mycket brett utbud.
Quality has significantly decreased…
Quality has significantly decreased over time. Long processing times (several days at a time), incorrect stock, high prices... I used to order often but my last experience was just disappointing, and it hasn't been great for a while. I hope things turn around in the future, having a large variety of games is not everything and doesn't make up for long waits and other issues, for me.
Stort utbud och snabb leverans
Det är en trevlig butik. Stor yta och har mycket i lager. Onlinebutiken har jag beställt från flera gånger. Snabba leveranser och ett enormt utbud av produkter.
Hurtig levering og stort udbud
Købte et spil som var udsolgt mange steder og indenfor få dagene blev det leveret fra Sverige til Danmark i super stand, fed oplevelse!
Aldrig haft något problem
Aldrig haft något problem, handlar ofta ✌🏻
My first swedish online ordering experience
I ordered some items from this website and I can only recommend it. Communication was great, products were quickly shipped and well protected! A+ service
Återkommande nöjd kund
Handlat från de många gånger, har aldrig haft problem med returer eller andra delar utan alltid möts av bra service :)
Lång leveranstid och ljugande kundsupport
Beställde en vara på en tisdag, inget händer på 2 dagar. Står att försändelsen behandlas så jag ringer supporten som säger "vi har lite mycket nu så vi är långsammare än vanligt, men din vara är packad och skickad! Kan ta tid för vår sida att uppdatera" jag säger förstående att det går bra, men hoppades att varan skulle komma på fredag. Märk väl att varan fanns i deras lager.. Supporten lovar att försöka skynda på leveransen och ska återkomma per mail med hur det går, får sen inget svar eller uppdatering. Först 6 dagar senare kommer en uppdatering om att försändelsen postats...
Inte förns måndag NÄSTA vecka skickas varan, sitter nu 7 dagar senare och har fortfarande inte ens fått min vara.
Att ha mycket att göra är en sak, att saker strular är också förståeligt. Men vad som är helt oacceptabelt är att sitta och blåljuga en kund rätt i örat. Dåligt är ett underbetyg.
Very good and very fast service
Butiken är bra, men....
Butiken har bra utbud och och skickade snabbt. Men de använder DHL som antingen är inkompetenta eller ond, bara att välja så skulle inte rekomendera att handla av dem om de inte byter transportör.
Grymt välsorterad butik
Grymt välsorterad butik! Lyckas dessutom ta in många Kickstarterutgåvor som inte finns i vanliga butiker.
Enda som saknas är en bra sökfunktion på hemsidan, svårt att hitta saker man inte visste fanns!
Härligt nördiga!
Brett utbud av häftiga figurer
Mitt förstahandsval av figurspel, många timmar med kul man browsa genom.
Helt otroligt bra affär.
Helt otroligt bra affär.
De sätter bra priser och kunden först.
Kan inte rekommendera dem nog.
Sveriges bästa hobby affär.