4,0

Muy bueno

Brilliant DJ - highly recommend!

I cannot recommend Anders highly enough. He's now played at two of our corporate events, and brought the best energy each time. He has consistently nailed the brief, no matter how specific, and has had the dance floor full from start to finish. Reliable, professional, and great to work with - I look forward very much to booking Anders for future events - he always goes down a storm with our employees!

16 de enero de 2026

Anders var med til at skabe den fest, vi drømte om

Anders gjorde et fantastisk stykke arbejde som dj til vores bryllup. Anders var meget professionel både før vores store dag og undervejs. Det var tydeligt, at han går meget højt op i at levere en god oplevelse til både værter og gæster, dels ved forventningsafstemning og planlægning op til vores store dag, men også til selve festen. Vi følte os i de bedste hænder og vil til hver en tid ringe til Anders, når vi skal holde fest.

3 de septiembre de 2025

Book Anders - du vil ikke fortryde det!

Vi har på min arbejdsplads brugt Anders som DJ gennem flere år i forbindelse med vores arrangementer, og vi har altid været meget tilfredse. Anders er utrolig pålidelig og professionel! Man kan regne med ham, han holder sine aftaler, og alt er i orden fra start til slut, hvilket gør det meget trygt at arbejde sammen med Anders. Samtidig leverer han altid god musik og formår at ramme den rette stemning, så der er lidt for enhver smag. Vi har kun positive ting at sige om Anders og vil til enhver tid anbefale ham!

13 de noviembre de 2025