Perfect afsluitend
De kozijnen zijn professioneel vervangen. Alles werd schoon achtergelaten, de communicatie was duidelijk en de ramen sluiten nu perfect af.
Welkom bij Amsterdam Kozijnen, dé specialist in hoogwaardige kozijnoplossingen voor woningen en bedrijfspanden in Amsterdam en omgeving. Wij bieden een breed assortiment aan kozijnen van hout, kunststof en aluminium, volledig op maat gemaakt naar uw wensen en stijl. Bij Amsterdam Kozijnen staat kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal. Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen wij hoe belangrijk goed geïsoleerde, veilige en stijlvolle kozijnen zijn voor uw woning of bedrijfspand. Daarom werken wij uitsluitend met premium materialen en innovatieve technieken, zodat u kunt rekenen op een perfect eindresultaat. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de levering van kozijnen. Wij bieden ook deskundig advies, professionele installatie en een uitstekende service na oplevering. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te begeleiden in elke stap van het proces — van ontwerp tot montage. Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen of wilt u uw huidige kozijnen vervangen? Neem dan contact op met Amsterdam Kozijnen en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren met prachtige, duurzame kozijnoplossingen. Kwaliteit. Vakmanschap. Betrouwbaarheid. Dat is Amsterdam Kozijnen. Bezoek onze website: www.amsterdamkozijnen.com
Weerdestein 97,, 1083 GG, Amsterdam, Noord Holland,, Holanda
Invita a los clientes a opinar
de communicatie bleef duidelijk van eerste bezoek tot einde van de werken
De nieuwe ramen blijven helder zonder enige condens tussen de glaslagen.
De woonkamer blijft warmer zonder trek bij het raam.
Hij testte elke ventilatiesleuf zodat alles goed bleef functioneren.
Zorgvuldig dubbel gecontroleerd, mijn buurman zei dat dit zelden voorkomt.
kat blij, wij blij, ze hebben alles geplaatst zonder dat het kattenluik moest wijken, vonden we echt netjes
kozijnen geplaatst zonder gedoe of lawaai, alles schoon opgeleverd
ze gaven info over subsidies voor energiebesparing heel handig bij het kiezen van kozijnen
Eerst houd nu kunststof kozijnen bij dit bedrijf besteld staat netjes en is makkelijker erg tevreden!
De ervaring die ik heb opgedaan met dit bedrijf is goed.
Kan dit bedrijf aanraden, hebben bij ons kozijnen geplaatst en alles is goed verlopen.
Bedrijf is netjes geprijsd. Hebben bij ons meerdere kozijnen vervangen, allemaal in 1 dag.
Más información sobre otros tipos de reseñas.