ANGULUS Opiniones 1818

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige fra bestilling - bekræftelse til modtagelse gik der næsten ingen tid. Støvler tidligere bestilt i en str. - returneret uden problemer - genbestilt i korrekt str. God kvalitet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med kundeservicen. Rikke var utrolig hjælpsom og reagerede hurtigt, da der opstod en fejl med et par støvler. Hun gjorde sit bedste for at få et nyt par sendt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par Chelsea støvler som jeg modtog hurtigt. Desværre var de for stramme til min brede fod og ankel og jeg måtte desværre sende, de eller rigtig fine kvalitets støvler tilbage. Fik alle... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smuk sko, lækker kvalitet og med ekstra bredde, der passede perfekt til mig. Nem bestilling, hurtig levering og skoen svarede helt til forventningerne!

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Established in 1904 in Denmark ANGULUS has a long and proud tradition of manufacturing quality footwear. Each design goes through a long and proud design process from the very first sketch to the handmade production in Portugal - all to fulfill you and your loved ones needs.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig betjening

26 de enero de 2026

Kære Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv for en dårlig service fra Angulus’…

Øv for en dårlig service fra Angulus’ kundeservice. Et par alligevel halv dyre vinterstøvler der kun holder små to måneder, og ikke meget hjælp at hente, vi kunne selv tage dem til skomageren eller sende dem retur og undvære vinterstøvler i den periode. De kom til skomageren i mangel på bedre løsning, nu står vi så med et par sko der er limet på bedst mulig vis, men på ingen måde et par pæne støvler mere og nu også to støvler hvor det er tydeligt ses en forskel.
Det bliver sidste gang jeg handler angulus direkte fra deres egen hjemmeside. Øv.

25 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Mathilde

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.

Hos ANGULUS har vi et bevidst fokus på ansvarligt forbrug . Derfor anbefaler vi – når det er muligt – reparation frem for at kassere et par sko og sende nye. Vores produkter er skabt til at kunne repareres, så de kan få et længere liv, og det er et valg, vi aktivt står ved.

Vi anerkender, at en reparation kan være forbundet med praktiske udfordringer, herunder ventetid. Samtidig vurderer vi altid løsningen ud fra, hvad der samlet set er mest ansvarligt og hensigtsmæssigt, både for produktet og for miljøet.

Din feedback er noteret og indgår i vores løbende arbejde med både produktudvikling og kundeservice.

Mvh Mette / Team ANGULUS

God levering

Fantastisk service, bestilte online om eftermiddagen og fik leveret dagen efter, bedre bliver det vist ikke 👍👍👍

23 de enero de 2026

Kære Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det skønt at høre, at du fik så hurtig levering. Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service.

Gode sko hurtig levering

23 de enero de 2026

Kære Nana
Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for skoene – og at leveringen var hurtig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Angulus er kendetegnet for mig på…

Angulus er kendetegnet for mig på kvalitet. Godt solidt håndværk, som holder og holder i mange år. Købte støvler magen til disse i okt 2015 !!! Holder stadigvæk!!!
De er nu sendt videre til anden glad dame .
Angulus er mærket for mig 🎊😊

22 de enero de 2026

Kære Kate
Hvor er det bare dejligt at høre - sikke en dejlig besked at gå på weekend på🤗
Tak for din anmeldelse og god weekend.
Mvh Mette / TEAM ANGULUS

God kommunikation omkring størrelsen 😊

Det at der blev svaret så hurtigt på min mail og det var svar jeg kunne bruge.

Samtid jeg jeres produkter bare virkelig gode ❤️

22 de enero de 2026

Kære Nynne
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god kommunikation omkring størrelsen, og at du fik et hurtigt svar på din mail, som du kunne bruge❤️

Super fine støvler

Super fine støvler. Hurtig levering og nemt med returlabel. Hurtig tilbagebetaling da den fine støvle desværre var for lille.

Ville være luksus hvis der var brev med som beskrev retur regler.

19 de enero de 2026

Hej Anita
Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vores returregler står på følgesedlen der sendes med støvlerne. Men er vi vil naturligvis gerne høre hvis du synes der mangler noget information, så vi kan gøre købsoplevelsen endnu bedre. Du er velkommen til at skrive til os på webshop@angulus.dk
Mvh
Mette / TEAM ANGULUS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre støvler i suveræn kvalitet

Lækre støvler i suveræn kvalitet.
Lækker emballage og suveræn support.

21 de enero de 2026

Kære Birgit
Tusind tak for din anmeldelse :)
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dine nye støvler. Det glæder os, at både emballagen og vores support levede op til dine forventninger.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og passede perfekt

21 de enero de 2026

Kære Bethina,
Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at det var hurtigt og nemt – og at skoen passede perfekt.

Flotte og behagelige sko

Flotte og behagelige sko. Festlig farve.

20 de enero de 2026

Kære E,
Tusind tak for din anmeldelse :)
Hvor er det skønt at høre, at du synes skoene er både bløde og behagelige samt at du er glad for den festlige berry-farve.

Hurtig service

Hurtig service, fantastisk kvalitet.

19 de enero de 2026

Kære Indra
Tusind tak for din anmeldelse :)
Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet hurtig service og fantastisk kvalitet.

God hjemmeside.

God hjemmeside og hurtig levering😊

29 de diciembre de 2025

Kære Anette
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside og levering.

Super fine røde sko

Super fine røde sko, elsker dem

16 de enero de 2026

Kære Lene
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Hvor er det skønt at høre, at du elsker dine røde sko.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og nem returnering

Hurtig levering og nem returnering. God beskrivelse af fodtøjet og god størrelses vurdering. Derudover generel god kvalitet.

16 de enero de 2026

Kære Ida
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, returnering, produktbeskrivelser og størrelsesvurdering – og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. God information inden levering

14 de enero de 2026

Kære Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med både leveringstiden og informationen undervejs.

De er bare gode

12 de enero de 2026

Kære Janne
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det er skønt at høre – vi er glade for, at du er tilfreds.
TEAM ANGULUS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt bestillingsflow og hurtig…

Super nemt bestillingsflow og hurtig levering. Produktet lever altid op til forventningerne.

12 de enero de 2026

Kære Mia
Tusind tak for din anmeldelse
Det er skønt at høre, at du oplever et nemt bestillingsflow, hurtig levering og at produkterne lever op til forventningerne :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, og en nem og overskuelig hjemmeside.

9 de enero de 2026

Kære Dorte
Tusind tak for din anmeldelse :-)
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og vores hjemmeside.
TEAM ANGULUS

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.