Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dejlig højtidelig arrangement

Efter bisættelsen i Tårnby kirke gik vi lige over gaden til Amarbowl hvor der ventede os smukt smørrebrød øl vand kaffe og kager, samt chicken nuggets pomme fritz til børnene.
Ialt var vi 50 personer i deres hyggelige fest lokale på 1 sal.
En rar god oplevelse med super service og mad.

22 de agosto de 2025

Er vild med dette sted

Er vild med dette sted. Er kommet mange steder med bowling, men det her sted Er bedre. God plads, og med dart, schuffle, og flotte nye baner til bowling. Og så er der kugler til alle og store huller til fingrene, det kan man ikke sige om alle steder. Og god service og billig kaffe og opfyldning. God musik og stemning. Kommer der snart igen, kan anbefales 😀

27 de julio de 2025

Amarbowl fortjener 5 stjerner

Amarbowl fortjener 5 stjerner, hvis ikke mere ! Jeg er i mange år kommet i hallen. Og sikke en opdate den efterhånden har fået ! Er en fornøjelse hvergang vi kommer ind. Flot og indbydende og man føler sig meget velkommen.

13 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre kan det ikke blive - Vi var i går 14 gæster til…

Vi var i går 14 gæster hos jer til Bowling & Buffet.

Alt klappede fint og vi nød en rigtig god service fra jeres personale, - de to "piger" i skranken/baren var bare perfekte, og præsentation af maden og jeres opmærksomhed under/efter spisningen var også rigtig god.

Bliv ved med samme stil, så bliver Ama'r Bowl et rigtig godt sted at komme.

13 de noviembre de 2024

Kæmpe facelift til bowlinghallen

Jeg er instruktør for pensionistidræt der spiller i Amar Bowl. Efter at Mie har overtaget som forpagter har stedet fået et kæmpe facelift og fremstår virkeligt lækkert. Så 5 stjerner herfra og tak for godt samarbejde

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en super disko fødselsdag

Tak - bare 1000 tak for et mega fedt disko bowling arrangement hos Amar bowl. Vi afholdte vores søns 8 års fødselsdag med 12 drenge fordelt på 2 baner for nylig.

Personalet arbejdede hurtigt, playlisten var i top og alle ungerne hyggede sig gevaldigt.
Prisen var fair og perfekt. Lysshow i top!
Det var super med slush ice eller sodavand til at starte og børnene havde det også sjovt til de efterfølgende aktiviteter, som var limbo og stole dans.

Jeg kan varmt anbefale dette arrangement til en fødselsdag, familie hygge eller en festlig aktivitet med venner.

Jeg lagde i øvrigt mærke til allerede lidt inden dette arrangement at alle sko i Amar Bowl var blevet udskiftet. Det var tiltrængt! Man får hurtigt svar på mail på sine forespørgsler fra Mie.

Keep up this service level and good work!

22 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre baner og venlig imødekommelse

Jeg er kommet i amarbowl i 6 år. Det har altid været et rart sted at komme, men efter de nye forpagtere har taget over, har tingene taget fart. Lækre baner, spisning, hvor særlige ønsker imødekommes, venlighed og imødekommelse. På skituren hedder det afterskiing. På Amager hedder det aftebowl.tillykke med forandringen.

12 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlige menesker der har overtaget

Dejlige menesker der har overtaget, de gør det super godt, dejligt personale, altid hjælpsomme, og hele tiltaget er blevet så flot og lækkert, tak for det, det er en fornøjelse at komme og spille

12 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte nye tiltag der gør det sjovere at bowle

Det er dejligt at komme til bowling i rare lyse omgivelser,
samt altid smilende personale .
Dejligt med den nye baggrund så man kan se hvad man skal sigte efter i andet kast.
Super med de mange nye initiativer som der bare er sket.
Derfor skal de have et flot 5 tal med pil op 👍🎳

29 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.