Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte 2 sengeborde med indbygget trådløs oplader. De kom flere dage før forventet, og de er nu hængt op og virker perfekt. Hjemmesiden gjorde opmærksom på ting man måske ikke lige tænker over, f... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Design, kvalitet og service i top. Produkterne har et flot finish og fremstår nærmest bedre end på billederne. To af de bestilte hylder kom uheldigvis med et par overfladiske ridser. Jeg kontakte... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min hylde var undervejs meget længe, og da den endelig kom, var den i en forkert størrelse. Jeg har skrevet til dem d. 16/2, men har endnu ikke hørt noget. Så nu beholder jeg den bare, orker ikke me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Proveedor para baños
  3. Fabricante de mobiliario
  4. Tienda de muebles
  5. Tienda de insumos para paisajismo
  6. Proveedor de equipamiento de regadío de césped

Escrito por la empresa

Dansk design. Lavet til at holde hele livet. Hos aloop design studio producerer og udvikler vi tidsløse interiør produkter til de vigtigste hjemmet. Lad os præge dit hjem med vores minimalistiske stil i 100% recirkulerbart aluminium. Alle produkter er fremstillet af i Danmark i et samarbejde mellem danske designere og aluminiums specialister. Vi er tidligere kendt som ALU FIT. Besøg vores univers på aloopdesign.dk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fin levering

1 de marzo de 2023

Kære Hanne,
Tusind tak! God dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, og varer som forventet

26 de febrero de 2023

Respuesta de aloop design studio

Vi er enormt glade for din anmeldelse - god weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot design og høj materialekvalitet

Generelt synes vi, at hylden fra Alu Fit er rigtig flot og solid prisen taget i betragtning. Den er flot i sit enkle design og ustråler høj materialekvalitet. At vi tilmed modtog hylden vældig hurtigt (ca. 3 dages leveringstid), var naturligvis et ekstra plus. Kort sagt en perfekt første oplevelse med Alu Fit, som får vores varmeste anbefaliner!

28 de enero de 2023

Kære Florian,
Jeg må virkelig udtrykke min taknemmelighed for din fine anmeldelse - det er dejligt du har taget dig tid til at dele din oplevelse, så andre forhåbentligt kan få gavn af den!

Super god hurtige

Super god hurtige, især til at reagere på en ændring jeg ønskede omkring min bestilling. Og flot finish, kan anbefales

1 de febrero de 2023

Kære Bjarne,
Fleksibilitet er et krav - også selvom det foregår online. Glade for at kunne hjælpe dig. God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og nem og hurtig levering😊

18 de enero de 2023

Kære Jette,
Så er alt godt! Vi håber se dig igen.

Lækker kvalitet, god service

Det er søde og dygtige mennesker der er bag Alu Fit.
De er altid klar til at hjælpe og deres produkter er fantastiske...

27 de noviembre de 2022

Hej Betina,
Tusind tak for de fine ord - det betyder enormt meget at du har værdsat vores service. Du må have en dejlig dag.

Super kvalitet

Hurtig levering og value for money på smukt og simpelt design

23 de noviembre de 2022

Hej Hans,
Tusind tak for din anmeldelse - jeg er glad for du er tilfreds med produkterne - det er det vigtigste.

Super hurtig levering

Super hurtig levering . Fin service. Flot design og meget nem montering.

15 de noviembre de 2022

Hej Yasin,
Jeg er glad for du er tilfreds med din oplevelse hos os.
Tusind tak for din ordre - håber at se dig på siden igen.

Ingen grund til klage

Ingen grund til klage. Fuld tilfredshed

8 de noviembre de 2022

Hej,
Det er dejligt med tilfredse kunder - tak for din anmeldelse.

Super hurtig levering

10 de noviembre de 2022

Hej Thomas,
Jeg er glad for du er tilfreds med vores service.
Håber at se dig herinde igen.

God oplevelse

Hurigt og let.
Flotte produkter som på hjemmesiden.

13 de octubre de 2022

Hej Katja,

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget.

God dag.

Kh. Peter Høgh / ALU FIT

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.