Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Fábrica de muebles

Escrito por la empresa

Bij Alygn geloven we dat een goede werkdag begint bij hoe je zit. Als Nederlands merk ontwikkelen we ergonomische werkplekken die comfort, gezondheid en design samenbrengen, met onze eigen Honeycomb-drukverdelingstechnologie als hart van het ontwerp. Waar veel werkplekken kiezen voor het ene óf het andere, weigeren wij die afweging te maken. Een Alygn ondersteunt je lichaam tijdens de langste werkdagen én staat als een statement in je ruimte. We bouwen niet voor de massa, maar voor wie bewust kiest voor kwaliteit die jaren meegaat. Elk detail, van de drukverdeling tot de afwerking, is ontworpen om je dagelijks te laten merken dat je voor het betere hebt gekozen. Geen wegwerpmeubel, maar een investering in hoe je je voelt en presteert. Vertrouwen verdien je niet met beloftes, maar met ervaringen. Daarom delen onze founding members, de eersten die voor Alygn kozen, hun verhaal open en eerlijk: van het uitpakken tot het verschil na een volle werkweek aan het bureau. Lees waarom zij bewust voor comfort en vakmanschap kozen, en ontdek of Alygn ook bij jou past. Heb je een Alygn in huis? We horen graag wat je ervan vindt. Elke ervaring scherpt ons vakmanschap verder aan en helpt de volgende persoon een bewuste keuze te maken.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,0

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, ik ben blij dat ik deze stoel zag, werken is nu veel fijner. De stoel is de prijs meer dan waard voor mij, nu wacht ik op een bijpassend voetensteun.

6 de julio de 2026

Respuesta de Alygn

Wat leuk om te lezen, Stallone! Geweldig dat de stoel je werkdag zoveel comfortabeler maakt en dat je tevreden bent met je aankoop. En die bijpassende voetensteun? Die wens nemen we zeker mee 😉 Veel plezier met je Alygn stoel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De stoel was binnen 20 minuten…

De stoel was binnen 20 minuten gemonteerd. Alle instellingen spreken voor zich en de rugsteun voelt heel natuurlijk. Vooral in lange Teams-meetings merk ik de vooruitgang ten opzichte van mijn oude stoel.

13 de julio de 2026

Respuesta de Alygn

Bedankt voor je mooie review, Lisa! Fijn om te horen dat de montage zo vlot verliep en dat de instellingen direct duidelijk waren. Vooral tijdens lange Teams-meetings is goede ondersteuning natuurlijk extra belangrijk. Veel comfortabele werkuren gewenst met je stoel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel comfortabeler tijdens lange werkdagen

Ik werk meerdere dagen per week thuis en kreeg bij mijn vorige stoel vaak last van mijn onderrug en zitvlak. Met de Alygn Core Pro merk ik echt verschil. De zitting blijft ook na een lange werkdag comfortabel en de lendensteun geeft fijne ondersteuning. Ook de armleuningen en zitdiepte zijn goed af te stellen. Het kostte me wel een paar dagen om alles precies goed te zetten, maar daarna zat hij top. Stevige, comfortabele stoel die vooral fijn is als je veel uren achter je bureau zit.

7 de julio de 2026

Respuesta de Alygn

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Jafer! Wat fijn om te horen dat de Alygn Core Pro merkbaar verschil maakt tijdens je lange thuiswerkdagen en dat zowel de zitting als de lendensteun je goede ondersteuning bieden. Het kan inderdaad even duren voordat alle instellingen precies goed staan, maar des te beter dat je daarna zo comfortabel zit. Veel plezier en comfortabele werkuren gewenst met je Core Pro!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.