Dunne kwaliteit met 1 ster waardig vanwegen snelle bezorging Koopt een shirt van 6 euro en en verkoop het voor 50 grappenmaker
La empresa ha respondido
Stof is wel een beetje dun maar dat is goed voor de zomer long sleeves zijn heel mooi en het pakketje is snel verzonden
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Dunne kwaliteit met 1 ster waardig vanwegen snelle bezorging
Koopt een shirt van 6 euro en en verkoop het voor 50 grappenmaker

Respuesta de Alva Atelier
Longsleeve gekocht (€50!!!!!!!!!!). Ontvangen, SUPER slechte kwaliteit. Niet eens aangepast en teruggestuurd, krijg ik een berichtje dat het shirt is ontvangen met make up vlekken???? Oplichters bah bah, ik wil mijn geld terug

Respuesta de Alva Atelier
Let op! Pure oplichting. Mijn dochter heeft shirt gekocht voor €50 die in kwaliteit niet eens €5 waard mag zijn. Komt aan in plastic zak als van China. Label goedkoop merkloos bulk shirt en kwaliteit + stiksels goedkope China kwaliteit look & feel. Bestel hier niets, doe het niet om teleurstelling te voorkomen.

Respuesta de Alva Atelier
Ik had een shirt retour gestuurd omdat de maat verkeerd was, vervolgens mailen ze me dat ze me het geld niet terug gaan geven omdat er zogenaamd make up vlekken op zitten! Ik draag geen eens make up!!! Hele slechte service!!!

Respuesta de Alva Atelier
Had besteld, duurde 5 weken tot die binnen was en had de verkeerde gekregen. Meerdere keren hierover gemaild en had 3 weken later pas een antwoord. Mocht het ruilen maar de verzendkosten waren allemaal aan mij, heb het daarom niet gedaan. Jammer want het was nog erg prijzig ook

Respuesta de Alva Atelier
Mijn review was verwijderd helaas.
Bij deze nogmaals.. Zij kopen goedkope shirts etc in en bedrukken dit zelf met het merk Ava atelier. In het nek label kun je zien dat het andere en goedkope shirts zijn.
Wij voelen ons dan ook echt opgelicht als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding!
In een mail schreven ze mijn geld terug te storten. Maar tot op heden nog niets ontvangen!! De shirts zijn terug gestuurd.
Koop hier dus niet!!
Er staat nu exact hetzelfde en zoals je ziet is dit géén smaad en laster

Respuesta de Alva Atelier
Het is echt een hele dunne stof voor de prijs wat je er voor betaald en het lijkt erop dat de bedrukking er snel in de wasmachine af gaat

Respuesta de Alva Atelier
Ik begrijp waarom mensen zeggen dat het echt slechte kwaliteit is daar ben ik het ook mee eens alleen de rest is wel goed in 1 dag was het al in mijn brievenbus en de longsleev is prima
Mijn dochter had dit shirt voor kerst gevraagd. Het is snel bezorgd, en mijn dochter is heel blij met haar shirt.

Respuesta de Alva Atelier
Door een fout bij waarschijnlijk de post kwam ons bestelde shirt niet binnen. Na gemaild te hebben met het bedrijf werdt ons zonder problemen het shirt opnieuw (en snel) verzonden. Communicatie verliep heel erg goed en vriendelijk. Kleindochter superblij gemaakt met haar Longsleeve

Respuesta de Alva Atelier
Ik heb een longsleeve besteld bij alva atelier. Ten eerste duurde het erg lang voordat ik hem binnen kreeg. Toen ik hem binnen kreeg zat ie alleen in een verzendzak. De kwaliteit was echt bar slecht, echt gewoon ergens online laten drukken bij een feestwinkel ofzo, staat ook in het label. Kleur was slecht, stof dun. Toen ik wilde retourneren probeerde ze je nog te misleiden door een voorwaarde op de site te zetten dat je niet mag retourneren als een artikel in de sale is. Buiten dat al hun artikelen in de sale zijn, is dit tegen de regels van het wettelijke herroepingsrecht. Uiteindelijk wel terug kunnen sturen.
Deze longsleeve voor €46,00 ( afgeprijsd) was eerst €75,00 is een aanfluiting. Ze gebruiken fruit of the loom t-shirts, dit is een heel goedkoop merk, en daar bedrukken ze op. Niet kopen dus!!! Prijs kwaliteit staat totaal niet in verhouding. Heel erg jammer
★☆☆☆☆ – Zeer slechte kwaliteit
De longsleeve die ik ontving is naar mijn mening van zeer goedkope kwaliteit en totaal niet in verhouding tot de prijs. Nek label vermeld ideal basic wear en is voor 10 euro te koop. De prijs-kwaliteitverhouding is uiterst slecht (50 euro en nog eens 5 euro verzendkosten). Het voelt alsof er goedkoop wordt ingekocht en duur wordt doorverkocht — voor mij een schandelijk verdienmodel. Zelfs de Zeeman verkoopt een betere kwaliteit. Ik kan een aankoop hier absoluut niet aanbevelen. Je koopt een kat in de zak. In retourneren heb ik gezien de reviews geen vertrouwen. Mijn aankoop is helaas een wijze en dure les. Check voor je aankoop reviews.
Slechte kwaliteit Longsleeve en als je deze wilt retourneren vanwege geldige redenen reageren ze niet op je mail! Wacht nu al 1,5 week op antwoord. Niks bestellen dus.
Ik heb 2 longsleeve's besteld ter waarde van 100,-. Bij beide producten staat in grote geelgedrukte letters 'gratis verzending op 75,- + orders'.
Nu kun je wel raden dat ik toch verzendkosten moest betalen.
Het ergste moet nog komen. Na dat ik netjes via de mail aan heb gegeven (inclusief screenshots met bewijs), kreeg ik de volgende reactie: 'Beste,
Door alle kosten zijn deze verhoogd naar order met een orderwaarde van 150+ euro. Excuses'.
Totaal geen klantvriendelijkheid dus, de buit is binnen dus blijkbaar willen ze dan niet meer redelijk zijn. Inmiddels is het bedrag aangepast naar 150+ euro, maar dit heeft er zeker nog een week opgestaan.
Belachelijk en totaal niet klantvriendelijk, zo ga je niet ver komen als bedrijf.
Slechte kwaliteit shirt (ik vergelijk dit bijvoorbeeld met hidden Hills/ unique the label), om die reden retour aangevraagd. Na 3 mails en een week nog geen reactie.
Daarnaast was het shirt 50 euro en nu met black-out Friday is die van 79 voor 49. Dus ook
Nog misleiding, wat verboden is. (Al zijn ze vast niet de enige met black Friday)
Hele slechte kwaliteit nu dat het blackfriday deals er zijn hebben de de normalen prijs omhoog gedaan zodat het extra goedkoop lijkt maar de longsleeves en t-shirts en hoodies zijn nu juist duurder het lijkt alsof je korting hebt maar ze hebben de prijs van de longsleeves van €45 naar €50 gezet dus je krijg helemaal geen korting het is ook een hele dunne stof met slechte bedrukking de goede reviews zijn van de mensen die dit slechte bedrijf sposoren
Heel slecht en de klantenservice werkt voor geen reet late bezorging en dunne stop koop hier niks
Más información sobre otros tipos de reseñas.