AndresGlass.se Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevliga fönsterkillar med pepp för framtiden. En bil behöver ni snart fast att se er sträva gatan fram med era redskap är en glädjande syn. Lycka till med mycket jobb 🏃🏾‍♂️👍

1. Fabricante de vidrio
  6. Tienda de puertas para duchas
  7. Vidriería

Sobre AndresGlass.se

Escrito por la empresa

AndresGlass.se är en auktoriserad representant för det stora glasmöbelföretaget Andres Glass Solutions OÜ från Estland. Varumärket Andres® är känt på marknaden redan i över 27 år. Det kännetecknas av produkter av hög kvalité, professionell service och konkurrenskraftiga priser, som är intygat av kunder på den Östeuropeiska marknaden. Vi specialiseras på att tillverka glasprodukter som du kan hitta här och köpa följande produkter i onlinebutiken: speglar, speglar med belysning, duschhörnor, duschdörrar, duschväggar, badkarsväggar och glasdörrar. Vi tillverkar standardprodukter men en av fördelarna vi har är att alla produkter kan även beställas i specialmått enligt dina önskemål.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

58 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra personlig service och tillförlitlig leverans

Vi köpte en spegel till badrummet med specialmått och facett på kanten. Vi tog kontakt via epost och fick i flera mejl bra svar på alla våra frågor. Vi skrev först på engelska men skrev senare på svenska efter vi upptäckte att AndresGlass har svensktalande personal.
Spegeln kom i ett väldig bra skräddarsydd förpackning med plywood ram.
Jag skulle köpa hos AndresGlass igen och kan rekommendera företaget.

29 de marzo de 2022

Bastu- respektive Duschdörr

Vi är mycket nöjda med den service vi har fått ifrån Andres Glass beträffande såväl deras vänliga tillmötesgående under såväl offertstadiet som upphandlingsskedet. Såväl Bastu- samt Duschdörr har levererats och är nu färdigmonterade. Kvalité samt passningsform av samtliga delar till de båda dörrarna är helt outstanding så vi kan med största tillförsikt rekommendera Andres Glass till alla er som funderar på att investera i samma eller liknande produkter.
Tommy och Inger Gustafsson

17 de marzo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Meddela tidigare

Allt var bra fram till leveransen. Men det som inte var bra när det gäller leveransen var att föraren ringde så sent som 15 min. Innan han anlände…….. Det blev väldigt stressigt att ordna så att någon fanns på plats för att ta emot varorna.
Göran

9 de febrero de 2022
Logotipo de AndresGlass.se

Respuesta de AndresGlass.se

Hej Göran,

Tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du har haft problem med leveransen. Misstaget gjordes av en kurir och vi har redan vidarebefordrat din feedback till vår leveranspartner.

Vänligen acceptera våra uppriktiga ursäkter för besvären!

Vänliga Hälsningar,
AndresGlass.se

Bästa tänkbara kundservice

Bästa tänkbara kundservice. Snabb respons vid förfrågningar och mycket hjälpsamma hela vägen från beställning till leverans och installation. God produktkännedom, rätt prissättning och lösningsorienterade vid behov. Informativa och kundfokuserade. Tack. / Maria

Best costumer service ever. Quick replies and very helpful along the way. High productknowledge, correct pricesetting and willing to fix problems when needed. Informative and costumerfocused. Thank you. / Maria

12 de enero de 2022

Supernöjd

Jag är så nöjd med min spegel. Otroligt fin. Dock va fästena där bak inte så bra så vi fick mecka med de bra länge innan vi kunde sätta upp spegeln på väggen men klart värt det. Bortsett från det är jag supernöjd. Tack till Antonio på AndresGlass!

15 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.