Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun positive ting at sige

Jeg har kun positive ting at sige. Bestilte en slange til vores stokkebadekar på stativ og ordrebekræftelse kom kortvarig efter bestilling og ordren kom som lovet pakket super godt ind.

29 de octubre de 2024

Sublim kundeservice

Alt til børn leverede en sublim kundeservice, da jeg spurgte om de kunne tilgodese en særlig ting ved min bestilling. De har mine allerbedste anbefalinger.

25 de octubre de 2024

Fantastisk.

Fantastisk.. efter en misforståelse om en vare sendte de en ny uden beregning.. 5 stjerner her fra

11 de octubre de 2024

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse. Skrev i kommentar ved bestilling jeg skulle bruge det inden lørdag og vupti to dage efter klar til afhentning. Mega god service. Glæder mig til at hente! Tak for god service og hurtig levering

3 de septiembre de 2024

Go service 💪🏼

Købte gave og så først bagefter at byttefristen var 14 dage….. ringede og fik den forlænget ( da vi først skulle bruge gaven senere ) super venlig betjening og super service. Vil bestemt handle der igen 👍🏼

16 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kunde service :-)

Jeg bestiller en gave på Alt til Børn kl 3 om natten 22/12.
kl 8.30 næste morgen bliver jeg ringet op af en venlig dame som spørger om gaven skal pakkes ind til julegave eller almindelig gave. -Det er da fantastisk kunde-service. :-)
5+1 stjerner herfra

21 de diciembre de 2022

Fuld tilfredshed.

Fuld tilfredshed.
Jeg bestilte div. varer hos Alt til børn, bl.a. nogle bordskånere til brug til julegave. Dagen efter blev jeg ringet op af en meget venlig medarbejder, der meget beklageligt fortalte, der var sket en fejl på deres hjemmeside, at de kun havde 5 stk på lager (havde bestilt 6 stk). Han lovede at undersøge sagen med deres indkøber, ift om de kunne nå at få dem på lager inden jul. Dagen efter blev jeg igen ringet op, at de havde skaffet flere hjem, og pakken ville blive afsendt så hurtigt som muligt. Den er nu modtaget, meget fine bordskånere til julegaver og til meget favorable priser ift. set andre steder. Kan klart anbefale alt-til-børn.dk, og handler helt sikkert der igen selv en anden gang.

30 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.