Amicetravel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 keer op reis geweest

2 keer op reis geweest , en mag hem al wegdoen. Zit bomvol diepe krassen en deuken .

21 de agosto de 2026
Logotipo de Amicetravel

Respuesta de Amicetravel

Goedendag Mikail,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, dat waarderen wij. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat je ervaring met onze koffer tegenviel. Dat is uiteraard niet het gevoel dat wij met AMICE willen overbrengen.

We gaan persoonlijk contact met je opnemen en dit op een passende manier voor je oplossen.

Levi Pater
Eigenaar AMICE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service was heel goed

De service was heel goed, ik ben heel vriendelijk geholpen door amice.
En de levering was ook binnen 2 dagen geleverd.
Helemaal Top!

27 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn koffer EEN keer gebruikt en…

Ik heb mijn koffer EEN keer gebruikt en hij is nu al kapot. De bijbehorende beschermhoes is te klein voor de koffer. Die was het vliegveld bij aankomst al verdwenen. Veder is er een van de schroeven die rondom om de hele koffer zit ook verdwenen. Ik had eerlijk gezegd kwaliteit verwacht aangezien dat iets is waar jullie voor staan, hier betaal ik ook voor.

27 de mayo de 2026
Logotipo de Amicetravel

Respuesta de Amicetravel

Beste Liz,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, dat waarderen wij. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat je eerste indruk van onze koffer tegenviel. Dat is uiteraard niet het gevoel dat wij met AMICE willen overbrengen.

Levi Pater
Eigenaar AMICE

Perfecte service

Perfecte service. Vandaag besteld, 2 dagen later geleverd. Prachtige valiezen. Eerste trip zit erop. Hier en daar een buil door de bagagediensten achtergelaten maar ze houden hun charme!! Top.

16 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet zo sterk als gesuggereerd.

De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt. Helaas 1 dag oud en nu al flink beschadigd. Dit gebeurt niet bij kwaliteitskoffers zoals bijv Samsonite.

22 de mayo de 2026

Der Kontakt war freundlich

Der Kontakt war freundlich, der Preis gut und das Produkt wirkt sehr gut.
Es soll auch Ersatzteile geben.
Entscheidend wird es sein ob ich nach 2-5 Jahren intensiver Nutzung immer nich überzeugt bin.

4 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goeie service

Goeie service, de regen hoezen zaten er niet bij maar die hebben ze na contact snel opgestuurd… alleen paste de hoes van de kleine koffer niet hij is dan ook kapot dat is wel jammer ik zou er nog achteraan mailen maar dat is er nog niet van gekomen maar al met al goeie koffers fijne service.

26 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg blij met mijn nieuwe reiskoffer

Heel erg blij met mijn nieuwe reiskoffer, echt heel erg mooi gedetailleerd design.
Heb de kleur aluminium grafiet en deze is in het echt nog mooier dan dat ik dacht.
Snelle levering en keurig in doos met mooie hoes geleverd!!!

9 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.