Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Alt I Deals

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en Saltpibe til min gamle mor…

Bestilte en Saltpibe til min gamle mor der har KOL, da den ankom bar den præg af at have været brugt. Der var salt i selve piben og det er der ikke normalt.
På emballagen stod der at der skulle være en brugsanvisning, 2 poser salt refill og en opbevarings pose med - intet af det var der. Noget af en skuffelse :(

15 de julio de 2024

Bestilte 2 vandtætte pilleæsker

Bestilte 2 vandtætte pilleæsker. Fik 1 samt 2 irrelevante andre (ikke spor vandtætte) pilleæsker. Jeg får pengene retur (tror jeg - der går et par uger). Men dårlig lagerstyring, og affaldsgenererende håndtering. Jeg vender ikke tilbage som kunde

2 de julio de 2024

Dårlig varer

Har modtaget et model elefantsæt.
Farverne på elefanterne er synligt mangelfulde flere steder og snablen på den store elefant var knækket pga. dårlig indpakning.

14 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Billeder i webshop er ikke af leverede varer

De afbillede varer er ikke de leverede varer. Det kan og bør simpelt hen gøres bedre i en webshop, der drives i år 2023.

Helt konkret er det et ornament til f.eks. juletræ, hvor billederne viser, at ophænget er i midten. Det vil sige, så er der en sandsynlighed for, at det kan hænge lige. Det er ophænget så ikke i virkeligheden, hvor det sidder i den ene side, så det hele hænger skævt.

26 de octubre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice
Da jeg erfarede, at den pilleæske, jeg havde bestilt for 3 timer siden, ikke længere var et julegaveønske, kontaktede jeg kundeservice og bad dem annullere ordren. Jeg fik et meget nedladende svar, om jeg ikke var klar over, at varen blev videregivet til forsendelse med det samme, de fik ordren. Men jeg kunne jo bare returnere den. Jo tak, men da fragten udgjorde næsten halvdelen af prisen, valgte jeg at beholde den.
Varen blev leveret efter 3 dage og var i orden, selvom jeg ikke kunne bruge den.

20 de diciembre de 2020

Under alt kritik

Normalt anmelder jeg ikke, men denne købsoplevelse er simpelhen under alt kritik.
Tilbage i November køber jeg 2 vivier til arbejde og privatbrug.

Efter at hjemmesiden modtager min ordre modtager jeg en aromatisk mail hvor de takker for mit køb osv.

Efter 3 uger kontakter jeg hjemmesiden via det nr som de skriver i mailen at man skal kontakte hvis man har spørgsmål?

I denne samtale bliver jeg behandlet som et barn af en meget nedladende mand som tror at go kundeservice er at fortælle kunderne at de fatter en skid.

Jeg er så rystede og deres gentagende behandling af deres kunde og uforskammede SAKASTIKE måde at behandle deres kunder på. Handel aldrig her eller med dem. Med mindre I vil behandlers som dumme uforstående pattebørn.

Dette er den sidste mail jeg modtog fra dem.
Tak for din mail.

Der er vist noget du helt misforstår :-(

Det er jo ikke os som har smidt din pakke væk men det selskab som vi har betalt for at levere.

Det sker jo at pakker er blevet væk og vi har gjort alt for at klage på dine vegne.

Men vi stopper den nye forsendelse .

Ps. vi har ikke kastet dig rundt men har brugt masser tid på denne ordre som vi i dag tilbageføre ud fra din super venlige mail og forståelse.

De bedste julehilsner til dig

26 de noviembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har også frø derfra

Jeg har også frø derfra , og fulgte vejledningen med at lægge dem på Frost først i den anbefalede periode , der efter havde jeg ingen problemer med at få dem til at gro , dog ikke dem alle , men en pæn del .

26 de julio de 2020

Ren svindel

Mange af frøene på siden er ren svindel. Billederne er manipuleret og frøene vil ikke give planter med blomster som på billederne. Frø fra Hornum er selvfølgelig ok. Jeg må gå ud fra, at resten af produkterne er på samme svindel-niveau. Jeg ville aldrig drømme om at handle der.

7 de noviembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.